Ki a legintelligensebb villalakó?
2011. márc. 7. 17:26
12/28 anonim válasza:
Mert te igazán intelligens vagy, ha általánosítasz egy-két paraszt után akik csak a bugyidat akartak ledumálni rólad...
14/28 anonim válasza:
ma 18:02
amiket felsoroltál egyik se függ össze az intelligenciával.
Sztem leginkább logika kell hozzá, hogy egy ilyen teszten jól teljesíts,
15/28 anonim válasza:
Basszus,helytelenul van leirva az intelligens szo...de ciki.
(persze ha ez nem manupulacio es nem utolag vagtak meg)
16/28 A kérdező kommentje:
utolsó: RTLMOST.hu-n van fent
2011. márc. 7. 18:25
17/28 anonim válasza:
De legalabb eltalaltam a kerdes poenjat?
18/28 anonim válasza:
igazatok van ez tényleg elég durva:D
tényleg kevés az idő, noha a feladatok mindegyike megoldható, nem olyan nehezek, csak kicsit több idp kéne
nekem 91 pontom van, 21 vok.
19/28 anonim válasza:
Mindannyian észrevettük sztem a kérdés "poénját", csak egyszerűen én szóra nem méltattam. De hát ha már szóbakerült: szánalmasnak találom, hogy valaki ennyire tudjon örülni annak, hogy félregépelnek egy szót-.-
20/28 A kérdező kommentje:
Jah, csak nem mindegy hogy HOL csinálták ezt... Alkotmány, vagy egy tévé műsor? Azért fizetik őket, hogy NE legyen ilyen hiba...
2011. márc. 7. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!