Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nekem mért nem 24 órás adásban...

Ciana kérdése:

Nekem mért nem 24 órás adásban megy az Animax?

Figyelt kérdés
Szóval, az Aktív legutóbbi animés riportjában azt állították, hogy 24 órás az Animax műsora, és én ezt kiakadva tálaltam a nővéremnek, hogy milyen dolog már, hogy ilyet mondanak, mert csak 8tól hajnali 1-2-ig van. De ő azt mondta, hogy mintha hallotta volna, hogy valamelyik tv szolgáltatónál tényleg így lenne, csak nálunk ilyen vacak, hogy a Minimax-al van egybekötve. Szóval, van valaki, aki ezt megtudná nekem magyarázni? :'D
2011. aug. 31. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A közép-európai Animax adásideje este 8 órától hajnal 2 óráig tart, ahogyan te is látod. A TV2-sök valószínűleg nem az itteni adóra értették. De abban is tévedtek, hogy végig animék láthatóak, hiszen minden Animaxból általános ifjúsági TV-csatorna lett. ^_^
2011. aug. 31. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát, az meg a másik. (AXN-es műsorok -.-")

Akkor én gondoltam jól, köszönöm :'D Szerintem a legtöbb animés fennakadt azon a mondaton. xD

2011. aug. 31. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvastam valamikor, hogy az animax szeretné, hogy 24 órában működne, elvileg lesz egyszer...
2011. aug. 31. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes ... Szerintem ha már ezt a rövidebb csatornaidőt nem tudták tisztán megtartani, akkor a 24 órásat ... Oké, végülis nem lenne rossz, de akkor a régi animéket is jó lenne vetíteni, és nem az AXN-esek műsorok számát növelni : / De majd meglátjuk. xD
2011. szept. 6. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!