Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezt észre vettétek? A Rácz...

Ezt észre vettétek? A Rácz testvéreknél ez a szokás? VV4

Figyelt kérdés

Már nem is egyszer mutatták pl amikor Gigi öltözik át és , ott a testvére elött sokszor Tangába van a testévre Béci előtt stb...

Akkor már mért nem meztelen járkálnak egymás előtt.

Nálunk nem ez a szokás hogy testvérek egymás előtt szinte meztelen öltözzenek , meg stb...

2011. márc. 14. 11:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Annyira kivagytok ezen akadva, hogy nekem ez nem tetszik hogy egy lány a fiú testvére elött öltözik + tangába, amibe szinte kint van pics.ája.

Akkor ezek szerint nálatok ez a szokás.

Már túl van tárgyalva ez a téma.

Amik ezek után jönni válaszok , azoknak adok egy piros kezed.

2011. márc. 14. 13:00
 12/26 anonim ***** válasza:
49%

ááá de megijedtem.:D ha te ebben örömödet leled nyugudtan,megadom a lehetőséget,éld ki magad.:D

de figyelj igezad van végülis mit képzel,h bugyiba mer lenni a saját testvér előtt..:DD

mellesleg ha olyan seggem lenne tudod nemhogy kitenném,de egész nap a kezemen ülnék!

2011. márc. 14. 13:17
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy a testvéreim előtt 100x inkább nem vetkőzök, de szerintem sokan ugyanígy öltözködnek mint Gigiék ezzel nem hiszem hogy hú de nagy baj lenne, én is utálom őket, de könyörgöm ne keressünk már mindenbe belekötnivalót...
2011. márc. 14. 13:18
 14/26 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor te szivesen nézed a nővéred/hugod, bátyád/öcséd fehérneműben, vagy meztelen.
2011. márc. 14. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem,képzeld nem nézem szívesen a húgomat meztelenül,1szerűen nem érdekel h bugyiban van vagy farmergatyában,mert nem vonzódok hozzá. Attól még h utálod a Rácz tesókat nem kell minden1es mozdulatukba belekötni.-.-

szánalmas vagy.

2011. márc. 14. 13:39
 16/26 anonim ***** válasza:

jólvan neked nem fér bele neki belefér.

túl van tárgyalva.

2011. márc. 14. 13:40
 17/26 A kérdező kommentje:

Utolsó, igen ez a lényeg. Nekik belefér, nekem meg nem.

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem ez furcsa , és nem fér bele.

Nem pedig azért hogy ócsároljuk, lehülyézzük stb.. egymást.

2011. márc. 14. 13:43
 18/26 anonim ***** válasza:
49%

És ezt most meg kellett osztani,és azt hitted h majd mindenki istenít majd,és neked ad igazat.

szerintem elgondolkozhatnál egy kicsit magadon,h velünk kb 10emberrel van a baj,vagy veled.

És ha már a hülyézésnél tartunk akkor biztosan az is normális h megfenyegetsz minket h aki ír,annak meg a piros kéz.Hát gratulálok!

2011. márc. 14. 13:49
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
Szvsz ha valaki bemegy a villába, ahol még a fenekébe is fellátnak, az akárhol és akárki előtt átöltözhet, tök mind1. Ehhez a tesó-idegen témához pedig csak annyit, hogy akkor már inkább a tesója előtt öltözzön át, mint idegenek előtt.
2011. márc. 14. 13:59
 20/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:49

NEM AZT GONDOLTAM HOGY NEKEM ADNAK IGAZAT , HANEM A VÉLEMÉNYEKRE VOLTAM KIVÁNCSI, HOGY KI MIT GONDOL ERRŐL.

TI HÜLYÉZTETEK LE, ÉS ÍRTAM HOGY AMIK EZUTÁN FOGNAK JÖNNI VÁLASZOK ANNAK ADOK EGY PIROS KEZET.

ÚGY HOGY JOBB HA TECSAK HALGATSZ 68%-OS.

ÍRHATTOK AKÁRMIT , NEM FOGOK MÁR VÁLASZOLNI. DE UGYAN ÚGY MEGKAPJÁTOK : "EZ A VÁLASZ NEM HASZNOS" ÉRTÉKELÉST!

2011. márc. 14. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!