Mégis mit képzel magáról ez a Rácz Béla, hogy Istent játszik?
Figyelt kérdés
Hogy merészel ő bárkit is megfenyegetni "majd ha kint leszünk"? Miért akkor mi lesz? Viszi a putrit? Vagy egyáltalán ezt miért támogatja az a szemét retek klub?2011. márc. 11. 19:59
21/34 A kérdező kommentje:
Talán jó is,hogy betettek a műsorba ilyen retkes cigányokat,legalább azok is rájönnek,hogy milyen faj ez,aki eddig tagadta a cigánybűnözést.....
2011. márc. 11. 22:12
22/34 anonim válasza:
És ez nem vicc. Nekem nincsenek cigány ismerőseim, és nincs is sok belőlük a környéken, ezért mindig túlzónak tartottam, hogy állandóan lopnak meg agresszivak, mert a vérükben van. Hát ezek után el kell gondolkodnom.
23/34 anonim válasza:
És az a szánalom, hogy ez az összefoglalóba nem kerül bele! Mint ahogy büntetést sem kap sem ezért, sem az önkényes ágyfoglalásért. Szánalmas.
24/34 anonim válasza:
Én is megbüntetném az ilyenekért. Szerintem az a legesleggázabb, hogy odabent mindent megkapnak, csak böffenteniük kell egyet, és már a hátsójuk alatt is van az amit enni/inni szerettek volna, olyan mennyiségben, hogy néha csak ámuldozom. Aztán jön egy egy hetes játék, és ezt nem lehet kibírni a más javainak ellopása nélkül? Szerintem ez az iszonyatosan szánalmas, mert azt mondom, ha 3 hónapja nem evett volna kekszet vagy nem tudom mit lopott, még azt mondom belefér, elnézhető, én is nagyon édesszájú vagyok, nem tudom mit tudna kihozni belőlem az édesség hiány (bár a lopást igencsak kétlem), de azért nálam az veri ki a biztosítékot, hogy egy néhány napos játékot sem bír ki lopás és csalás nélkül. Hovatartozása abszolút nem érdekel, ha 100% magyar lenne is elfogadhatatlan lenne ez a viselkedés!
25/34 anonim válasza:
egy ideig néztem a Vv-t de látom h Alekoszt most itt mindenki istenitti...lusta,alkoholista,elkényeztetett,nem tudja mi a munka grat Magyarország:D
26/34 anonim válasza:
És talán nem mindenki olyan szerencsés,hogy kinyalják a pics.ját egéssz életében-De ez Alekosz szerintem is Mo. példaképe
27/34 anonim válasza:
"És talán nem mindenki olyan szerencsés,hogy kinyalják a pics.ját egéssz életében-De ez Alekosz szerintem is Mo. példaképe"
Így van. Te vagy Mo. példaképe. Az óriási irigységeddel.
28/34 Thurston válasza:
00:46
Igaz, hogy Alekosznak krván semmi köze nincs ehhez ak érdéshez, de rá se ránts.
29/34 anonim válasza:
20:38! Szegény Alkeszt ne kritizáld már ilyen durván!
30/34 anonim válasza:
Vagy egyáltalán ezt miért támogatja az a szemét retek klub?
Az rtl klubb jot rohog a markaba,bezsebeli a penzt,ezt itt a lenyeg.
na nehogymar ne tudtak volna mindenki multjat?
Miert nem tettek be egyszeru embereket?mert az nem olyan izgi,nem vallt ki olyan indulatokat az emberekebol,hogy mar csakazertis szavazok nehogymar ez menjen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!