Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vv Évi milyen pikírt humorrólt...

Vv Évi milyen pikírt humorrólt beszélt?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint nem azt jelenti,amit mondott Aleknak.Szerintetek?
2011. febr. 27. 20:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

Bemásolom ami a cikkben volt.

A ValóVilág 4 fenegyereke nem kíváncsi egykori játékostársaira. Úgy érzi, az igaz barátságok nem a luxusbörtön falain belül köttetnek.

Amióta Olivér elhagyta a luxusvillát, sokszor arra sincs ideje, hogy elmenjen oda, ahova még a király is gyalog jár. Hét napból hetet végigtol: különböző rádiós, tévés interjúk, Alekosz-nagygyűlések, közönségtalálkozók, egyéb fellépések sokaságára jár. Kedvesére, Enikőre is nagyon nehezen tud időt szakítani, nemhogy egykori villabajtársaira.

"Nem tartom a kapcsolatot senkivel, amióta kijöttem a villából. Szandikával és Gombár úrral futottam csak össze, és váltottunk pár szót telefonon. Valójában nincs is szükségem rájuk, mert nem alakultak ki bent olyan erős baráti, érzelmi szálak, amiknek helye lenne az életemben. Sok barátom van, akikkel közel 20 éve jóban-rosszban kitartunk egymás mellett, de össze sem lehet hasonlítani a két emberi kapcsolatot" - árulta el a Life.hu-nak Olivér, aki természetesen hozzátette, hogy Alekosz mindez alól kivétel.

A dublőrsrác véleménye szerint rajta és Alekoszon kívül senki sem fogja tudni kamatoztatni VV-ismertségét a jövőre nézve, mert többnyire mindenki el fog tűnni a süllyesztőben. "Azt gondolom, hogy Alekosz és én lehetünk azok, akik lavírozhatnak a szakmában, talán még Éva és Anikó, aki szerencsét próbálhat ezen a területen, de a többieknek kapáltak. Volt, aki nagyon nagy arccal bírt a villán belül, hogy itt kinn mekkora sztárság vár majd rá, majd igen nagyot koppant. Van, aki még próbálkozik, de van, aki már feladta. Egy biztos, amíg az ember semmit nem tesz le az asztalra, addig ne várjon hírnevet és ismertséget. Többen ezt képtelenek felfogni" - állította Simor úr, aki a felröppent hírekből ítélve lehet, hogy visszatér villabéli igaz barátjához, a görög okostojáshoz.

2011. ápr. 20. 23:20
 22/69 anonim ***** válasza:

Még azt kifelejtettem, hogy mekkora duma volt Jerzytől, hogy milyen családias a légkör Alekoszékkal. Vicces, én is képen röhögtem volna Gigi helyében.

Meg még Aleknak volt a tegnapi összefoglalóban a nap mondása, hogy Anikó a gonosz...

2011. ápr. 20. 23:25
 23/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Komolyan mondom neked,hogy ezt a j.(már ő is kisbetűs:)nagyon h.lye.Látszik most már,hogy ez a valódi énje!Nekem tényleg nem lenne baj,hogy alekékkal bandázik,de azokután,amit tettek..!Szerintem sokan már nem szimpatizálnak vele emiatt.Amit írtál G.-ről,azt én is úgy gondolom.Tuti kiakarta ő már vágni,mint macskát sz.rni!Ekkor viszont mégnagyobb r.bancnak titulálták volna.Méghogy évát már nem idegeli j!Dehogynem!!Csak jobb spanolni,az úgymond erőssel.Amikor j. beszélgetett G.vel az ágyon,mondta G.,h milyen dolog az,hogy azok után ahogy alekéváék bántak vele,még szóba áll velük?!j.azt mondja,ez az én dolgom!hm!Ja,mert Gigi meg Béci védte be,de ez lényegtelen.Volt egy mondata j.nek,h majd megtudod-ezt arra mondta G.nek,h miért viselkedik így.Sztem ez utalhat arra,h most játsza meg magát?Az alekéva fanoknak?Én már nem tudom!Ja-ja a tánca nagyon gáz volt:)

Vicces volt,h kizárták évát,de ami a pálmát vitte,az alek tojástörő produkciója volt:)

Érdekes ez Aniról,látok benne fantáziát.Már csak benne bízok!Tuti belenyúl az rtl a dolgokba.

Sztem oli beadta Eninek,h ez taktika volt,érdekes akart maradni.Az meg benyelte:)1Nőt nem ismerek,aki ezt bevenné,és ilyen megaláztatás után,még a pasival maradna.Én tuti po.án vágtam vna ott a párbaján!:)

oli:ez tényleg bo.ond!miért ő mit tett le az asztalra?Ja,kb.5évig dublőrködött?V,hogy nagyon poénos volt bent?Mondjuk nekem nem!Akárhogy is lesem,egyedül Laci,az aki letett már vmi az asztalra,és ő legalább magát adta,ember maradt.Most sem arcoskodik,mint a veres:)Laci kapott felkérést több biztonsági cégtől vezető pozícióba.oli mit kapott?Ja,a belevalóba kapott meghívást:),mint v.szakértő:)pfej!Nemértem,mit u.at,majd kialakul a többinek is,ha nem meg nem!Semmi köze hozzá!Még ő nem tartja senkivel a kapcs-ot!!Jaj,hova sz.rja!A szent és sérthetettlen.Ja,felmérgelt engem is,

2011. ápr. 21. 13:11
 24/69 A kérdező kommentje:

hogy ki ő,h bulit tart,meg ő döndt,h ki lehet ott?Remélem ma Gigi v Zs.tart majd bulájt,ha nem akkor ez nagy igazságtalanság!Érdekes,amit írsz,mármint a Zs.-s párbaj!Így utólag tényleg taktika.Most már tényleg nem tudom,h most is taktikázik-e,v ez ő!

alek amiket dumált Béciről,nagy kamu.Jól mondod,azért nem szólt,mert tudta,h B. ismeri:)Most bentről mocskolja.Na,majd B. remélhetőleg most extrán ellenkampányol!!!

Szép napot!

2011. ápr. 21. 13:16
 25/69 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazad lett, ma Gigi tartott bulit, de azért akármennyire is utálom Alkeszt, azon jót röhögtem, hogy ő Amszterdamban érezte magát:)

Na most elbizonytalanodtam, mert lehet igazad van, és J. most taktikázik, mert azt gondolja, hogy ez bejön a nézőknek. De szerintem inkább ez lehet ő, mert még mindig arra gondolok, hogy hirtelen, hogy megtanult beszélni, rákontrázni a másik mondandójára stb.

Az van szerintem, hogy már nincs szüksége Gigire. Rájött, hogy a két tesó nélkül is megnyerheti a játékot, és ugye Ő MÁR MEGERŐSÖDÖTT (azért emeltem ki, mert egy összefoglalóban kb. 10-szer elmondja:) Mivel Béci ellen visszament azt hiszi, hogy nélkülük többet ér. Az már mellékes neki, hogy eddig csak miattuk jutott el, mert ők kiálltak érte. Ha a jelenlegi nagy barátain múlik, akkor már rég nem lenne ott. Legalábbis én ezt vettem le abból, amit Giginek dumált. Erős lettem egyedül a 2 hét alatt, és ezt szeretném megőrizni. Vagyis nem akarja, hogy Gigi lehúzza,mert tudja, hogy sokan utálják, és azért az alkeszéva tábor nagyobb, mint Gigié.

Olivér..hát ehhez kell valamit hozzá fűzni? Még ezek után ő a nagy vv sztár. Még szerencse, hogy visszajátszották ahogy kikészítette Anikót. Még ő tartja nullának a lányt. De miért? Azért mert az a bolond ott hagyta Béciéket ezért a gusztustalan majomért? Mert olykor támadta Bécit emiatt a f.asz miatt? Ha az van, hogy tényleg taktikából mondta Aninak, hogy ő megőrül érte, akkor még undorítóbb ez a viselkedés felé. Remélem, hogy ez most Ani malmára hajtja a vizet. Még a rozmár nem akar vele tárgyalni...hát nekem ez már nem is tudom milyen kategória. Mintha Aninak kéne szégyellnie magát. Nem értem miért nem tették ki a villából, mivel az első feladatát sem volt képes teljesíteni. Visszateszik, hogy jól érezze magát és ingyen éljen egy hétig, ő meg lazán megtagadja a nézők által kiszabott feladatot. Én kiküldtem volna a p.icsába, ha ennyire nem képes. De persze, hogy nem akart szemtől szembe kerülni Anikóval, mert tudja, hogy elég kellemetlen helyzetbe tudná hozni Anikó, ő meg félti azt a hatalmas népszerűségét. Remélem ha lemegy alkesz műsora, többet nem foglalkoztatja egy csatorna sem ezt a b.armot.

Na , most nem írtam regényt:)

Jó éjt

2011. ápr. 21. 20:37
 26/69 anonim ***** válasza:

Ez a Gigi meg egyre jobban lejáratja magát. Gondolok itt a nagy sírás jelenetre, miközben egy könnycseppet sem ejtett, csak erőlködött. Azt hittem majd azt szavazzák meg, hogy gigi használta ki jerzyt, de nem bánom, hogy nem így lett. Amúgy ez a felhasználás elégé kölcsönös, csak Jerzyke jobban színészkedte a nagy szerelmet,mert Gigi előbb lebukott.

Évike meg félti a konyháját Gigitől...ahol havonta egyszer megfordul kb :)

Jaj, remélem, hogy nem J. az új kiszemeltje az rtlnek, mert gyanús, hogy szinte már többet szerepel ,mint Alkesz.

Jerzy sógora nem rég még testőröket fogadott,mert az AlkeszÉVa fanok megakarták ruházni,erre azt nyilatkozza most, hogy ő mennyire hálás az alkeszéva fanoknak, mert visszaküldték jerzykét. (igazad van, legyen kisbetűs:)

Meg azt mondja, hogy csináljunk úgy,mintha a köpés meg sem történt volna. Nem rég még felakarta ezért jelenteni ÉVát...gyagyás ez is dettó. Tudod, családban marad. Béci is ezt mondta:)

Nekem Alkesz tojástörője azért nem tetszett,mert többet láttam a testéből,mint amit a gyomrom elviselne:) Most komolyan kérdem, hogy neki csak fehér alsó nacija van, vagy mindig azt az egyet használja? :) Mert mást még nem láttunk rajta.

jerzyke meg mártírkodik, hogy ő sose ökörködött volna úgy, mint Gigi Alekkal. Dehogynem...ő nem alekkal tette, hanem másik fazonnal:) Tetszett ahogy beszólt neki Gigi, hogy én meg mást nem tettem volna a helyedbe, de hagyjuk. Szerintem semmi kivetnivaló nem volt abban, hogy megkötözték a görög istent:) Egyértelmű, hogy kissé megakarták alázni csak, erre jerzyke meg előadja a nagy féltékeny férfi szerepét. Persze 3 héttel ezelőtt még röhögött volna rajta.

2011. ápr. 21. 22:15
 27/69 anonim ***** válasza:

A nap vicce:)

[link]

2011. ápr. 22. 18:16
 28/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Na ma j. rájött,h lehet,h nem szimpi dolog,h dobja G-t!Ténylég hírtelen megvilágosodott a nagy megerősedése közepette:)Sztem taktika!Ja-ja,G. úgy erőlködött,h majdnem odacsinált a fürdőbe:)Nemértem,h egyszer h lehet vki szerelmes,másnap meg nem,harmadnap megint szerelmes...?!Hü..eség!!Remélem nincs igazad,és nem ő nyer.

Oli mondja tgnap,h Eni miatt nem akar dumálni A-val.Jah,amikor nyal.a a A. pi..áját,nem volt gond E?!Akkor magyarán sz.rt rá!!Játsza a don juant,közben meg egy papírp.cs.Még J. biztatja,h finalista:)

Kíváncsi vagyok,h A. mit nem akar elmondani!Szted?

éva ma is jó piásan ny.lt A-nak.Persze csak info szerzés céljából.A r.ha.ék:)éva eddig csak alkoholért ment a konyhába,úgyh ne magyarázzon.1%al verte G-t,nemértem mit pattog?!J.családja meg már érthetettlen.Most ebből van hasznuk,h évaaleknak ny.lnak!Jah,alek ma elárulta veresnek,h csak játsza magát.Én már az elején megmondtam,h miután nagy filmrajongó,tudja ő melyik karakter a menő!Ha ezekután még vki őszintének látja,h én megöl.m magam:)Amúgy lehet direkt adták le,és ugye mivel nem nyerheti meg,ez lesz a magyarázat,h emiatt pártoltak el tőle!Nem tudni.

Ma meg Zs. hozták ki sz.rkavarónak!én is szavaztam,de tudod telen nekem úgy adja ki,h egymás alatt vannak a lehetséges opciók,és becrapós,mert ö. lehet téveszteni,h kihez tartozik a kis üres karika.mármint úgy volt,h karika-G.képe,.karika-Zs.képe,karika-o.képe,így aki nem figyel könnyen oli helyett Zs.ra voksolhatott!majd,hnap megnézem a gépen h adja ki!a cikket megnézem hnap,mert telón mindent kiad,csak azt nem!majd írok még hnap,csak megyek most el:)Jó éjt!

2011. ápr. 22. 22:23
 29/69 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom, hogy mi lehet amit Ani nem mond el, de tök kíváncsi vagyok. Utálom mikor valaki tud valamit, közli is, hogy van valami, aztán a végén mégse mondja el.

Jerzy-Gigi "szerelme" már nagyon gyerekes. Én végig azt hittem, hogy Jerzy nagyon oda van a csajért, mert rajta jobban látszott a pár hónap alatt, hogy esetleg szereti Gigit, de ezek szerint, Jerzy jobb színész mint Gigi. Ő jobban tudta játszani a naiv, szerelemes fiúcskát. De Gigi is tiszta h.ülyét csinál magából, mert tegnap még ő totál oda volt Jerzyért , ma meg azt mondja, hogy ez nem szerelem. Jerzyt meg Alkesz irányítja vagy mi? Mert kicsit duruzsolt a fülébe, aztán újból szerelmes lett Gigibe. De ez haláli, hogy szakítanak,aztán este már Anikó nem tud aludni a cuppogástól:) Jerzy meg finoman célzott Giginek arra, hogy kint majd néha összefuthatnának egy kis ágyjelenetre. Tegnap mondta neki, hogy majd összefuthatnánk kint.

Igen, elárulta Alkesz, hogy végig taktikusan játszik, és felvett egy olyan figurát,ami szerinte majd népszerű lehet. De az imádói szerintem még ezt sem fogták fel, és teljesen másképp értelmezik amit mondott.

Én akkor szavaztam online, mikor Béci vacsoráját kellett pontozni. kb. 5 percig nyomkodtam a 10-est neki. Kíváncsi voltam, hogy változik-e valamit a %,aztán 6. percben nemhogy feljebb ment volna a 10 pontos %, hanem lejjebb csökkent. Na akkor kiakadtam, aztán eldöntöttem, hogy ez is bunda:)

Olyan hülyeség amit a vörös majom mondott, hogy Alkesz mikor rosszat mond valakiről, akkor is azt jó szándékkal teszi. Akkor ő nem is gondolta Bécit sem beképzelt majomnak, ez megnyugtató:) Tiszta hülyeség ez a logika, nem?

Remélem Alek nem gondolta komolyan, hogy ő megy párbajra Éva helyett. De mekkora poén lenne, ha kiesne:) Bár nem hiszem, hogy ezt meglépné. Szerintem inkább Jeryt küldené Anikóval. Azért nem kockáztatna. Tanult Béci hibájából. Mert ő abban gondolokdik, hogy kiviszi Anikót Éva helyett, és ő megy vissza.

Azért küldték be Olivért (állítólag), hogy legyen nagyobb a nézettség, meg a sok imádója el volt ájulva, hogy végre lesz megint ökörködés a villában. Ahhoz képest semmivel nem jobb , hogy páran bementek. Ugyanúgy telnek a napok mint eddig. Semmi izgalom.

Szerintem ha Alkesz és a rozmár nem lettek volna a villában, akkor a sok tininek Béci lenne a majmolni való.

Kellemes Ünnepeket!

2011. ápr. 23. 21:33
 30/69 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát persze,amit alek mond,az mindíg jó,meg ő nem úgy érti.érdekes,ha neki mondanak negatívat,az nem tetszik neki.amióta bementek az exek,azóta csak d.g unalom a vv.oli lehúzza a jelenlétével:)G. meg j. bol.ndok!ez már nagyon nagy színjáték!!szem most G. húzza j. agyát.

ez az oli,amiket mond az interjúban,hát...mégh Ani a hibás!miért is?remélem Ani mihamarabb kitálal!!!

Amit ma alek csinált,sztem taktika,mármint a szimpátiára hajt,h ő még magát is feláldozná éváért.most adta elő,h ő milyen jó fej,aztán ugye bizonytalan,h így jó lenne-e!mondja,h talán a 2lánynak kéne párbajozni,stb.stb.tehát tuti csak játsza a hőst:)sztem tuti nem áldozná fek magát:)ha meg igen,hát akkor nem tudom mi értelme.azt nem értettem,h G. miért biztatta alekot ebben?lehet kiakar cs.szni j.vel:)

nagyon-nagyon bízok bene,h éva hazah.z!!!

Köszönöm szépen!Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Jó éjt!

2011. ápr. 23. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!