Miért nem jön be nállam az Animax?
Figyelt kérdés
van Minimaxom de utánna nem az Animax jön hanem egy no signal képernyő -.- mért nem jön be nállam az animax? vagy esetleg lehetne neten nézni? Tkábelnél nem szólnél mert nem vagyunk előfizetve pár csatornára de mégis bejön, és félek hogy elvennék :D plusz ha megint szerelnék megint egy hétig nem lenne tvm.. szóval.. valaki ötlet? vagy neten hol lehet nézni ÉLŐBEN?2011. ápr. 1. 21:29
1/4 anonim válasza:
az Animax-ot elérni csak este lehet, a Minimax csatornáján
2/4 A kérdező kommentje:
esküdj... olvasd már el hogy nekem EGYÁLTALÁN nem jön be :)
2011. ápr. 6. 16:51
3/4 GoldPhoenix válasza:
én most is nézem ebben a pillanatban de csak a no signal képernyőt!!!!
ugyanis mindössze 1 percre volt adás azután pattant egyet a képernyő és vége NO SIGNAL (BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP [HANGHATÁS xd])
4/4 GoldPhoenix válasza:
boccs az előző kommentért már tudom a választ miért nincs animax!!!
mert valószínűleg t-home-s vagy nem???
ez szolgaltatotol fugg. Nekunk is T-kabel van, es ezert 8 utan nincs is Animax, de sztem a UPC-seknel mar van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!