Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jó ötletnek tartod, a VV4...

Jó ötletnek tartod, a VV4 jótékonysági kezdeményezését, a "Minden gyerek lakjon jól"-t?

Figyelt kérdés
Én persze jó ötletnek tartom,de abban nem vagyok biztos,hogy az jót ötlet-e,hogy étel helyett vetőmagot,takarmányt,és állatot kapjanak?Ti hogy vagytok ezzel?Tartok attól,hogy ez a típusú hal helyett horgászbot dolog nem fog beválni,mint ahogy Anikó is mondta,hogy annak nagyon sok idő kell,míg a kertben megnő az a paradicsom,és addig is locsolni,gyomlálni kell,permetezni és előfordulhat a végén,hogy nem lesz belőle semmi,és addig mit egyenek azok a gyerekek?
2011. márc. 16. 15:27
1 2
 1/17 anonim válasza:
51%
én jónak tartom de ez így nem jó vihetnek vetőmagot meg állatot de vigyenek azonnal elfogyaszható ételt is mer jól mondtad így nem ér semmit
2011. márc. 16. 15:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,és a vetőmagot,meg az állatokat elcserélik alkoholra,meg cigire:(
2011. márc. 16. 15:50
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jó ötlet!

Már néhány évvel ezelőtt kioróbálták ezt a módszert. Nem jött össze, pedig előtte még fel is szántották ingyen a telkeket. Fél évvel később méteres gaz volt mindenhol. Az ott lakók azzal érveltek, hogy nem tudnak kapálni, mert nem értenek hozzá és inkápp pénzt adjanak nekik vetőmag helyett.

2011. márc. 16. 15:55
 4/17 anonim ***** válasza:
jaja...tehát aki küld sms-t az tulajdonképpen kocsmázásra, cigire ad pénzt a pujaro herczegeknek
2011. márc. 16. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Igaz a nagy része igen,de nem mind1ik költené cigire és piára. Én jónak találom mert annak semmi értelme nincsen h oda visznek 2 kg krumplit meg 4 liter tejet,mert az elég 1 vagy 2 hétre de utána megint éhezni fog,viszont így ha ügyes,akkor jól tud gazdálkodni,ha nem akkor meg vessen magára.
2011. márc. 16. 17:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Felháborítónak tartom,hogy a jótékonykodni akaró milliárdos Retek Klub a lakosságtól kér,mikor ők a Csaló Világ egynapi bevételéből több pénzt vagy bármit tudnának adni a rászorulóknak,mint ami a lakosságtól összegyűlik.

Talán előbb nekik kéne zsebbe nyúlni.

2011. márc. 16. 17:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én se tartom jó ötletnek!

Mi arra a garancia,hogy ezek a hátrányos helyzetűek a vetőmagot,a takarmányt,és házi állatot sec-perc alatt nem váltják aprópénzre a helyi uzsorásnál ?

2011. márc. 16. 17:31
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

17:11-es

Így igaz, egyet értek.

Folytatnám azzal, hogy a szereplők is adakozhatnának. Egyenek menzás ételt! Ne adjanak nekik luxus dolgokat, ne sminkeljenek, használjanak szappant és "teszkós" sampont! Ne kapjanak alkoholt, ha cigizni akarnak akkor kapjanak dohányt és papírt, aztán sodorjanak/töltsenek maguknak! Árverezzék el a dzsakuzzit, a hatalmas tévét és az indukciós tűzhelyt! (dzsakuzzi nem kell, indukciós helyett egyszerű olcsó /főzőlapos/ tűzhely, hatalmas plazma TV helyett 55 cm-es hagyományos CRT /lehetőleg fekete-fehér/)

A nyertes kapja meg a lakást, de az autó helyett, aminek az árát a szegényeknek adják, kapjon egy éves bérletet! A havi egymillió Ft helyett havi százezret!

Ilyen egyszerű lenne!

Én eddig se dobáltam az SMS-eket és ezután se fogom.

2011. márc. 16. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
34%

Jo otletnek tartom.

Aki eladja a vetomagot az a krumplit is eladna,nem ezen mulik.

2011. márc. 16. 18:50
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Én nekem nem tetszik,túlzásba viszik már ezzel,nagyon szemét ez az rtl klub,van pofájuk pénzt gyűjteni ezeknek a putris szőkecigány patkányoknak akik annak ellenére hogy nincs mit enniük,fáznak,nemtudnak rezsit fizetni stb... szaporodnak mint a nyúl. Inkább a japánoknak kellene segítenünk,mint ennek a mocskos rtl-nek,aki mindenből pénzt csinál!
2011. márc. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!