Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem nevetséges, hogy nemrég...

Nem nevetséges, hogy nemrég Gigiék még sajnáltatták magukat, hogy ők milyen szegények, és 1 szobában kell lakniuk Bécivel, ma meg mondja Jerzynek, hogy a munkáival sokszor 3 nap alatt 900 eurót keresett?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10:21-es ! azért nem nézzük le Szandit mert ő felvállalta a multját és onnantól kezdve őszinte nyílt emberré vált. mindenkinek van multja de akkor vállalja fel.Gigi meg csak titkolózik meg játsza magát és ez minden csak nem őszinteség!
2011. ápr. 2. 14:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Szandi tényleg felvállalta magát, de engem nem is az zavar most hogy mivel kereste meg ezt a pénzt, hanem hogy a jótékonysági héten meg amúgy is állandóan ezzel jönnek hogy hogy ők milyen szegények, erre tess. És az asszem 3. válaszoló, vagy melyik: igen alkalmi munkák, de ha figyeltél volna, mondta hogy ezek rendszeresek voltak, nagyon jól futott neki a szekér, tehát azért hülyeség amit mondasz, mert pl 1 hónapban kimegy 1-2 alkalommal az már majdnem 2000 euró, és nem 1 hónapja csinálta, szóval az a sok pénz már bőven juthatott volna belőle hogy ne kelljen 1 szobába aludniuk, na!

és csak onnan merem ezt kijelenteni, mert én 3000 euróból meg tudtam oldani hasonló helyzetet, tehát nekik is simán menne, mert ugye nem csak Gigi keres a csládban, szóval nem tudom a kérdésben mi az erőltetett, számomra nyiltan kamu Gigiék szegénysége, és érdekelt volna esetleges Gigi fanok véleménye, akik most valahogy nem dugták ide az orrukat.

2011. ápr. 2. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!