Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » EZ HIHETETLEN! Nem hiszek a...

EZ HIHETETLEN! Nem hiszek a szememnek! Már most lehet tudni, ki fog kiesni a vv-ből?

Figyelt kérdés

Épp a www.valovilag.hu weboldal vv-méterét böngésztem, amikor egy furcsa dolgot véltem fölfedezni. Először nem is fogtam fel, mi a fura az oldalon, aztán szépen lassan leesett, hogy Gigi képe beszürkült, ahogy a kiesőknek szokott!!!!!!!!! Alig mertem hinni a szememnek, ezért gyorsan le print screeneltem. Amint biztos voltam benne, hogy meg van a képernyőmentés, frissítettem, és a kép újra a régi, színes lett!!! Ezt mivel lehet magyarázni? Már most lehet tudni, hogy Gigi fog kiesni?

Kép: [link]

2011. ápr. 1. 00:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés az Oli-Béci párbaj előtt is. Olinak a háttere fehér volt, Bécié szürke. És mégis Béci ment vissza.

Tehát nem, nem lehet tudni. De úgy gondolom ez is befolyásoló tényező lehet (világos háttér jobban kiemeli az illetőt...stb.)

2011. ápr. 1. 16:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Jaj arra a kérdésre emlékszem, de az teljesen más szitu volt, mert a kép színes volt, csak különbözik a háttér erőssége. Erre nem sikerült rájönnie az akkori kérdezőnek.
2011. ápr. 1. 16:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi alapján látjátok Bécit szürkének.. A fejbőrén látszik, hogy ugyanolyan, mint a vv oldalán. A háttér eleve picit sötétebb és szürkés..
2011. ápr. 2. 07:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is látszik a fejbőrén, hogy színes, csak zavaró, hogy felette fekete-fehér a Gigi, szerintem az zavarta meg őket. De ha letakarom, és csak a Béci fejét nézem, látszik, hogy színes.
2011. ápr. 2. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!