Most őszintén! Ez az Éva mit gondol magáról?
Kivitt olyan embereket párbajra, mint Leonidasz és Ildikó. Persze, hogy ilyen halovány élőlények után - ahogy Ex Olivér mondaná - ilyen százalékkal megy vissza. Aki ellen esélyes lenne most, az Anikó. A többiek ellen esélye sincs, nemhogy Gigi ellen. Olivér felé is CSAK azért húzott, mert tartott tőle, rettegett, hogy Őt viszi ki. Annyira átlátszó és annyira látszott rajta, hogy örül, hogy nem Olivér ment vissza, igy teret kap és 'bandavezér' lehet. A nagy őszinte lány, aki mindenkinek a szemébe mondja, ha valami nem tetszik : elhordja Bécit mindennek, aztán ahogy odament Béci, tök normálisan hozzá, meg az Alekhoz, szólni pár jó szót, csak mosolygott, de a véleményét meg nem mondta volna...
Vagy ez csak nekem ennyire egyértelmű??
Te most tényleg csak azért tetted fel a kérdést, hogy egyet értsünk veled? Pedig én sem gondolom úgy, ahogy te.
Ott kezdődik, amit már a többiek is megírtak, hogy Ildit nem hívta ki. At nem tudom, hogy mért húzott Olivér felé, de szerintem nem csak Anikó ellen van esélye. Gigit lazán kinnt hagyná, de a többieket is. Alekosz, Béci, esetleg Szandika lenne keményebb ellenfél, de a többiek ellen mind visszamenne. Nem is kell mindig kimondani a véleményt, úgy is megmagyarázta volna, hogy mért tette, felesleges lett volna erről vitázni.
Szerintem is biztonsági okokból volt olyan jóba Olivérrel. Éva a nyereményre hajt, és igazából magányos bent, csak saját magát védi, igazi törtető. Az eddigi párbajokon csak harmatgyenge ellenfeleket tudott lealázni, mint ahogy a többiek is. A tegnapi volt az első igazi erős párbaj. Megnézném Évát egy erős ellenféllel párbajozni. Amúgy szerintem is örült, hogy kiesett az Olivér, fejben mindenképp.
De azért elég kettős mércével mér, hogy fel volt háborodva Bécin, hogy milyen gusztustalanul párbajozik az Olivérrel. Valószínűleg a többiek nem látták az ő párbajait, hogy ő milyen undorító volt, állandóan az ellenfele mondatába vágott, őt végig kellett hallgatni, de ő nem adta meg azt a tiszteletet, hogy ő is végighallgassa a másikat.
"Na végre???? Miért úgy kezded a kérdést, hogy "Most őszintén"", ha csak önigazolást vársz?"
Ja. Így sok értelme van bármit is írni...
Azért írok. Éva az egyik elgfinkább magát adó karakter. Ilyen temperamentummal nem is nagyon tudná megjátszani magát, ráadásul tökéletesen észrevehető rajta, ha valamilyen helyzetben mégis rizsázik, mellébeszél.
És szerintem ő fog nyerni. Most azt remélem, hogy kiválasztják, és kiviszi Gigit. Béci győzelme is azért bosszantott fel leginkább, és azért nem is nézem inkább most egy darabig am űsort, mert tudom, hogy most kétszer annyiszor fogjuk látni Gigi lófején azt a nagyképű, vicsor-szerű vigyort. Hányok.
Ja: azért ennyire egyértelmű neked, mert hülye vagy. Bár nyilván te feltételezed, hogy amit te gondolsz, csak az lehet a helyes. Miután jöttél ezzel a navégre dumával.
Tegnap 22:30
Ott a pont.
A többieknek pápá :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!