Ki nyeri a párbajt? Béci vagy Szandika?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 10:07
1/22 anonim válasza:
Hát én egyiket sem szeretem, de ha választanom kell a Szandika. Ettől függetlenül a béla fogja megnyerni, sőt szerintem a fődíjat is. Lesz egy újabb roma rapperünk, aki mindenhol ott van. De még mindig jobb mint a győzike.
2/22 anonim válasza:
Es miert bant az teged hogy roma?
4/22 anonim válasza:
Szandika olyan vicces és aranyos. Remélem ő nyeri. Olyan jó lenne, végre lenne önbizalma.
5/22 anonim válasza:
Remélem Szandika megy vissza és a Ráczok hoppon maradnak!
6/22 anonim válasza:
szandika :) de mivel bunda, béci megy vissza.
7/22 anonim válasza:
Remélem Szandika fog vissza menni!!
8/22 anonim válasza:
Nehéz helyzetben vagyok, mert a 2 kedvencem párbajozik egymással. Ettől féltem, h 1x ez megfog történni! Én csalódtam Szandikában, mert nagyon kibabrált a többiekkel, akik rátették a jelet, csak azért, kivigye vége az Évát, és kint is hagyta volna. Vagy csak simán ennyire jól taktikázik a Dika, ez majd eldől szombaton, én úgy érzem ő fog visszamenni a párbajról, de talán Bécit küldeném vissza, ha tehetném, hiszen a Dikát 1x már kitiltották, na akkor ki kellett volna dobni végleg, mert sokat ért, h megengedték, h maradjon, nem tudja megbecsülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!