Nekem is két kedvencem,de Szandikában most csalódtam.Ugy hogy remélem Béci megy vissza a villába.
2011. márc. 10. 15:47
12/22 anonim válasza:
Dikaba nagyon nagyot csalodtam :( nem ertem miert kell ezt csinalja. de mint ahogy mar elottem is mondtak, kapott meg egy eselyt, nem zartak ki, ha nem tud elni vele, akkor maradjon kint, ha o ugy lessz boldog. Ha visszamenne, ugyse lenne boldog, mert szereti Becit, es biztos kiborulna, ha Beci miatta esne ki.
De szerintem Beci nyeri :) legalabb is remelem
2011. márc. 10. 16:00
13/22 anonim válasza:
Remélem Béci finalista lesz! De azt kívánom, hogy ott második legyen!!! A legrosszabb érzés éppenhogy csak nem megnyerni! Na ezt kívánom neki! HAJRÁ ALEKOSZ!!!!!!
2011. márc. 10. 19:02
14/22 anonim válasza:
Hát most majd kiderül hogy bunda-e vagy sem.Ha béci megy vissza akkor tuti az.Remélem Szandika megy vissza, de ha Béci én nem fogom nézni a műsort mert ezek a ráczok elég undorítóak
2011. márc. 11. 13:31
15/22 anonim válasza:
Eddig nem hittem el ezt a Bundás boldog amit olvastam. De hogy ha most is Béci megy vissza akkor már elgondolkodok rajta....
Fészen van egy szavazás , Bécinek 2 ezer Szandikának 6 ezer szavazata van.
Tudom h ez nem jelent sokat, de akkor is ez valamilyen szinten a nézők véleménye.
A holnapi párbajon, szerintem Szandika 60-40-re megy vissza Béci ellen.
2011. márc. 11. 13:45
16/22 anonim válasza:
Miért? Akkor ezek szerint az Éva visszajutása a villába és Alekoszé is bunda, mivel ők is már 2x-ra mentek vissza. Béci is visszafog...:)))
2011. márc. 11. 17:20
17/22 sziszike28 válasza:
a lajk.hun a becinek sokkal tobb a szavazata mint dikanak.hajra béciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2011. márc. 12. 10:40
18/22 anonim válasza:
beci 4ever
2011. márc. 12. 12:36
19/22 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 10:40
Itt meg Bécinek van 3 ezer szavazata Szandikának meg 9 ezer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!