Titeket nem irritál Veronika és Christoffel?
elég jól leírtad a dolgot, 100%-ban egyetértek veled
hasonlítani nem tudom őket, mert eddig nem néztem VV-t, nemtom, milyen volt ez a béci, de hogy ez a két ripacs valami borzalom, az is biztos
ott bőgött ma is a veronika, hogy azt mondta rá a kinga, hogy egyszerű... pedig mennyire igaz XD
én inkább azon csodálkozom, hogy a fenébe hordhat ilyen sötét embereket a hátán a föld
meg is érdemlik egymást, csak valami megoldást kellene találni rá, hogy semmiképp se szaporítsák a fajtájukat...
Cris olyan szinten ostoba és primitív hogy ilyet még nem is láttam..:D
Azt bírom amikor valami hülyeséget mond (tekintély a tekintet helyett xD ) szóval amikor ilyeneket mond mindenki a fejét fogja nevet még akkor se esik le neki h mekkora ostobaságot mondott..:D Szerencsétlen..:D
Szerintem Veronika nem buta. Lehet kicsit naiv, de akkor mi van? Legalább nem rosszindulatú, mint a többi csaj bent.
Cris... hát vele tényleg problémák vannak, biztos nem normális.
De annyira nem idegesítenek.
Engem még mindig Fecó idegesít a legjobban.
Veronikán tegnap besz.rtam.
- Kérném a kacsát,pisilnem kell!
- Kacsát??? Te most a számra gondoltál????
xDD
Jó, most annyiból igazat adok, hogy néha lehet röhögni rajtuk, meg hogy a népnek olyanok kellenek, akik balhékat csinálnak, veszekednek meg minden, nem mint pl. Csabi, akit kb. napi egyszer látni a villában, akkor is csak hogy éppen elindul valahova. Jó én nem bántom őt, szerintem normális, jobb lenne többet látni, na de ez a Christoffel.. A hideg kiráz tőle.. Kérek mindenkit, ne szavazzatok rá, ha kimegy párbajra, maradjon csak kinn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!