Ki a legszimpatikusabb a Való világ 4 ben?
2010. dec. 11. 15:37
1/10 anonim válasza:
Olivér
Bár egy kicsit megijedtem az Évával szembeni viselkedésétől:S
Egyébként én is utálom Évát, de azért túlságosan durva volt Olivér vele.:S
2/10 anonim válasza:
meg még Anikót kedvelem
a többieket nem
1.voltam
3/10 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval+Laci
5/10 anonim válasza:
Nekem egyik sem! Rájuk kéne gyújtani az egész kócerájt. Nem nézem, csak egy vendségben rákényszerültem, de fel is háborodtam rendesen, hogy egy ilyen primitív műsort, hogy lehet készíteni. Ráadásul a címe sem túl találó! A Való világ nem arról szól, h luxusban élünk és minden megkapunk, hanem, hogy az ember hó végén ki tud e jönni a minimálbéréből.
6/10 anonim válasza:
Nekem Olivér és Béci.Szerintem jó arcok.Csajok közül Anikó, pedig az életben nem éppen kedveltem.
7/10 anonim válasza:
Nem nézem ezt az ocsmány, undorító, gusztustalan, ízléstelen "Való Világot". Ha ez lenne a való világ, akkor nem tudom, mi lenne az emberiséggel.....
10/10 anonim válasza:
Anikó határozottan
szép, intelligens, vagány
Ahogy tegnap beolvasott Alekosznak...
Karakán csajszi:)
22/L vagyok amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!