Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » EZ HIHETETLEN! Nem hiszek a...

EZ HIHETETLEN! Nem hiszek a szememnek! Már most lehet tudni, ki fog kiesni a vv-ből?

Figyelt kérdés

Épp a www.valovilag.hu weboldal vv-méterét böngésztem, amikor egy furcsa dolgot véltem fölfedezni. Először nem is fogtam fel, mi a fura az oldalon, aztán szépen lassan leesett, hogy Gigi képe beszürkült, ahogy a kiesőknek szokott!!!!!!!!! Alig mertem hinni a szememnek, ezért gyorsan le print screeneltem. Amint biztos voltam benne, hogy meg van a képernyőmentés, frissítettem, és a kép újra a régi, színes lett!!! Ezt mivel lehet magyarázni? Már most lehet tudni, hogy Gigi fog kiesni?

Kép: [link]

2011. ápr. 1. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lejárató kampány vagy sem,de Balázs tegnap minden mondatávl Éva mellett érvelt.Szórakoztató,és el sem lehet képzelni a ő és Alekosz zsörtölődése nélkül,stb. Minden alkalommal,amikor szóba került,megtámogatta vmivel.Én nem bánom,csak már szemetszúrt.Most őszintén szólva nem tudom,h kit várjak vissza.Éva közönséges,Gigi unalmas.
2011. ápr. 1. 08:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Akár hogy is van, az RTL-nek mindenképp előnyösebb, ha a "műsorcsináló" Éva marad bent. Ezért ha valóban megrendezett, ebben az esetben bent is tartják.
2011. ápr. 1. 10:01
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiába szürkült be :P

Mert vasárnap ő fog kiesni.:D:D:D:D

Amúgy ha "meg lenne rendezve" az egész VV4, akkor is inkább Évát tartanák bent mert ő csinálja a show-t és egyben a nézettség is nől.

Nem ugy mint Gigi, rajta mit nézel?? szórakoztat?? NEM!!

2011. ápr. 1. 10:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jobban megnézitek azt a képet amit a kérdező linkelt, Gigi alatt, ott van Béci és neki is szürke a képe!
2011. ápr. 1. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt honnan veszed, hogy Bécinek is szürke? Csak az alap látszik, ami amúgy is olyan sötétebb kék, és a haja teteje, és a haja is ugyanolyan színű a szürkében is. Nem látszik a képen olyan, amiből egyértelmű, hogy a Bécié is szürke.
2011. ápr. 1. 10:33
 16/24 anonim ***** válasza:
olyan nevetséges hogy minden szrt kitaláltok már. ilyet én is tudok csinálni tudod feltalálták a ps-t és egyéb képszerkesztőket, ahol ez egy pillanat alatt megvan. az ilyen böszemségek miatt az RTL csak röhög rajtatok mert a valódi kamu dolgok elől terelitek a figyelmet. amúgy boldog szülinapot, mert ez nagyon gyenge még áprilisi tréfának is, főleg hogy már szandikánál is eljátszotta valaki. -.-
2011. ápr. 1. 11:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Már elnézést de akkor alatta Béci miért szürkült be???
2011. ápr. 1. 14:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Béci is szürke...ha nem látjátok akkor szemészet(én is szemüveges vagyok:DD)
2011. ápr. 1. 14:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Magyarázzátok már el, hogy miért látjátok szürkének Bécit is, mikor semmi olyan nem látható azon a képen, amiből egyértelmü lenne, hogy az, mert csak a név, háttér, és a haja, ami színesben meg szürkében is ugyanolyan. A bőre, ruhája nem látszik.

Egyébként meg biztos, hogy csak valami hiba volt, mi értelme, hogy egy pillanatra elszürkül?

2011. ápr. 1. 15:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Mondom hogy Béci is szürke...

Megnéztem a VV oldalán.Az igaz hogy a "teteje" tényleg szürke de nézzétek meg a haját...a VV oldalán van színe.

2011. ápr. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!