Való Világ 5: Veronika tényleg ennyire buta?
Figyelt kérdés
Én úgy sajnálom szegény Cristofel gyereket...tényleg nem egy szent életű, de látszik rajta, hogy szereti Veronikát. Ez a buta k*rva meg mindenkinek mindent elhisz, csak azt nem amit szegény srác mond.
Innen üzenem Cristofelnek, hajrá fiam, ne hagyd magad, vesd bele magad az életbe és ne várj erre a szerencsétlenségre....!
Nektek mi a véleményetek erről?
2011. nov. 16. 22:17
3/16 A kérdező kommentje:
Jogos, igazatok van:-DDDD
2011. nov. 16. 22:24
4/16 anonim válasza:
Szerintem alapból ilyen buta szegény,de én Cristofelt sem sajnálom,összeillenek IQ szintileg is.
5/16 anonim válasza:
szerintem meg Veronika most döntött először okosan/jól, hogy nem azzal az idiótával ment randizni...
7/16 anonim válasza:
Persze, Krisztofel meg a műsírása, meg hogy még nem volt másik lánnyal stb... jobb lenne ha újra jelentkezne az általános iskolai képzésre, akkor talán lenne még remény, hogy alulról megüsse az átlagot.
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó:ĐĐĐĐĐĐ
2011. nov. 17. 10:01
10/16 anonim válasza:
dehogy szereti Cris Veronikát
kamu az egész
amúgy tényleg buta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!