A televízió - áldás vagy átok? Mit gondolsz?
12 éves korom óta érzem, hogy egyedül vagyok... Ha nem lenne tv-m háááát elég sz*r lenne,de szerencsére van internetem is így már az vette át a tv szerepét...
Mindent lehet szabályozni,a tv-t is értelmesen kell használni és akkor nincs vele baj...Nekem áldás.
nem nézem, már 4 éve megvagyok nélküle.
nem is tudnék visszaszokni rá, az internet elkényeztetett :) minden akkor nézek meg, amikor akarok, nem kell a műsoridőhöz alkalmazkodni, nem kell a bugyuta reklámokkal rombolni az agyamat.
nem tudom ki szerepel a valóvilágban, ahogy azt sem, hogy tegnap este mi volt a barátok köztben.
a másik, hogy nem dobok ki pénzt olyan dologra, amit nem használok ki (előfizetési díj, villanyszámlatöblet)
nem azt mondom, hogy átok, de egyben sajnálom is a sok kunzumidiótát, akiknek egyetlen szórakozásuk a televízióban menő műsorok.
Sztem is attól függ, hogy ki hogyan és mire használja. Én örülök, hogy van. Ha nagyon unatkozom, és fáradt vagyok ahhoz, hogy olvassak, remek megoldás, jó háttérzaj (főleg ha zene megy), a tehetségkutatókat nagyon szeretem, a sorozatokat is, rengeteg kulturális program is van, olyan színházi közvetítések és felvételek, amiket máshogy nem nagyon láthatok vagy netről leszedni is szinte lehetetlen...
viszont azokat, akik naivabbak és megvezethetőbbek és nem annyira észlények, még jobban butítják, tehetségtelen senkiket tesznek piedesztálra és simán manipulálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!