EZ HIHETETLEN! Nem hiszek a szememnek! Már most lehet tudni, ki fog kiesni a vv-ből?
Épp a www.valovilag.hu weboldal vv-méterét böngésztem, amikor egy furcsa dolgot véltem fölfedezni. Először nem is fogtam fel, mi a fura az oldalon, aztán szépen lassan leesett, hogy Gigi képe beszürkült, ahogy a kiesőknek szokott!!!!!!!!! Alig mertem hinni a szememnek, ezért gyorsan le print screeneltem. Amint biztos voltam benne, hogy meg van a képernyőmentés, frissítettem, és a kép újra a régi, színes lett!!! Ezt mivel lehet magyarázni? Már most lehet tudni, hogy Gigi fog kiesni?
Kép: [link]
Van is valahol valami cikk arról, hogy Giginek beindult a lejárató kampánya.. és ha nézed a médiát, tényleg lehet benne valami... szóval én nem csodálkoznék ezen. :)
Mondjuk hogy ki szürkítette be a képet, az inkább durva, és talán ez érdekes, hogy ezt is direkt csinálják vajon, hogy méginkább foglalkozzanak velük?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!