Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Azért volt szavazás a VV...

Azért volt szavazás a VV oldalán h melyik villalakó hiányzik a legjobban h beküldjék őt? Ha Oli menne be (mert ő nyerte a szavazást) vajon Anikó megint rámászna?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném, hogy visszaküldik Olivért, vagy akár egy másik régi villalakót. Aki egyszer párbajon kiesett, vagy önszántából hagyta ott a villát, az már nem mehet vissza.
2011. ápr. 11. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak beküldik látogatóba vagy egy napra, de végleg biztos nem marad bent.
2011. ápr. 11. 11:03
 3/8 A kérdező kommentje:
én is arra gondolok h lehet beküldik pár napra
2011. ápr. 11. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj nem úgy kell gondolkodni, hogy játékosként visszaküldik. Anélkül is bemehet, végül is Junior meg Kasza Tibi is csak pár napot töltött benn. Csak mivel már kevesen vannak, kevesebb a műsor, biztos fognak beküldeni celebeket így a vége felé, hogy kicsit felfrissítse a levegőt, és egy kis életet vigyen a villába. Valószínű ilyesmit gondoltak, hogy csak pár napra bemenne.

Amúgy szerintem Anikó már túl van rajta.

2011. ápr. 11. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem aki játékos egyszer onnan kijött mert kiszavazták/kilépett, az többet vissza nem mehet. Legalább is ezt mondják minden kiszavazásnál/párbajnál.

Anikónál pedig nagyon nem lehet tudni, bár szerintem Olit nem engedné vissza Enci...

2011. ápr. 11. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet ez az rtl reszerol csak egy amitas es nem kuldenek vissza senkit,csak hogy legyen ujabb beszedtema hogy vajon miert kerdeztek meg.
2011. ápr. 11. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Legfeljebb beküldik pár napra.
2011. ápr. 11. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:
nem véletlenül mondta azt Balázs, hogy lesz jelentősége, hogy melyik kiesett villalakó kapja alegtöbb szavazatot, én úgy tudom, hogy beküldik 1-2 napra kicsit felkavarni az állóvizet. személy szerint örülnék neki.
2011. ápr. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!