Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vv Évi milyen pikírt humorrólt...

Vv Évi milyen pikírt humorrólt beszélt?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint nem azt jelenti,amit mondott Aleknak.Szerintetek?
2011. febr. 27. 20:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is megsajnáltam tgnap évát,de eszembe jutott,hogy ő hány embert bántott meg,és le se sz..ta,hogy az mit érez.Így elmúlt a sajnálatom:)A másij meg,hogy sztem csak színjáték volt.Márcsak azért is,mert egy pár napja még utálta a ffiakat,és alekot is.Ezekután érthetettlen,hogy szivére vegye alek b.nkóságát!Tény,hogy igaza volt aleknak a piával kapcsolatban,de sztem éva csak direkt túlreagálta,hogy ő azt hitte,h barátra lelt benne stb.,stb.!Mondjuk ezzel a húzásával alek magát gyengítette.

Tgnap belenéztem a belevalóva,de t.k unalom volt,Valkó meg olyan volt,mint,aki sz.vott.oli osztotta az észt,úgyh maradtam a sz. feleségeknél:)Vmit magyarázott,h kiírta f.bookra,h mi az,h a blikk szerint kiakarja csinálni Anit.Sztem van benne valami,mármint arra gondolok én is,h a flört miatt akar bosszút állni.Sztem most nem fognak a csak alek fanok rá szavazni,mert félnek,h a fináléban megoszlanak majd a szavazatok.Mármint,hogy majd az alekéva fanok évire nyomják majd ezekután.De lehet,h csak ez az én teóriám:)Bízom benne,h Ani megy vissza.Félő,h most éva elérte,h megsajnálják.Ildit is hányszor kikészítette,de egyszer se kért b.natot.Úgy röhögök amikor azt mondják,h éva tud b.natot kérni!Már ezerszer lebukott,h ilyen esetek előtt azt ecseteli,h juj,majd most mit szólnak a nézők,és lám siet b. kérni.pl.j-nél!

Ildivel nem volt bajom,jó egy kicsit b.gyuta,de értékesebb,mint pl. az éva,v szandi.Majd megnézem a f.book-ját.

Tgnap a játékon megmutatkozott,h aleknak kell 2-3nap,h bármire is felkészüljön.Aztán persze kimagyarázta,de ezt csbj a h.lye veszi be.Azt amikor Aninak ő mondta el,h miért ne őt vigye nem láttam,de eltudom képzelni a h.lye monológját:)Tényleg megint filmből idézett?Nemigaz,h nincs egy önálló gondolata.Na ezek miatt hiszik,h hú de okos,meg hú de választékos a szókincse.Az jó volt tgnap,amikor az

2011. ápr. 28. 08:13
 42/69 A kérdező kommentje:

elhasznált fékny.mos fecskéjében okoskodott,és mondott vmi idegen szót(már nem emlékszem mit),és Ani meg beszólt,h azt se tudod mit jelent:)A kihívásnál elősször azt hittem j-t viszi,már kezdtem ideges lenni:),de szerencsére nem így lett.Érdekes,h szandinak volt p.fája még tanácsot adni neki.Sokan mondják,h szandi kint rájött,h Ani hazudott neki.De miben is?éva mondta neki,h már nem akar vele ö. költözni stb.,stb.Ani csak elmondta szandinak.Én is megtettem vna.Nem szeretem,ha vki ny.l vkinek,aztán meg a h.mögött oltja.Nem jó ezt tétlenül nézni.Utálom,ha vki 2 színű!Kíváncsi vagyok,h most mi lesz alekévával:)

Szép napot!

2011. ápr. 28. 08:24
 43/69 anonim ***** válasza:

Szia

Kb. addig a pillanatig sajnáltam a kócost, amíg leírtam:) Ma már változatlanul utálom. Annyira idegesítő, hogy azt mondják a két piásra, hogy ők milyen őszinték, pedig pont ők ketten a legnagyobb sunyik. Most is Évike jól kidumálta Anikót Alkesznak, hogy milyen álszent stb.

Alkesz meg ilyet mond, hogy Jerzy az ő szavait használja. Vajon mire gondol? Mert én nem is halottam róla, hogy létezik egyetlen olyan szó, amit ez a gnóm hozott forgalomba:) 3 mondatban megfogalmazva közli veled, hogy milyen h.ülyénk tart, persze azt se így egyértelműen mondja ki, csak burkoltan. Pedig mint tudjuk, Jerzy sem h.ülye, csak jó taktikus. Ezt bebizonyította nekünk:)

Annyira szeretném, hogy valaki idekint majd betörje az orrát alkesznak:) Most azon rágott be Jerzyre, hogy az megkérte őt, hogy ne írja körül a kérdésére adott választ így kibújva az igen/nem alól. Ez a lökött J. egy pillanatra szimpátiát vállt ki belőlem, aztán máris lerombolja ezt azzal, hogy mentegetőzik Aleknak, hogy az ne haragudjon rá. Te tudsz olyan példát mondani, mikor Alkesz a szemébe fikázott valakit? Azon az egyen kívül, mikor Bécinek beszólt.

Évát is jó pofán vágtam volna, mikor gúnyosan röhögött azon, hogy Alkesz burkoltan lehülyézte Jerzyt.

Milyen vicces, hogy alkesz szerint Anikó tehet arról, hogy Évike tegnap megitta a borát, és ezért ő kiosztotta.

Tényleg sokszor van amikor ÉVa csak hisztizik, színészkedik. Pl. mikor azon hisztizett, hogy ő smink nélkül 40 évesnek néz ki. Meg a tegnapi hisztije is, sőt mindegyik olyan, hogy először csak hisztizik és dörzsöli a fejét addig, amíg végre legalább 1 könnycseppet ki tud csikarni magából.

Megint van pár cikk. Ezeket nem én keresgélem ám, csak fórumokon linkelik be, én meg onnan hozom ide:)

Olivér mikor bent volt 1 hétre, akkor valami kaját csinált, és megosztotta a többiekkel is, ami az ő szájban található...gusztusos

[link]

[link]

[link]

Alkesz azt elfelejti megemlíteni, hogy azért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy ÉVa menjen vissza, mert ahogy Olivérnek is elmondta, azt gondolja, hogy ha Anikó a döntőbe kerül,akkor meg is nyeri.

Azt olvastam még, hogy Jerzy a rendőrségnek dolgozik mint tolmács.

Jó éjt

2011. ápr. 28. 20:54
 44/69 anonim ***** válasza:

Ja és itt van Aleksoz a Rettenthetetlen :) nézd meg

http://www.youtube.com/watch?v=1lQKG4cf7XA

Azt tudtad, hogy Béci szerepelt a Szomszédokban kis srácként?

http://www.youtube.com/watch?v=9bLMbiC4SYc&NR=1

2011. ápr. 28. 21:01
 45/69 A kérdező kommentje:

Szia!Bocsi,h nem írtam,de nem tudom már 3.napja nézni,mert nem vagyok otthon!Majd írd már le,h mi volt,ha van időd:)vnézni addig nem bírom még nem rakjuk újra a gépet,úgyh most összejött minden:)hnap már tudom nézni.

Szép estét!

2011. ápr. 30. 19:15
 46/69 anonim ***** válasza:

Szia

Éva szerint már senkinek nincs helye a döntőben. Már mindenkiről mondta ez elmúlt pár napban, hogy nem érdemli meg a döntőt. Ezek szerint csak ő.

Egyfolytában azt hangoztatja, hogy ő nem gondolta komolyan azt, hogy ALkesznak sincs helye a fináléban és nem akarja, hogy ő nyerjen. Meg azzal védekezik, hogy ő ezt részegen mondta. Alkesz azóta is fúj rá, még ha azt is mondja néha, hogy jöjjön vissza Éva, akkor is később megint előhozza ezt a témát, hogy Éva viselkedését furcsállja. Egy sms-ből Anikó azt vette ki, hogy ALkesz azért csesztette, hogy őt vigye párbajra, és így megvédi Évát. Évike már örült, hogy de jó fej ez az Alkesz, erre Alkesz benyögte, hogy ez nem így volt, ő nem akarta Évát védeni. Tehát ez őszintén jött belőle, hogy Anikót cseszteti. Évike Jerzynek magyarázta ezt az elméletet, erre Jerzy beszólt neki, hogy hagyja békén, mert őt nem érdekli ez a sztori. Erre Évike berágott, és nekiállt őrjöngeni, hogy úgyse tenyered meg.

Évike egyfolytában mártírkodik, hogy Alkesz viselkedése miatt nem ő megy vissza. Egyfolytában alkoholistázzák egymást. Évike már azt mondta Alkesznak, hogy gyagyás. Kb. erről szóltak az eddigi napok.

Betelefonált a belevalóba Évike apja, és úgy köszönt el, hogy üdvözlöm az Olivért. Hátha nekiáll kampányolni végre Évikéért. Ja a Jerzy Nagy Ferót kérte vendégnek tegnap, és éneklős nap volt. Éva pedig Gönczi Gábort és Barabás Évát.

2011. ápr. 30. 19:38
 47/69 anonim ***** válasza:

Milyen vicces ez az Évike. Megvan róla győződve, hogy ő jobb ember mint Anikó, és ha Ani megy vissza, akkor az csak azért lesz, mert szebb nála. Alkesz tagadja, hogy mondta volna azt, amit az sms író, vagyis leveszi a kezét Éváról. Pedig mondta, emlékszem is erre. Éva dumált Anikóra, hogy milyen álszent, mert eddig utálta Jerzyt és most jóba van vele. Hát nem is tudom, hogy ő mit csinált Jerzyvel, miután visszament Béci ellen. Tegnap Éva megint azt mondta Jerzynek, hogy mennyire idegesíti. VAgyis látszik, hogy csak megjátszotta azt, hogy Jerzynek örül és nem annak, hogy Bécit kint hagyta. De bírom, hogy az utóbbi pár napban, Jerzy folyton cseszteti Évát. Tesz olyan megjegyzéseket, amire Évike kiborul és őrjöng. Ő pedig semmit nem mond erre, csaj hallgatja, hogy az idegbeteg mit sipákol:) Évike meg annyira sajnáltatja magát, remélem nem válik be a taktikája. Az sem volt meglepő, hogy Alkesz, a szintén alkesz Laci betyárt hívta a villába.

Jó éjt!

2011. ápr. 30. 20:28
 48/69 anonim ***** válasza:
Ja és Alkesz annyira nem tud semmit az új műsoráról, hogy már reklámozzák a coolon az Alekosznak való c. műsort 09.-től. Na és ha mégsem vállalná el? Persze, nem tudja, szegény.. Lehet már most tudják azt is, hogy ki lesz a nyertes jövőhéten a fináléban.
2011. ápr. 30. 20:33
 49/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi szépen,h leírtad!

Szóval éva megnyugodott,h alek csak taktikából bántotta!Az jó lehetett,amikor közölte vele,h erről szó sincs:)Méghogy j.-hez megy panaszkodni...!Jól tette,h lepattintotta:)Kár,h nen láttam,h húzza éva agyát.Tényleg b.lond éva,h azt hiszi,h vki beveszi neki,h nem gondolta komolyan,amit mondott.Mi az,h csak ő érdemli meg,h nyerjen?!Miért is?Azért mert ő végigitta a 6 hónapot?nevetséges!!Laci betyár tényleg olyan,mint alek.szeret inni:)éva apja meg most spanol,a multkor meg s zidta olit!ja-ja kell a segítsége.

most lebukott éva.én eddig is tudtam,h nem j.nek örült ő,csak megjátszotta,h már nem idegeli.ezért sem sajnáltam a múltkor.az a baj,h lehet sokan nem látnak át rajta,és beveszik a taktikáját.szegény Göncziéket jól leégette,h őket hívta be.gondolom ég a fejük,h közük van ehhez a nőhöz:)

már várom az estét.ha nem Ani megy v. akk ez bunda:)

Szép napot!

2011. máj. 1. 10:00
 50/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Bekapcsoltam a tv-t,és azt látom,h a n.valóban,h vkit kivezettek,mert neki akart menni Aninak!szörnyű!!!az ilyen emberek ugyanolyan al.áriak,mint az éva.

tgnap azt hittem megáll a szivem.nem hiszem el,h megint ez kell a népnek.sztem azért lehet ez bunda,mert így évaalek szavazatai megoszlanak,de sztem erre fogják majd csak rá,mert nem hinném,h annyira megoszlanának.szóval,majd erre ráfogják,mert ugye sem alek,sem éva nem nyerheti meg.alek a műsora végett,amit írtál is,h már reklámoznak,tehát tudnia kell róla.a szülei nem írhatták alá,megvan ennem a jogi útja.évával meg k.rva nagy szégyenbe hoznák magukat.én úgy vagyok vele,h akkor már j. nyerjen.megint kezd szimpibb lenne,legalább is amiket írtál róla:)nekem mindíg is gyanus volt,h nagy része megrendezett,de már egyre jobban azt érzem,h itt csak j. nyerhet.

szép napot!

2011. máj. 2. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!