Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezt észre vettétek? A Rácz...

Ezt észre vettétek? A Rácz testvéreknél ez a szokás? VV4

Figyelt kérdés

Már nem is egyszer mutatták pl amikor Gigi öltözik át és , ott a testvére elött sokszor Tangába van a testévre Béci előtt stb...

Akkor már mért nem meztelen járkálnak egymás előtt.

Nálunk nem ez a szokás hogy testvérek egymás előtt szinte meztelen öltözzenek , meg stb...

2011. márc. 14. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha te szeretnéd, hogy mások tiszteletben tartsák a szokásaidat, miért nem vagy képes ugyanúgy tiszteletben tartani másokét? A téma, ami téged ennyire felháborít, a legtöbb embert hidegen hagyta ezidáig, még azok sem kötöttek bele, akik egyébként nem szeretik a Rácz testvéreket. Talán inkább téged neveltek túlságosan prűd módon, ezért háborít fel annyira ez az - egyébként számomra is teljesen normális - viselkedés. Nem is azzal van a baj, hogy neked nem az a természetes, hanem hogy ennyire nem vagy képes mások szokását tolerálni. Én például nem vagyok híve a nudizmusnak, illetve én magam nem szívesen járkálnék ruhátlanul emberek között, de mégis megértem azokat, akik így érzik igazán jól magukat.
2011. márc. 14. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy a moderátorok az ilyen paraszt kérdéseket nem törlik és a kérdés feltevőjét nem bannolják. Aki ennyire idegbeteg az kezeltesse magát. Jó lenne, ha nem csak a kérdést lehetne jelenteni, hanem a kérdező újabb kommentjeit. Idióta.
2011. márc. 14. 16:05
 23/26 anonim ***** válasza:
:D
2011. márc. 14. 16:17
 24/26 anonim ***** válasza:

sztem se gáz

tök természetes

én is sokx örtözöm át tesóm előtt ha úgy adódik

2011. márc. 15. 07:32
 25/26 anonim ***** válasza:
*öltözöm
2011. márc. 15. 07:32
 26/26 anonim ***** válasza:
66%

Csak h tudd,parányit teszed magadat nevetségessé,kb 50embernek küldtem el a kérésed linkjét,mindenki rajtad szakad.:D amúgy meg is kérlek arra h pontozz le,mert tudom h te ebben örömödet leled,jó játék hülye gyerekeknek.:P

tegnap 13:49 voltam.

2011. márc. 15. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!