Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezt észre vettétek? A Rácz...

Ezt észre vettétek? A Rácz testvéreknél ez a szokás? VV4

Figyelt kérdés

Már nem is egyszer mutatták pl amikor Gigi öltözik át és , ott a testvére elött sokszor Tangába van a testévre Béci előtt stb...

Akkor már mért nem meztelen járkálnak egymás előtt.

Nálunk nem ez a szokás hogy testvérek egymás előtt szinte meztelen öltözzenek , meg stb...

2011. márc. 14. 11:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Mi ezzel a baj?

Többször láttam már, hogy öltöztek át a lányok és bent voltak a fiúk, sőt olyat is láttam, hogy amikor Gigi és még egy lány zuhanyozott bent volt Alekosz és mondogatta, hogy megmossa a hátukat szívesen, meg vegyék le a bikinit stb.

Ez már csak ilyen.

2011. márc. 14. 11:09
 2/26 anonim ***** válasza:
egy szobában laknak a kinti életben,gondolom megszokták már...
2011. márc. 14. 11:18
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Mi a gond evvel? Testvérek nem idegenek b.szki.-.-
2011. márc. 14. 11:21
 4/26 A kérdező kommentje:

nem avval van a baj hogy a fiúk elött, hanem hogy a testvére előtt.

Látom nálatok is ez a szokás...

2011. márc. 14. 11:25
 5/26 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom mi ezen a meglepő?!

Nálunk nem ez a szokás, de mivel egy házban élnek, nem bújhatnak el egymás elül. Az nem meglepő, hogy a többi lány a fiúk előtt öltözködik, csak mindig a Béciékkel van a baj....hányszor mentek már be a fúk amikor a lányok zuhanyoztak!

2011. márc. 14. 11:32
 6/26 anonim ***** válasza:
32%

Azt inkább normálisnak tartod, hogy idegen, vagy haver fiúk, férfiak előtt meztelenül, vagy egy száll tangában van, minthogy a testvére előtt? :DDDDDDDDDD

Ezt nem gondolod komolyan, ugye?

2011. márc. 14. 11:36
 7/26 anonim ***** válasza:

Na ez az, úgy látszik nálad az a normális, ha idegenek előtt öltözködik, mint a saját testvére előtt!

Amúgy a fehérnemű szinte olyan, mintha fürdőruhában lenne, vagy te ugye nem jársz standra, ahol van aki tangában van?!

2011. márc. 14. 11:39
 8/26 anonim ***** válasza:
24%

Hát ezt az észre vételt! Ne haragudj, de ez már tényleg nagyon röhejes! És mi az a stb? Csak nem arra célzol, hogy emiatt mondjuk szexuális vonzalom is van köztük?! Mi az, amibe még nem próbáltak belekötni a Béci-Gigi ellenesek?

Nekem is van két bátyám, de ha éppen úgy adódott, nem tartottuk természet ellenesnek, ha éppen fehérneműben láttuk egymást. És képzeld, még csak meg sem kívántuk a másikat!!! Ennek ellenére meztelenül mégsem mutatkoztunk egymás előtt soha. Ugyanakkor pedig tájékoztatlak, hogy vannak úgynevezett nudisták is, akik családon belül és azon kívül is pucérkodnak egymás előtt, és ezt teljesen természetesnek veszik, minden féle szexuális töltöttség nélkül. Ehhez képest a tangás fehérnemű még nem meztelenség, hiszen a strandon is sokan járkálnak abban.

2011. márc. 14. 12:04
 9/26 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a Ráczokat, de azért ez már túlzás, hogy minenbe próbálnak egyesek bele kötni! Már a bemutatkozó filmjükbe is benne volt, hogy a kinti életben egy szobában laktak, megszokták, hogy egymás előtt öltöznek. Most mért kéne szégyenlősködniük, hisz testvérek, nem úgy néznek egymásra, mint féri meg nő! Nem értem, hogy az miért jobb, ha egy idegen férfi előtt öltözik, mintha a bátyja előtt? Meg különben is, az csak fehérnemű, fürdőruhába is pont annyi látszik belőlük.
2011. márc. 14. 12:30
 10/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:39

Nem tartom normálisnak, de inkább idegenek előtt mint a testvére elött.Jól van ha lány lány testvér elött.De hogy lány fiú testvér előtt, az már nekem sok . Van 1 növérem, és egy fiú testvérem.Szokott olyan lenni hogy a növéremmel egymás előtt öltözönk, de hogy a bátyánk elött olyan nem, mindig vagy kimegyünk másik helységbe, vagy mondjuk neki hogy légyszi menjen ki egy percre amíg átöltözök.

Na mind1 köszi a válaszokat!

2011. márc. 14. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!