Szandika vs béci?
BÉÉÉÉÉÉÉÉCI!
És remélem meg is nyeri!!!!!!!!!!!!
Szandi egy két színű pics@,aki magára rakatja a jeleket,hogy azt a hisztis Évát kivigye,aztán meg Bécit hívja ki!EHHEZ POFA KELLETT!!!-DE AZ VAN NEKI JÓ NAGY:)
Még Laci is felháborodott,a többiekkel együtt!
Úúúútálom a plaszikmacskát!!!!!
Minek van bent?Enni,inni,aludni!
A feladatokat rinyálva csinálja!Húzzon haza!
Aki haza akar menni,az menjen is!
Végre valaki annak a köcsög Alekosznak megmondta az igazat!Csak annak a bunkó görögnek fáj az igazság!!Hazug ember!!!!!!!!!!!!!!
Még egy értelmes mondat sem hangzott el a görög pofájából,mert tömi örökké piával meg kajával!Bezzeg a Béci főztjére nem tud nemet mondani,mert tudja zabálni Évával meg Szandival együtt!!
Még hogy ő tiszteli a nőket?:):))::)Hol volt mikor főzni kellett volna nőnapon?Még azzal a fika testével sem tudott egy másodpercet sem táncolni!
LÉNYEG:HAJRÁ BÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!
Anikó is mehet haza!!!!!!!!
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:28
te jó isten, kicsit túlpörgöd, nem? :) alekosz a legértelmesebb ember a villában. béci meg egy álszent f*szkalap. akkor már szandika. lehet hogy ő egy egysejtű élőlény szintjén van, de nem fordul fel tőle az emberek gyomra. béci nekem szimpatikus volt, de amikor megláttam azt a tekintetét az olivér párbajon, azonnal kiábrándultam belőle. gusztustalan.
16:43-as!
Lesz@rom a véleményed!
De látod,hogy a normlisabbja mégis Bécire szavazott:)
Szandika hazament,ezt is akarta!
Van Isten!!!!!!!!
Te még helyesen sem tudod leírni a neveket,mert a neveket nagy kezdőbetűvel írják,te pedig kicsivel:)
De igazad van.Az Alekosz nem is érdemes mást mint hogy kisbetűvel írják a nevét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!