Mit gondolsz a mai VV párbajról?
Ezt én is olvastam, de egyetértek vele teljesen!
"Aki nem vak, az látja, hogy az RTL szépen kiejtette Gigit!
Mégpedig azért, mert Aleknak kell Éva, az RTL-nek meg Alek a feleségkeresős showhoz. Alek Éva nélkül LEHET elszürkült volna, az RTL meg nem kockáztathatta meg, hogy elbukja az új showját."
Én azt gondolom, hogy ez a többi kiesett játékossal szemben nem volt túl korrekt, mert ha a netes véleményeket nézzük, akkor Olivérnek és Szandinak is vissza kellett volna mennie. Náluk is megmutathatták volna így képekkel az állást, ha annyira érdekelné őket, hogy a nézők kit akarnak látni.
"Az RTL-nek egyrészt Éva kell, másrészt minél több pénz. Valószínűleg ha nem machinálnak semmit, Éva nyerte volna a párbajt hatalmas fölénnyel, de így sokkal több pénzt tudtak elszedni a BUTA nézőktől."
Ebben is lehet némi igazság. Pont ezért nem szavazok. Na meg ma is sokan mondják, hogy szerverhibát kaptak válaszul mikor szavazni próbáltak Gigire.
a VV2-ben én Lacinak szurkoltam, de így utólag az sem volt korrekt ,főleg egy döntőben, hogy ott is képekkel mutatták. Ott is látszott, hogy Lacival akarta megnyeretni a játékot a csatorna. Egyébként én azt gondolom, hogy ha a Gigié lett volna a kevesebb szavazat, akkor ő megy vissza, mert ilyenkor akinek kevesebb van, annak a tábora szavaz ezerrel.Mármint mikor egy pillanatra megmutatják az állást fotóval együtt.
Köszönöm a válaszokat.
A fantomképeket még nekik is megmutatták,akkor látta hogy 45-55%.Utána pedig amikor a végén megmutatták az eredmény,akkor már tudta,hogy az elején a Gigi vezetett.
De párbaj közben a családtagok kézzel-lábbal elmutogatják "virágnyelven",hogy valószínű mi lehet az állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!