Most őszintén! Ez az Éva mit gondol magáról?
Kivitt olyan embereket párbajra, mint Leonidasz és Ildikó. Persze, hogy ilyen halovány élőlények után - ahogy Ex Olivér mondaná - ilyen százalékkal megy vissza. Aki ellen esélyes lenne most, az Anikó. A többiek ellen esélye sincs, nemhogy Gigi ellen. Olivér felé is CSAK azért húzott, mert tartott tőle, rettegett, hogy Őt viszi ki. Annyira átlátszó és annyira látszott rajta, hogy örül, hogy nem Olivér ment vissza, igy teret kap és 'bandavezér' lehet. A nagy őszinte lány, aki mindenkinek a szemébe mondja, ha valami nem tetszik : elhordja Bécit mindennek, aztán ahogy odament Béci, tök normálisan hozzá, meg az Alekhoz, szólni pár jó szót, csak mosolygott, de a véleményét meg nem mondta volna...
Vagy ez csak nekem ennyire egyértelmű??
Nem feltétlenül erősebb karakter Gigi, mint Éva sőt szerintem nem az. Gigi játsza bent a szendét miközbe elég szép képei terjengenek a neten.
Az nekem is feltűnt, hogy nem mondta meg a véleményét, de nem is kell mindig megmondani, maga a sértett Anikó se mondta meg.
Ő olyan,amilyen.
Gigit is simán kint hagyná. Remélem hamarosan eljön ez az idő is,mert már hányok Ráczéktól...
az ildit nem ő vitte ki, hanem fordítva :)
egyébként meg gondolhatod, hogy nem mondja benn a szemében, mert a béci is egy nagy görény, ráadásul más ingerek nem is érik őket, mint amit ők gerjesztenek, így a bolhából is elefántot tudnak csinálni. szóval tök egyértelmű, hogy még kussol, de ne aggódj, nem fog lakatot tenni a szájára.
Ildit nem ő vitte ki, hanem fordítva.
Amúgy szerintem Éva nem gondol magárol sokat, tudja kb ki ellen lehet esélye, és ki ellen nem, szerintem nagyon is reálisan látja a dolgokat.
Pl Gigi miért erősebb mint Éva? Szerintem cseppet sem. Gigi unalmas, és mint tudjuk Béci még jó ideig bent lesz egy Rácz meg bőven elég (amúgy én bírom Bécit szóval nem ezért mondom) Gigi meg csak játsza magát, mindenki tudja már idekint hogy milyen is valójában.
Évának Anikó?, Gigi, Jerzy, Gombi, Laci ellen nagyoon is sok esélye van. Sőt szerintem Szandi ellen is.
Csak Alekosz és Béci lenne nagy falat neki.
Nem tudom mik az esélyei Gigivel szemben (szerintem csak féltékeny rá mert fiatalabb meg megkapta Jerzyt, Éva is rányomult :) )
DE ez: "Olivér felé is CSAK azért húzott, mert tartott tőle, rettegett, hogy Őt viszi ki." 100000% ban igaz! Azok után amiket Olivér egyszer mondott neki, nem hiszem el, hogy képes volt a barátjának nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!