Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mégis mit képzel magáról ez a...

Mégis mit képzel magáról ez a Rácz Béla, hogy Istent játszik?

Figyelt kérdés
Hogy merészel ő bárkit is megfenyegetni "majd ha kint leszünk"? Miért akkor mi lesz? Viszi a putrit? Vagy egyáltalán ezt miért támogatja az a szemét retek klub?
2011. márc. 11. 19:59
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
69%
Az rtl azért támogatja mert 1 liberalista tv csatorna,béciből meg simán kinézem hogy viszi majd a többi putrist.Habár az lenne a jó ha 1 csapat skinhead állna a villa ajtajába amikor gigivel kijönnek. :D:D
2011. márc. 11. 20:01
 2/34 Thurston ***** válasza:
71%
Két napja még semmi bajom nem volt vele. Tegnap idegesítő féreg volt. Ma meg már annyira alulmúlta magát, olyan szinten viccet csinált kollektíven az egész emberiségből, hogy el se hiszem. Minden egyes mondatán hangosan röhögtem. Nem gondoltam, hogy ilyen szórakozást tartogat ez a műsor.
2011. márc. 11. 20:02
 3/34 Thurston ***** válasza:
70%

20:01

Egyébként miután ment itt ez a klasszik cigányos fenyegetés, nem csodálkoznék, ha idekint szétverné valaki a pofáját. (Bár ez már azért ugyanúgy kívül esik a normáimon, mint ahogy Béci fenyegetőzik.)

2011. márc. 11. 20:03
 4/34 anonim ***** válasza:
65%
Ezt én sem igazán értem. Eddig még elviseltem a képét, de amióta ekkora arca lett nem bírom. Ő sosem hibás semmiben, mindig más a gáz, más járatja le magát stb, ő sosem! Engem nem érdekel hogy kivel vagy kikkel viselkedik így, mert alapjáraton maga a viselkedés a gáz, és nem az hogy ki ellen teszi
2011. márc. 11. 20:10
 5/34 anonim ***** válasza:
77%
Akkor nézne nagyot, ha holnap kiesne. De a mai online szavazáson is jól látszott, hogy ez nem tetszik a nézőknek: mielőtt a beszólós kisfilmet beadták, Béla kb 25%-on volt, utána viszont jócskán lecsökkent.
2011. márc. 11. 20:16
 6/34 anonim ***** válasza:
54%
Ez már egyszerüen idegesítő ahogy ez a bu.zi Béci viselkedik.Ennél mélyebre már nem süllyedhetett volna az emberek szemében mint ma.
2011. márc. 11. 20:17
 7/34 Thurston ***** válasza:
72%
Egyébként konkrétabban a kérdésre válaszolva: szerintem semmit nem képzel magáról, egyszerűen fél/retteg. Ilyenkor az embernek könnyebben előbújik az legalantasabb énje, és ezt az adott szituációban tán még nem is látja rossznak, sőt. Ezen kívül abból is látszik a félelme, ahogy folyton magára erőlteti a nyugalom látszatát (beszédén, mimikáján észrevehető), ilyen módon igyekszik fölényeskedni, közben akarva akaratlanul is olyan negatívumokat vág a másik fejéhez, amit inkább saját magában vél gyengeségnek. Ilyen szempontból végülis Béci elég kiszámíthatóan viselkedik. (Így visszagondolva már abból az arckifejezésből ki lehetett volna találni előre mindezt, amit akkor vágott, amikor Szandi őt hívta ki.)
2011. márc. 11. 20:18
 8/34 anonim ***** válasza:
56%
Tudjátok az a szomorú, hogy valakinek bejön ez az undorító féreg viselkedés, és még szavaznak is rá..
2011. márc. 11. 20:38
 9/34 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is undorító ahogy viselkedik! Ugyanez volt az előző párbajnál is! Én már arra is gondoltam ,hogy tényleg el van döntve az rtl-nél hogy Ő nyeri meg, és ezért ilyen nagy az arca. Akkor nagyot csalódnék! Mert egyáltalán nem érdemli meg a nyereményt!

Ja és ha figyeltetek rá ma és tegnap is többször elhangzott a Béci szájából, hogy "Alek, ilyen kinn is" - ebből nem az következik hogy Ő csak egy szerepet játszik, amikor jó fiú?!

2011. márc. 11. 20:47
 10/34 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok van rá esély,hogy mégis ez a mocskos tetű megy vissza?
2011. márc. 11. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!