Csillag születikben a bűvészről mi a véleményetek? Szerintem undorító volt! Fel lehet jelenteni állatkínzásért?
Figyelt kérdés
úgy dobálta meg fogdosta meg dugdosta azokat a szerencsétlen állatokat, mintha élettelen tárgyak lennének! és még neki állt feljebb! hánynom kell tőle2009. okt. 25. 15:46
1/9 anonim válasza:
Jelentsd, pereskedj évekig, és költs százezreket a hülyeségedre.
2/9 A kérdező kommentje:
véleményt kértem, nem baszogatást...de neked is lehet egy lelkivilágod, hogyha szerinted hülyeség az, hogy az állatok is élőlények...
2009. okt. 25. 16:56
4/9 anonim válasza:
Irigyellek, hogy neked arra is van időd, hogy ezzel foglalkozz. Amúgy néhány ember örülne, ha cserélhetne azokkal az állatokkal... Vagy nyugdíjas lehetsz vagy egy 12-13 éves emberke...
5/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és nem értem az emberek érzéketlenségét az állatokkal szemben...azok a lények ugyanúgy éreznek, mint te! neked hogy esne, ha csak tárgyként dobálna valaki egy adag ember előtt? itt csak ilyen önző tuskók vannak? És a feljelentést tudtommal névtelenül is meg lehet tenni és kötelesek kivizsgálni az ügyet nem? vagy ha valami állatvédő szervezetnek szólok, ők megteszik? légyszíves emberként érző emberek válaszoljanak
2009. okt. 26. 09:35
6/9 anonim válasza:
Héhéj egy kicsit eltávolodtatok a kérdéstől!
Szerintem is állatkínzás.Egy igazi bűvész megadja a módját és tiszteli az állatokat.A pasi meg egyszerűen ciki volt.
7/9 anonim válasza:
én nem láttam hogy mit csinált az állatokkal, csak azt hogy kiosztotta a zsűrit, de szerintem igaza volt. jó egy roma megértem hogy nincs ott helye,meg bűvészkedés sem ide való. de a zsűri tényleg furcsa volt, olyanokat szavazott be, hogy azoknak sem volt ott keresnivalója pl.: rúdtáncosnő, kisgyerekek?? minek???
8/9 anonim válasza:
Teljesen igazad van!Egyetértek veled,mert szerintem is durva volt de persze ezt sok kretén elnézegeti szívfájdalom nélkül!
9/9 anonim válasza:
Elöző vagyok avval értek eggyet aki a kérdést tette fel !Elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!