Jó ötletnek tartod, a VV4 jótékonysági kezdeményezését, a "Minden gyerek lakjon jól"-t?
Egyáltalán nem jó ötlet!
Már néhány évvel ezelőtt kioróbálták ezt a módszert. Nem jött össze, pedig előtte még fel is szántották ingyen a telkeket. Fél évvel később méteres gaz volt mindenhol. Az ott lakók azzal érveltek, hogy nem tudnak kapálni, mert nem értenek hozzá és inkápp pénzt adjanak nekik vetőmag helyett.
Felháborítónak tartom,hogy a jótékonykodni akaró milliárdos Retek Klub a lakosságtól kér,mikor ők a Csaló Világ egynapi bevételéből több pénzt vagy bármit tudnának adni a rászorulóknak,mint ami a lakosságtól összegyűlik.
Talán előbb nekik kéne zsebbe nyúlni.
Én se tartom jó ötletnek!
Mi arra a garancia,hogy ezek a hátrányos helyzetűek a vetőmagot,a takarmányt,és házi állatot sec-perc alatt nem váltják aprópénzre a helyi uzsorásnál ?
17:11-es
Így igaz, egyet értek.
Folytatnám azzal, hogy a szereplők is adakozhatnának. Egyenek menzás ételt! Ne adjanak nekik luxus dolgokat, ne sminkeljenek, használjanak szappant és "teszkós" sampont! Ne kapjanak alkoholt, ha cigizni akarnak akkor kapjanak dohányt és papírt, aztán sodorjanak/töltsenek maguknak! Árverezzék el a dzsakuzzit, a hatalmas tévét és az indukciós tűzhelyt! (dzsakuzzi nem kell, indukciós helyett egyszerű olcsó /főzőlapos/ tűzhely, hatalmas plazma TV helyett 55 cm-es hagyományos CRT /lehetőleg fekete-fehér/)
A nyertes kapja meg a lakást, de az autó helyett, aminek az árát a szegényeknek adják, kapjon egy éves bérletet! A havi egymillió Ft helyett havi százezret!
Ilyen egyszerű lenne!
Én eddig se dobáltam az SMS-eket és ezután se fogom.
Jo otletnek tartom.
Aki eladja a vetomagot az a krumplit is eladna,nem ezen mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!