Komolyan ki lehet jelenteni, h "Alekosz ért a nők nyelvén"?
Thurston!
Azért kedves,h csak a 8 általánost szabtad feltételül!Így legalább Alekoszt sem hozzuk majd zavarba... :D :D :D Gondolom,neked is csak annyi van,azért nem mertél nagyobbat álmodni. Na de mindegy! Elvakultságomban,csak nevetek rajtad. Értetlenségemben, pedig márcsak értelmes emberek válaszát várom...
A vitakészségemről pedig annyit,h nem szoktam idiótákkal,mert még a végén lesüllyedek a szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal...
Hamarosan lejár a határidő....tiktak... :D :D :D Szép napot.
Az az igazság, hogy a megkérdezettek zömének - aki nézi ezt a műsort - azért kedvence Alkesz, mert kb. azonos szinten, vagy még annál is lejjebb helyezkedik el. Nagyon bízom benne, hogy azért a lakosság többsége nem ezt a jellemet és tudást tartja leginkább példaértékűnek, akinek egy ilyen komoly nyereményt kéne az ölébe hullatni. Úgy gondolom, hogy az igazán értelmes emberek többsége ezt a műsort nem is nézi, vagy ha mégis, megtartja magának a véleményét, és nem tölti az idejét - tulajdonképpen haszontalanul - az ezen való vitákkal sem itt a neten, sem pedig más fórumokon.
Sajnos én rendszeresen megnézem az összefoglalókat, mert ha egy sorozatot elkezdek, többnyire végigkísérem a végéig. Tudom, hogy milyen nagy hülyeség, és egyáltalán nem kéne, mégis az idegeimre megy néha, mikor Alekosz nagyszerű jellemét, csupa pozitív tulajdonságát - melyeknek szinte kivétel nélkül én pontosan az ellenkezőjét látom benne - dicsérik emberek. A tévések pedig ezt a nagy "sikert" látva, már a következő nagy üzlet reményében óriási reklám hadjáratot indít a még nagyobb népszerűsítése érdekében egy fizetett volt villalakó, Olivér segítségével, aki mellesleg semmivel sem különb "barátjánál", viszont jóval közönségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!