Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mégis mit képzel magáról ez a...

Mégis mit képzel magáról ez a Rácz Béla, hogy Istent játszik?

Figyelt kérdés
Hogy merészel ő bárkit is megfenyegetni "majd ha kint leszünk"? Miért akkor mi lesz? Viszi a putrit? Vagy egyáltalán ezt miért támogatja az a szemét retek klub?
2011. márc. 11. 19:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos van. De azért az is egy vicc, hogy olyan nagyra van magától, pedig eddig mindig olyan ellenfele volt, aki haza akart menni.
2011. márc. 11. 20:51
 12/34 Thurston ***** válasza:
100%
Szandi ellen igen. Alekosz ellen kizárt. Csak nagy félek, hogy az a küzdelem a fináléra marad. (Ha most Béci visszajön.)
2011. márc. 11. 20:52
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
20:47es vagyok. Sajnos elképzelhető! De nagyon remélem hogy kinn marad a Béci!
2011. márc. 11. 20:52
 14/34 anonim ***** válasza:
69%

Olyan fanatikus Béci fanok vannak hogy én el se hiszem

a tegnapi után is egy csomó olyat olvastam ahol istenítették Bécit mert most végre kiosztotta Alekoszt

annyira elvakult emberek vannak hogy ezek szavaznak rá minden körülmények között.

2011. márc. 11. 21:25
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy én mondjuk eddig sosem szavaztam, nem is fogok, viszont a szavazók helyében, nem Szandikára szavaznék, ahogy odabent mondani szokás, hanem Béci ellen! Szandika haza akart menni, ezért nem egy embert átvert a villában, ezekután szerintem megérdemli, hogy még néhány hetet bent legyen, már én ezt a húzást részéről is taktikának érzem, és valójában szerintem nem akar ő haza menni... ezt bizonyította pl az is, hogy azt mondta ha visszamegy, akkor új erőre fog nyilván kapni. Ergo ő valóban csak úgymond megméretni szeretné magát, de ezt persze csak én gondolom így, én jelenleg így látom. Béci viszont mostmár húzzon el... elég volt a nagy arcából. Anno Olivérrel szemben is rengeteg fórumon ment az elvakult írogatás, még is Béci ment vissza, remélem így lesz ez most is Bécivel...
2011. márc. 11. 21:35
 16/34 anonim ***** válasza:
69%
És megint lopott. Retek cigány: [link]
2011. márc. 11. 21:40
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Most Évától lopott. A múltkor Anikótól.
2011. márc. 11. 21:46
 18/34 A kérdező kommentje:
Mit mondhatnék,a vérében van ez a fajta túlélőösztön! :D
2011. márc. 11. 21:48
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
én szörnyülködtem a tv előtt mondom uristen...ilyen emberek vannak még ott bent? nagyon tullőtt a célon még gigiék is mondták hogy hagyja abba elborult az agya én nem is csodálkoznék ha késelés is lenne a dologból:s jó cigány módjára viselkedett alekosznak mindenbe igaza volt most is..és bécike már kezd rájönni hogy a fiukba a legerősebb az alek lányba pedig az éva.és ezt nem képes elfogadni ezért agresszív hátha felidegesíti alekot aki távozik de saját magát járatja le...meg fenyegetőzik, ki ő??borsodi vajda?gyönyörü hogy az L.L juniornak ilyen barátai vannak...alekosz ha kimegy,testőrnek védeni kell mert béci az összes 12millió cigányt aki európában él mozgósítani fogja hogy megöljék mert ő Young g a kiskirály a mindent tudó hős és okos nem mellesleg jószívű
2011. márc. 11. 22:09
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"Mit mondhatnék,a vérében van ez a fajta túlélőösztön! :D"

Hát igen. Én nem is értem, hogy vannak még olyan fanatikusok, akik rá szavaznak...

2011. márc. 11. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!