Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vv Évi milyen pikírt humorrólt...

Vv Évi milyen pikírt humorrólt beszélt?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint nem azt jelenti,amit mondott Aleknak.Szerintetek?
2011. febr. 27. 20:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Biztos mort is nyomni kell az sms-eket a dolgozóknak.Leakartam tölteni Árpa könyvét,de be sz.rt a gépem.Azt hittük elég újra rakni,de vmit venni kell bele,úgyh f.sza:)

nem tudom én se,h j. miért haragszik Bécire.sztem alekék hatása ez.tgnap amiket évának mondott,h majd sampon reklámban szerepel,hát az nagy volt.inkább sör reklámban.tgnap ahogy itta az ajtóban az jó is lenne kezdésnek.sajnáltatta magát megint.hú,de u.tálom!aleknak a belétől meg egyenesen undorodom.rusnya egy ember,na meg az a klozett gatya!

a mindig minden kö. között az a Koltai szövege.a Hippolit-ban v hogy kell írni,volt.Rubin is lopta:)

olicska meg csak gyűjti a lét a r.teknek.

na most megsajnáltam évát.28évesen a szüleivel fizettetné a suliját.olyan s.ta,h még 1poharat sem tud rendesen elmosni.a nők szégyene ez a piás.várom az estét,remélem nem a 2piás közül nyer vmelyik.ha j. nyer,gigiben majd újra fellángol a szerelem:)

Szép napot!

2011. máj. 8. 14:54
 62/69 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig mindig a szerencsétlen csendes játékos nyert, kivéve ebben a szériában. Pont ezen gondolkoztam ma, hogy ebben a 4. szériában sok minden másként ment mint eddig. Pl. nyíltan vállalhatták a műsorvezetők, hogy kivel szimpatizálnak, az rtl már elég régen nyomatja alkesz kampányát a ribi kereső műsorral stb. Szóval ahogy ezen agyaltam, átfutott az agyamon, hogy én már napok óta örülök, hogy Jerzy fog nyerni, de lehet, hogy most ez is olyan sz.emét módon megy majd ,mint eddig minden a vv-ben.

Olyan csalódott vagyok, hogy ez nyert. Egy tanulatlan, buta, de okoskodó seg.gfej, aki annyira jó színész volt fél éven át. De legalább a végén nem szégyellte bevallani, hogy ő a filmek alapján él. Ahogy lassan kivonult a garázs ajtón a villából a füstfelhőbe, hát azt hittem elhányom magam. Ennyire már nem kéne színészkedni. Ez a majom annyira természetellenes, semmi nincs benne, amire azt mondhatnám, hogy ez bármelyik emberben megtalálható. Nem is értem, hogy miért nem egy természetes ember nyerte. Jerzy legalább végig emberi volt, és normálisan viselkedett.

Balázs helyett elárulta évácska, hogy bazsi mennyire utálta Bécit! Neki szólt be állandóan. Lilu meg azzal árulta el, hogy mennyire utálta Gigit, hogy mikor kérdezte, hogy kitalálta ki ezt az úrist szót, és mondták, hogy Gigi, akkor csak annyit mondott, hogy ez szörnyű. Az eeegen szócskára meg majdnem elélvezett.

Talán nem is az idegesít most, hogy ez a b.arom nyert, persze ez is, de az még jobban, hogy telivér most mennyire beleélvezett a gatyájába. FúúJ! Innentől kezdve örök barátság ez tuti. A nők meg mind odáig lesznek alkeszért. Akik a kisfilmjében voltak, ott is volt egy csaj, aki a való életbe elküldte a fenébe, most meg ráhajtana. Érdekes.

Azért örüljünk annak a kis jónak amit kaptunk. Évikét megverte Jerzy! Szerinted ez most a nézők döntése volt vagy az rtl-é? Azért nem volt ez olyan nagy arányú győzelem ,mint azt gondolták az alkesz fanok. Most olivér biztos beleröhög Béci képébe, és ezen élvezkedik a piás évával is, hogy a Ráczok elbuktak. Annyira jól esett látni, hogy évike mekkorát csalódott :)

Ráadásul ez a b.arom most a műsoráért is kap állítólag 10 millát.

Ja, igen a Hippolitban volt az a szöveg, csak a mindig nem volt ez elején, az tette még hozzá kritya és ez jól jött alkesznak !

Hát most Giginek elmarad a nagy lámur :) Szerintem alkeszt inkább okoskodó kategóriába kellett volna tenni, mert ő nem okos, csak okoskodó. Remélem azért a neked valóba lesz egy olyan adás, amit csak évának szánnak, és nem az lesz, hogy lesz neki 1 negatív és 1 pozitív hozzászóló ember, a többi részben meg alkesz istenítés megy. Most kezdődött a belevaló, és ott az összes lakó, kivéve a telivért. Most könyrög alkesznak, hogy vállalja a műsort, mert ezzel tartozik neki, hogy bevállalja, mert így lesz neki is zsé,. Tartozik neki, ha már így népszerűsítette, és piázott folyton a sok h.ülyével, pedig ő ezt tuti nem is akarta :)

Jó éjszakát:)

2011. máj. 8. 23:20
 63/69 anonim ***** válasza:
Éva szerint Majkánál százszor viccesebb az alkesz. Hát ez h.ülye! Majkán látszott, hogy az ökörködés szívből jön, ezen a majmon meg az erőlködés látszik. Ráadásul nem is vicces. Tényleg nem értem, hogy mitől poénos...
2011. máj. 8. 23:30
 64/69 anonim ***** válasza:

Alkesz úgy futkosott mint egy ovis, mikor meglátta, hogy ő nyert. Legalább az eddigi vv-ben senki nem volt ilyen flúgos, hogy így rohangásszon, mint aki gólt rúgott :) Olyan jó lett volna, ha az rtl Jerzynek adja a sok ajándékot:) ,mert legalább a sok alkesz és oli fannak vissza nyalt volna a fagyi, mert ők szavazták vissza Jerzyt.

A belevalóban Béci azt mondta, hogy most megtalálta Gombival a közös hangot végre. Tényleg nem tudom, hogy mi baja volt a Gombinak is. Éva meg mondta, hogy kapott most egy kis eligazítást, de most nem akar őrjöngeni, majd legközelebb beszólogat. Arra gondolt, hogy a régi lakók közül ,ki miket mondott róla idekint. Ezt még elfelejtettem mondani, hogy Anett azt mondta, hogy büszke magára azért, hogy alkesznak és évának szurkolt, és most ott vannak a fináléban. Nem rájuk büszke, hanem magára. Az se százas, ezért aztán lehet büszke.

Remélem a telivér, minél előbb elissza a maradék eszét is, és eltűnik a médiából alkesz műsora után, hogy soha többé ne haljunk róla! Évike is szerepleni akar alek műsorában,mint női műsorvezető. Amúgy bocs, hogy folyton ennyi bejegyzést írtam egymás után, de mindig eszembe jutott valami, amit nem írtam le :)

2011. máj. 9. 00:13
 65/69 anonim ***** válasza:

Jaj még egy öröm hír , hogy Anikó és Gigi vezeti majd a colon az alekosznak való c. műsort. Éva már belehal az irigységbe :) Már tudom, hogy miért mondta, hogy szeretné kitúrni a női műsorvezetőt és ő lépne a helyére :)

Árpa Attila könyvét lehet, hogy én is letöltöm. Remélem nem lesz több való világ,mert én már kikészülök a sok igazságtalanság miatt. Látszik, hogy öregszem :)

A tapló telivér is visszaköltözik a villába. Nagyon örülök neki, hogy jól fog élni ez a majom is. Kíváncsi leszek rá, hogy meddig fog megélni alkeszból. alkeszt szerintem nem zavarja, hogy rajta élősködik, neki az a lényeg, hogy van egy piás haverral több. Állítólag, holnap lesz valami szembesítő mind a 16 játékossal, hogy az összes sérelmüket átbeszéljék. Remélem a telivér még ott lesz azon, és Béci kiüti :)

2011. máj. 9. 00:27
 66/69 anonim ***** válasza:
2011. máj. 9. 00:54
 67/69 A kérdező kommentje:

Szia!

bocsi,de nem volt időm:)amikor megmutatták a százalékokat,sejtettem,h éva a 3.!így érdekes volt a vége,mivel ugye alekévának majdnem ua. a tábora.röhögtem,amikor a bozont kiesett:)reméltem,h majd őrjöng,de ami késik nem múlik:)sajnáltam a j.-t,de majd megtalálja ő a helyét.alek legalább 1szer önmagát adta.akkor,amikor szaladgált,mint a mérgezett egér.ez őszintének tünt.

néztem a belevaló végét aznap este.éva azt is végig piálta.szandi meg nyalta a se..ét.pfejjj:)majd le.biznek kint is:)olvastam,h éva azt mondta,h Laci gerinctelen,mert h pletykált róla.mit is?semmit nem árult el.h.lye ez a k!jah,meg azt mondja,h majd Béciékkel leül dumálni.gondolod,h ez tud kulturáltam társalogni?mert sztem nem!olika meg örül,mint majom a f.nak.még ő is bemegy.a fogas asszonya nem féltékeny?sztem aki egyszer csajozott az megteszi mégegyszer.remélem így lesz:)aztán majd isteníthetik a kutyái.

állítólag éva is kap vmi szerepet alek műsorában.már kezdtem örülni,h nem látom a p.ját!örülök,h Aniék lettek a m.vezetők.

amit belinkeltél este elolvasom,majd írok rá!

Szép napot!

2011. máj. 10. 17:53
 68/69 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt nem hallottam, hogy Béciékkel dumálni akar évike. Megnéztem azt a videót, amiben ő és Jerzy chatelők kérdéseire válaszol. Ott szidta Bécit rendesen, meg Gigit is. Azt mondta, hogy a belevaló szünetében, mikor nem vették a kamerák, akkor egyfolytában nyalizott neki Béci is meg Gigi is. Gigiről el tudom képzelni, de Béciről nem. Szidta LAcit is, hogy kijött a villából, aztán már a 2. napon bulizni volt, ahová állítólag ő nem jár.

Láttad az alkesz műsorát? Nevetséges volt, ahogy bevonult vörös szőnyegen:)

Mire kijött évike a villából, addigra megszüntették a nekdvalót. Nem értem, hogy mért nem kaphatta meg a finalista 3 játékos is azt, amit a többiek kaptak abban a műsorban.

A tegnapi esti szembesítő műsort felesleges volt, mert semmi szembesítés nem volt, meg semmi beszólogatás. Uncsi volt az is.

Szép estét!

2011. máj. 10. 19:34
 69/69 anonim ***** válasza:
2011. máj. 10. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!