Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Komolyan ki lehet jelenteni,...

Komolyan ki lehet jelenteni, h "Alekosz ért a nők nyelvén"?

Figyelt kérdés
Mutassatok egyet...
2011. márc. 22. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ebből semmit sem tudunk meg mivel aki ilyen műsorba megy szerepelni,az csak ismertségért és a pénzért...
2011. márc. 22. 17:22
 12/23 A kérdező kommentje:

A "kiéhezett szexbomba" csak maga 15 perc hírnevére vágyik sztem...

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:48

Pont azért hívogat fel iameretlen nőket,meg panaszkodik folymatosan a sikertelenségéről,mert nem akarja egy nőre elfecsérelni magát...

Átlagos külsővel rendelkezik,de olyan szinten kiállhatatlan a stílusa,h akibe szorult egy kis ész,vagy nem épp olyan kétségbeesett,mint ő,az menekül...

Műsort is azért kap,mert ekkora idiótát nem látott még Magyarország...de ebben tényleg egyedülálló....

2011. márc. 23. 06:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha Alekosz ertene a nok nyelven akkor nem ismeretlen embereket hivogatna telefonkonyvbol es nemcsak bengali tigrisekkel lett volna egyutt.

Ami a musor utan jon....hiszem azt hogy lenne olyan no aki a vilag legbenabb ferfijaval is egyutt lenne csakazert mert eltte latta a tvben.

2011. márc. 23. 07:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Thurston! Azért neked nem kicsit jön be,ha ennyire vak,vagy inkább elvakult vagy! :)Jelentekzz a műsorába,ha szerencséd van el vesz feleségül...
2011. márc. 23. 11:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Azok a nőnemű egyedek, akik ezt az embert bármilyen téren is vonzónak találják, legfeljebb az ő szintjén, vagy jóval alatta mozoghatnak, esetleg, mint a cikkben olvasható ribi is, egy kis reklámot akar magának a dilinyós ismertsége révén.
2011. márc. 23. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
A csajt a cikben inkább Alekosz kapcsolati-tökéje hozza észveszejtő szexuális lázba...XD
2011. márc. 23. 12:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Dehát Thurston szerint tudhat vmit!...sztem maximum hülyét csinálni magából...de azt a legfölsőbb szinteken... :D
2011. márc. 23. 13:44
 18/23 anonim válasza:
Nos, Alekosz kulsejetol en nem olvadok el es sokan akiket ismerek szinten nem ... de jo a szovege, esze az van. en ezert birom es meg sokan masok. a felesege nem lennek, mert mint pasi nem jon be de mondom a stilusa az eszjarasa tetszik, es ezzel sokan igy vannak!!!!!!!!!!
2011. márc. 25. 17:47
 19/23 Thurston ***** válasza:

"Thurston! Azért neked nem kicsit jön be,ha ennyire vak,vagy inkább elvakult vagy! :)Jelentekzz a műsorába,ha szerencséd van el vesz feleségül..."

Mivel azon kívül, hogy velem személyeskedsz, nem tudtál semmit sem hozzáfűzni a vita konkrét témájához, elég röhejesnek érzem a kapálózásodat. Így feltehetően csak a hülye nem látja, hogy pont te vagy az, aki elvakult. Na mindegy végülis. Majd ha kijártad az általánost, és rádragadt némi vitakultúra, talán visszatérhetük erre. Addig meg nyugodtan nyomasd ezt a vergődést. Ha neked ez ad némi hitelt saját magad előtt... :'D

2011. márc. 25. 17:55
 20/23 anonim ***** válasza:

"A "kiéhezett szexbomba" csak maga 15 perc hírnevére vágyik sztem..."

ha tudnád ki az a csaj, akkor tudnád azt is hogy mekkora hyüleség volt ez a mondat.

azért kellemetlen ez a kérdés, mert nem szeretem alekoszt, de amikor ilyen gyökérkedést látok itt, mint amit te csinálsz, olyankor szinte szégyellem magamat emiatt. szubjektív dolgokat (hogy alekosz kibírhatatlan) álítasz be tényszerűnek, és még másokat nevezel elvakultnak, ráadásul észre sem veszed milyen vicces mindez más szemszögéből...

kicsit jobban a kérdésre koncentrálva nekem nőként nem szimpatikus. de nekem nagyon kevés emebr szimpatikus alapból. könnyedén el tudom képzelni, hogy valakinek elképesztően bejön alekosz stílusa. (ha nem tudnád mit jelent az elvakult kifejezés, most láthatod, hogy én próbálok objektíven érvelni, ergo nem vagyok elvakult, te tényszerűen festesz le szubjektív dolgokat, ez elvakultság. el sem akarom hinni, hogy te neme gy ovis kisfiú vagy, aki féltékeny alekoszra.)

2011. márc. 25. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!