Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed a VV. által...

Mi a véleményed a VV. által begyűjtött jótékonysági pénzösszegről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon nagy boldogságot eredményezett sok-sok család, és gyermek számára. :)

Örülök, hogy segíthettem, és büszke vagyok most Magyarországra!

2011. márc. 19. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Két szó: Undorító átverés
2011. márc. 20. 11:27
 12/22 anonim ***** válasza:

Arra gondoltatok már,hogy a beküldött pénzösszegből mennyi jut nettó a rászorulóknak,és mennyi a multiknak,lásd pl.a telefontársaság és a Retek Klub haszna?

Az kifejezetten felháborít,hogy a milliárdos szennycsatorna a csóró lakosságtól koldul,miközben ugyanezt az összeget zsebből ki tudnák fizetni a Csaló Világ pár napi bevételéből.

Annak meg kevés értelme van,hogy vetőmagot(Tescoban egy zacskó 33 ft,akit érdekelt,meg tudta venni eddig is,akármilyen kevés a pénze),meg állatot adnak.Van fogalmuk ezeknek a takarmányárakról,vagy azt is fedezik az állat egész életében?

Olyanok hagyják abba a háztáji állattartást saját szükségletre,akik eddig egész életükben ezt csinálták.Sorban vágják le pl.a disznókat 80 kilós súlyban.

2011. márc. 20. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
a rosszindulató vagyok és elmondanám,hogyha tényleg segíteni akartok a szegényeknek,éhezőknek,akkor ne a telefont nyomkodjátok,hanem menjetek be egy darab kenyérrel a hajléktalanszállóra,meg adjatok pénzt annak aki fél lábbal megy a kocsiablakotokhoz.A jótékonykodás itt kezdődik nem ott hogy a telefonodat nyomkodjátok a tv előtt és stohl kokóját fizetitek meg a csaló rtl klubbot pénzelitek.
2011. márc. 20. 19:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Így van!

Azért telefonáltak,hogy az EGÉSZ összeg a rászorulóké legyen,nem a Retek Klubot meg a telefontársaságot akarták pénzelni.

2011. márc. 20. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
pedig sikerült...
2011. márc. 20. 21:51
 16/22 anonim ***** válasza:
nem vagyok egy nagy matekos,de ugye magyarországon kb. 10.000.000 an vannak,ez 179.000.000,ami azt jelenti hogy MINDENKI küldött 17.9 smst majdnem 18-at.Azért ha ti ezt komolyan elhiszitek...
2011. márc. 20. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen,és a 10 millióból szerintem kb.3 millió gyerek,tehát(állítólag)7 millió ember szedte össze.

Mondjuk nem hiszem,hogy Retek Klub hozzápótolt volna,azt nagy felhajtással csinálnák,hogy ők milyen szociálisan érzékeny überfasza gyerekek.

2011. márc. 20. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
akkor minden felnőtt LEGALÁBB 25,57 smst küldött -,-"
2011. márc. 20. 22:43
 19/22 anonim ***** válasza:
És ezt elhiszi valaki?
2011. márc. 20. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Úgy el tudnám képzelni, hogy 1-2 milliárdos úriember késztetést érzett komolyabb összeg felajánlására, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét.
2011. márc. 21. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!