Mi a véleményed a VV. által begyűjtött jótékonysági pénzösszegről?
Szerintem nagyon nagy boldogságot eredményezett sok-sok család, és gyermek számára. :)
Örülök, hogy segíthettem, és büszke vagyok most Magyarországra!
Végül mennyi gyűlt össze?:-)
Mert én lemaradtam róla :(
Nagyon örülök neki, úgy tűnik, hogy ha fontos dologról van szó akkor képesek az emberek összefogni.
Hatalmas össze gyűlt össze, szinte hihetetlen, hogy 20-25 perc alatt több 10millió forint összegyűlt.Milyen szép lenne ha sikerülne elérni a 200at:)
Végül 174 millió jött össze a műsor végéig de fogadják az sms-eket még éjfélig:)
Én is küldtem 1-et, mert ennyit igazán megtehetek...Gondolom a rosszindulatú hozzászóló fölöttem nem tett ennyit sem:( SZÉGYELLD MAGAD ÉS HALLGASS INKÁBB!!!
a véleményem, hogy a sztárocskák ne a fellépésükkel álljanak a dolog mellé, hanem küldjék azokat a krva sms-eket mert ők megtehetnék, hogy akár 100ezreket is adhatnának de nem teszik, a szegény ember segít a a még szegényebben és ez számomra undorító, és visszataszító.
de a kis emberekre büszke vagyok, akik segítettek, és bár lehet sokan maguk is szegények, de küldtek smst. jómagam csak 1 smst küldtem mert bár nem vagyok már gyerek, de van hogy 2 napig nem eszem, mert nincs mit, de ha máson segítettem azzal az 1 smssel akkor örülök.
A kokós hozzászóló vagyok. Nem igazán érdekel,hogy le lettem pontozva meg kell mondjam az őszintét:D Poénra szántam,de ez édes mindegy.
A "rossz indulatú" hozzászóló meg nem is mondott olyan nagy hülyeséget. Nem a most befolyó összegről beszélek, de nagyon sok jótékony célra fordítandó pénz olyan zsebekbe vándorol,akiknek éppen nem lenne rá szükségük(magyarul lenyúlják).
Más,jöhet itt a feltételezés akár velem,akár a "rosszindulatúval" kapcsolatban,hogy ő ennyit se tett meg,hogy elküldött egy sms-t. Honnan vagy ilyen okos?Netán te 1 hozzászólás alapján letudod elemezni az egész életét/személyiségét?Mert akkor gratulálok. Én szoktam adományokat adni, de nem verem magam,hogy hú de király vagyok.
Istenem...
Egyetértek a 00:12-vel. Örültem én is ennek a nem várt magas összegnek, hogy az emberek - és nagyon sok esetben éppen a szegények - milyen nagy összefogással akarnak az elesetteken segíteni. Mégis ezek a nagy "akciók" vegyes érzelmeket keltenek bennem, mert ennek nem egészen így kellene működnie. Manapság egy átlagember, ha van olyan szerencsés, hogy munkahellyel rendelkezik, az állam nem csekély adóval terheli a bérét. Ez a kisember a kis fizetésével, amit nem könnyen oszt be, mondjuk elmegy egy bevásárló központba, hogy ott a lehető legtakarékosabban bevásároljon, már a parkolóban lerohanják a különböző alapítványok és egyéb célokból kéregetők. Aztán végig mész a városon, gyalog, vagy autóval, ahol szintén úton-útfélen kéregetőkbe, hajléktalanokba botlasz, és még neked van lelkiismeret furdalásod, hogy nem tudsz mindegyiknek adakozni. Bekövetkezik egy katasztrófa, ahová szintén tőled várják el, hogy segíts a károsultaknak. Életmentő műtétre, vagy gyógykezelésre vár egy gyermek: adakozz, hiszen rajtad is múlik, hogy megmenthesd, vagy megkönnyítsd az életét. Állatmentő alapítványok tömkelege várja, hogy a halálra ítélt állatokon te segíts.... és még sorolhatnám.
Ezzel szemben azt kell látnunk, hogy politikusaink, akiknek dolga a nem csekély adóbevétel felhasználása, elosztása lenne, százmilliókat, milliárdokat fordítanak értelmetlen rendezvényekre, saját kényelmüket szolgáló luxus vagyontárgyakra, s míg zsebeiket megtöltik a nép adójából, fennhangon hirdetik, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Hát emiatt kavarognak bennem ilyenkor vegyes érzelmek. És mit nem adnék azért, hogy megtudjam, mennyivel járultak az adományokhoz a gála műsorvezetői, akik ugyancsak nem a szegényebb réteget gyarapítják, de már ellenszenves módon, telhetetlenül akartak a vége felé 200 milliót is elérni. Ha az rtl igazán méltó és nagylelkű módon akarta volna ezt a rendezvényt lezárni, azt kellet volna mondania, hogy az összeget ezennel felkerekítik 200 millióra. Akkor én is azt mondtam volna, le a kalappal előttük, hiszen a vv-ből befolyó nem csekély összegből ezt simán megtehette volna.
Igen..az utolsónak igaza van!!
Kiváncsi lennék mit gondolnak most a NAGY politikusok és a pártok, hogy érdekes módon több mint 170 milliót összegyűjtöttünk az éhezőknek és nekik ezt egy csettintésbe tellett volna..de gondolom kb 0,5%-ának fordult meg a fejében, hogy beküldjön akár 1 db sms-t is...
Ők nem tudják mi az, hogy nélkülözni, mi az, hogy éhezni,
nekik meg van az igényük a luxuskivitelekre és az értelmetlen rendezvényekre ahogy az előttem szóló is írta..így sosem lesz Magyarországból ország, ha azok a semmirekellő luxuséletet élő politikusok nem fognak össze egy ilyen cél érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!