Minden ember hibázik. Az autószerelőt is azért fizetik h ne hibázzon, mégis van h nemhúz meg 1 csavart és baleset lesz belőle, az orvost is azért fizetik h meggógyítsa az embert mégis van h hibázik...
Azért ez azokhoz képest nem hiba, meg sztem a tv-ben eleve nemsokan vették észre.
2011. márc. 7. 18:53
22/28 A kérdező kommentje:
Hát ezaz... Még ők se. Még az eredményhirdetésnél is ugyan az volt.
2011. márc. 7. 18:55
23/28 anonim válasza:
*ugyanaz
egyszó, húúúú te is hibáztál, mágjára veled :P XD
2011. márc. 7. 18:59
24/28 A kérdező kommentje:
egy szó külön van. Na de most nem rólunk van szó... Én nem a Tv-nél vagyok, nálam nincs ilyen milliós nézettség.
2011. márc. 7. 19:02
25/28 anonim válasza:
Egyikükre sem merném kifejezetten ezt a szót használni. Ha az életkorukat is figyelembe veszem, akkor a viszonylag normális emberi viselkedés alapján elsőként Gigire, Bécire, szavaznék - a közvetítések alapján. Bár Jerzyt butának kiáltották ki a gyenge kifejező készsége miatt, én emberileg mégis többre tartom, mint például a gátlástalan, közönséges Évát, aki eléggé szerénytelen módon aggatja magára az intelligens jelzőt. Laci viselkedése - már csak az életkora miatt is - szintén normális és emberi, bár a harcos szövegéből lejjebb adhatna. A félművelt Alkeszról csak annyit: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.
2011. márc. 9. 12:06
26/28 anonim válasza:
Szar ez ateszt, egy idő után eltűnnek a válaszok és nem lehet válaszolni, persze a végén úgy veszi, h nem tudtad és kihoz valami szar eredményt.
2011. márc. 9. 12:45
27/28 anonim válasza:
Igazad van. Attól, hogy valaki össze tud rakni két értelmes mondatot, attól még nem biztos, hogy intelligens. De ha valaki még ennyire sem képes, akkor tutira nem az. Amúgy Alekosz sokkal több mindennel bizonyította már intelligenciáját, csak lehet te nemtudod felfogni, mert kevés vagy hozzá.
Hogy lennék kevés hozzá? Úgy bírom, amikor valaki a képernyő másik oldaláról szólogat be, pedig én csak a véleményemet írtam le, még véletlenül se sértettelek meg te idióta.. Ja, most igen.
2011. márc. 9. 17:53
28/28 anonim válasza:
Egy mondatból lehet tudni, hogy ki nem állt sorban, amikor azt a bizonyos észt osztották. Nem magyarázom, mert úgysem értenéd...Amúgymeg te is a képernyő alapján ítéltél meg embereket, szóval ezért ne engem oltogass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!