Komolyan ki lehet jelenteni, h "Alekosz ért a nők nyelvén"?
Figyelt kérdés
Mutassatok egyet...2011. márc. 22. 13:58
1/23 anonim válasza:
persze...:)))) azért nem volt soha normális nője...dehogy ért, egy szerencsétlen bohóc csak.
2/23 anonim válasza:
Valami hihetetlenül utálom azt az idiota pasast!!
22L
3/23 anonim válasza:
Ő csak beszélni szeret róla, tudatosan nem úgy intézi, hogy összejöjjön neki. Alekosz veszélyes kommunikátor minden téren!
4/23 anonim válasza:
Hát nemtom hogy ért-e a nők nyelvén... Bár a villában levő nőkkel tényleg nehéz dolga volt :D Majd az Alek feleséget keres-be meglátjuk hogy ért-e vagy nem:D
5/23 A kérdező kommentje:
Az új műsora is egész estés lesz,mert mire egy körmondata végére ér,hát...45 percben nem tudom,mit foglalnának össze... de nézzük a másik oldalát,ha Alekosz el kezd beszéli,nem kell háttértévézni,bármit csinálsz... :D
2011. márc. 22. 14:04
6/23 A kérdező kommentje:
Jó,h nem csak az én hátamon futkos a hideg tőle... :D :D :D...
2011. márc. 22. 14:06
7/23 anonim válasza:
Biztosan vannak olyan nők, akik értékelik a szövegét, mert máskülönben nem tudom miért van annyi rajongója. Hacsak nem férfiakból áll ez a népes rajongó tábor, mert nekik aztán igazán nincs mit irigyelni Alekoszon. Mellette a legtöbb férfi valóban férfinek érezheti magát. Nekem - nőként - a látványa és a szövege is egyre idegesítőbbé válik, az érintésétől pedig egyenesen világgá szaladnék.
8/23 anonim válasza:
Alekosz ért a nők nyelvén, de inkább több/minden/ nő nyelvén, mint egy-két kiválasztottén. Amivel nyilván tisztában van. Ő ebből sportot űz, ez a hobbija, ez Alekosz, csak nem fogja magát elaprózni egyszem nő kedvéért.
9/23 anonim válasza:
az hogy a Villában nem tom hány csaj volt és van és egyik se esett össze tőle még nem jelenti azt hogy nem érhet a nőkhöz, idenkint kismillió nő várja, hogy rá vethesse magát, ez azért jelent valamit nem? és nem kell azt mondani, hogy jaj mert Villalakó, mert szerintem Jerzyt, Gombit, Leonidaszt vagy Lacit nem szedik, illetve fogják idekint olyan mértékben szétszedni, és imádni a nők, mint Alekoszt.
10/23 Thurston válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!