Nem nevetséges, hogy nemrég Gigiék még sajnáltatták magukat, hogy ők milyen szegények, és 1 szobában kell lakniuk Bécivel, ma meg mondja Jerzynek, hogy a munkáival sokszor 3 nap alatt 900 eurót keresett?
Szandi tényleg felvállalta magát, de engem nem is az zavar most hogy mivel kereste meg ezt a pénzt, hanem hogy a jótékonysági héten meg amúgy is állandóan ezzel jönnek hogy hogy ők milyen szegények, erre tess. És az asszem 3. válaszoló, vagy melyik: igen alkalmi munkák, de ha figyeltél volna, mondta hogy ezek rendszeresek voltak, nagyon jól futott neki a szekér, tehát azért hülyeség amit mondasz, mert pl 1 hónapban kimegy 1-2 alkalommal az már majdnem 2000 euró, és nem 1 hónapja csinálta, szóval az a sok pénz már bőven juthatott volna belőle hogy ne kelljen 1 szobába aludniuk, na!
és csak onnan merem ezt kijelenteni, mert én 3000 euróból meg tudtam oldani hasonló helyzetet, tehát nekik is simán menne, mert ugye nem csak Gigi keres a csládban, szóval nem tudom a kérdésben mi az erőltetett, számomra nyiltan kamu Gigiék szegénysége, és érdekelt volna esetleges Gigi fanok véleménye, akik most valahogy nem dugták ide az orrukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!