Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a velemenyetek arrol amit...

Mi a velemenyetek arrol amit Alekosz mondott a hintban a baratsagrol?

Figyelt kérdés
Egyetertek vele,de szerintem amit o Evaval csinal az nem szep.Nekem inkabb tunik szekalasnak mint annak hogy ravilagitson az esetleges hianyosagaira.Neked mi errol a velemenyed?
2011. márc. 22. 07:48
1 2
 11/13 Thurston ***** válasza:

14:00

Ezzel mondjuk egyedül a te értetlenségedet sikerült bizonyítanod.

2011. márc. 22. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudjátok az a véleményem, hogy Alekosz bár bírja Évát, néha sok belőle. És amikor beszól neki a külsejére, akkor az lehet éppen a harag jön ki belőle. Nézzük fordítva. Éva állítólag imádja Alekoszt, a legjobb barátja, lelkitársa stb, mégis hozzávágta: "nem is lennél képes megdugni" ez meg mi??? ezt valahogy mindenki elfelejti.

Alekosz túl sokat kritizálja a körülötte lévő embereket, ez tény.

2011. márc. 22. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Thurston!

Szerinted én vagyok az értetlen? Miközben Alekosz szerinted okos,stb... Én 128-at értem el azon a teszten amin ő mennyit is????...90-1-2-3-at???? Házasodjatok össze,csak ne sokasodjatok...bár Isten szereti az egyszerű embereket...azért teremtett belőletek ennyit... :D :D :D

2011. márc. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!