Vv Évi milyen pikírt humorrólt beszélt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Tudom, hogy elég hülyén tettem fel a kérdést, de jó lenne, ha kis "barátunk" is kiszúrná. Aztán megint törölteti :D
Már várom, hogy mik jönnek rá hamarosan,mert csak te érted ezt a kérdést:)
Tuti, hogy ezt is megpróbálják törölni:)
Remélem te vagy akire gondolok, mert ha nem tiszta h.ülyét csinálok magamból:)
Amúgy írtam egy jó hosszú választ neked, aztán pont akkor töröltette a kis ganyé. Mert az írtam neki, hogy a helyében mélyen hallgatnék azután a cikk után, hogy BÉcinek van megbundázva. Verte magát, hogy ez így van, aztán még ő jött ugatni nekünk. Erre írta nekem, hogy én vagyok a szánalmas iQ bajnok meg ilyenek. Jelentettem, hogy a válasza már csak provokáló, erre a kérdésem törölték. Jó, mi?:)
Szia!
Már írtam a másikhoz,de akkor írj ide,legközelebb ide írok én is!Bocsi,de a kérdéseim fület szoktam megnézni másodjára:)Mondom én,h az az agy.ent volt:)Érdemes lenne írni a modiknak,h mi a fr.nc volt ez?!Ők nem láttäk,h mi ketten megdumáltuk a dolgokat,ő meg beleb.fögött?ami nem baj,de nagyon cinikus,és b.nkó volt!Fel a fejjel:)Velünk nem cs.szhet ki!Saját magát minősíti!Amit legutóbb írtál,azt leírhatnád,mert érdekel!persze,h van időd,meg kedved!elég,ha tömören írod le:)na,ez jó-az a baj,h én se tudok röviden fogalmazni:)csak azért írom,h tömören,h ne fáradjon a kezed!nekem már inhüvely gyulladásom van:)csak vicceltem:),de az se érdekelne!legtöbbször mobilról írok.
Megintcsak Jó éjt!
Szia
Eltudtam olvasni. De jól felmérgeltem magam azért, hogy törlésre került a kérdésem. Nem is értem miért ,mert van, hogy én jelentek pl. provokáló , cigányozó kérdést, aztán azt meg nem törlik.
Kérdezted, hogy van- e még védettség. Már nincs. Szerintem most Alek , Éva és Jerzy Anikóra pakolják a jelet, és ő Évát viszi. Azt hiszik, hogy Jerzy erős, de ez nincs így. Szegény Jerzy is most túl magabiztos lesz, hogy ekkora falatot legyőzött mint a Béci. Holnap lesz, hogy Éva és Alek duruzsol Jerzynek arról, hogy Gigi hogy viselkedett vele. Milyen rideg volt. Annyira szánalmas volt amit Éva lerendezett, mikor meglátta Jerzyt. Anikónak igaza volt Alkesszal kapcsolatban. Neki Jerzy is csak egy bábú. Miután tartott neki beszéd órákat, azután kezdte el mondogatni, hogy Jerzy milyen erős lett. Már akkor eltervezte, hogy "rászáll", és megerősíti. VAgy legalábbis hidje el magáról, hogy erős. Béci azt mondta, hogy Alek azért akarta annyira Jerzyt,mert tudja, hogy rajta simán átgázol a döntőben. Egyszer mondta Alek is Bécinek, hogy Béci már nagyon kiismerte őt. VAgyis tudja a taktikáját.
EGyet értek veled, szerintem sem Alek fog nyerni. Egy ismerősöm olvasta Árpa Attila könyvét, aki a vv kitalálója volt. Ő volt az 1 széria producere. Azt írta a könyvében, hogy már nem adná a nevét a vv-hez, mert nem tiszta a játék. Ha belegondolok lehet benne valami, hogy az 1. szériában Szabolccsal nyerették meg, mert ott is túl egyértelmű volt Majka győzelme,így tettek egy kis fordulatot a fináléba. Ez most is így lesz. Anikó vagy Jerzy fog nyerni.
Én már Anikónak fogok szurkolni, mert most nagyon haragszom Jerzyre azért, mert ennyire spanol azokkal, akiket eddig utált. Még ilyet mond, hogy őt Anikón kívül őszinte barátsággal várta vissza AlkeszÉVa. Ezek pont úgy fogják megvezetni ahogy Gigi. Mert ebben is egyetértek veled,hogy nem volt szerelmes belé sosem a csaj.
Szerinted Béci csinálta a feszkót villában?Mert Alkesz azt mondta, hogy most már végre nyugalom lesz. Gondolom azért örül,mert akik bent vannak abból kettő simán behódol majd neki, Anikónak meg mikor milyen kedve van. Bár remélem most már tartja magát ahhoz, amit Alkesznak mondott. Én is akkor haragudtam rá,mikor telivérezett és annak barátaival spanolt. Bécit viszont sosem tudta volna irányítani Alkesz, ezért is tartotta nagy riválisának Olivérrel együtt.
Szerinted bunkó volt a párbajon Béci? Mert Alkesz ezt mondta, de én nem emlékszem hogy az lett volna. Ami nem tetszett Béciben, az az utolsó reggeli viselkedése, hogy ő csak fellépni megy .Akkor tényleg elvetette a sulykot. Még Éva szól be, hogy nem hagyja befejezni Béci a Jerzy mondandóját. Emlékszem mikor egyszer a szavába vágott, de nem olyan szintem ahogy azt Éva szokta a párbajon. SZóval neki inkább ku.ssolni kéne. Látszott Anin, hogy milyen ideges volt, hogy azok ketten egyfolytában szidták Bécit.
Meg azt is mondta Alek, hogy ő azon gondolkozott, hogy mi a f.asztól lenne Béci erős. Annyira irritál már az a faszi. Ahogy röhög, minden idegesít benne komolyan mondom.
Nekem ez olyan érdekes volt , hogy az eddig párbajon a % abszolút nem változott semmit, de mikor a Ráczokat kellett kiejteni,akkor végig mozgásba volt. Meg ez, hogy eleinte végig változott a %,aztán utolsó 20 percben leállt. Lehet, hogy most azért dobták Bécit a döntő előtt,hogy aztán ne kelljen mosakodni,hogy ez tényleg meg van rendezve Bécinek. Árpa sok titkot elárul könyvében, lehet el kéne olvasnom:)
Ki van kiáltva Balek a győztesnek már most, de tuti, hogy az rtl másnak adja a sok ajándékot, ahogy JErzy mondaná:) Hallottad mikor a párbajon azt mondta, hogy ő is megnyerheti akár a sok-sok ajándékot?:)
Lehet, hogy azért kellett most mennie Bécinek,mert Olivérnek a héten vissza kellett mennie?! Remélem nem lesznek bent egész héten. De ez mire jó, hogy vissza tesznek olyanokat, akiket már rég kiszavaztak?!Az hülyeség, hogy Laci távozása miatt van egy szabad hét. Mert 3 hét van a játékból,abból 2 elment volna a köv. párbajra, a maradék 1 hétben pedig lehet készülni a döntőre. Most majd hallhatjuk, hogy telivér mocskolja még mindig a Bélát, hogy pofára esett stb. Remélem kiveri Aleknak az éjjel, úgyis rá van kattanva.:)
Jerzy még azt sem jegyezte meg, hogy mennyivel nyert:)Mert kicsit többet mondott bent.
Az előző vv-kben azért nem volt ennyi gyűlölködés mint most. Ez mind Olivér miatt van. Régen nem volt olyan, hogy 4 ember tábora összefogott, hogy eltüntesse azt, aki a cél személy útjában áll, vagyis Alek útjában.Olivér mozgósította Alek,ÉVa Szandi és a saját táborát, hogy szavazzon Jerzyre,aztán Szandi mégis Bécit akarta vissza. Még jó hogy már SZandi nevében is akciózik ez a b.arom.
Tegnap elmondta Béci, hogy a tetkója amit Olivér úgy kiforgatott, az az egyik kedvenc rap csapatának a neve,tehát ez nem az ő élet érzése. Gigi pedig elmesélte, hogy azt a fegyveres fotót ő csinálta, és nem olt igazi a fegyver, és csak ők ökörködtek otthon. Szóval nem éti, hogy ettől Béci miért lenne bűnöző, meg amiket rapel azokat sem tette meg. De a raperek azok nem énekelhetnek a kis virágról, és ezt meg kéne értenie az embereknek, hogy ami egy dalban van, az nem egyenlő az életével.Szurkolok Bécinek, de szerintem nem lesz sokéig nagy sikere ezzel a Rap dologgal. Mondjuk ehhez annyira nem értek, de szerintem azért annyira nem jó, hogy sokáig fen tudjon maradni. Egy darabig biztos megy majd neki a szekér.
Majd megnézem a nekedvalót a neten, mert csak az első 5 percet láttam. Volt benne a muksó, aki azt mondta, hogy az ő szemében Béci egy potenciális bűnöző jelölt.
Gondoltam, hogy sikerülni fog a sütid:)
Ha ez a kérdés is törlődne,akkor majd írok a te kérdésedhez:)
Te emlékszel arra, hogy Olivér azt mondta mikor még a villában volt, hogy ő majd Alekból fog meggazdagodni? Mert már pár helyen olvastam, hogy állítólag ezt mondta. Hát végül is ahogy kiesett egyből nekilátott.
Amiket hétvégén linkeltem, azokat eltudtad olvasni?
Ja, egyik nap láttam online, hogy Alek azt mondta, hogy ő már leveszi a kezét Éváról. Mindenki játsszon egyedül. Érdekes,hogy nem került be az összefoglalóba , hogy szeretne egyéniben játszani.
Elég rossz, hogy már nincs olyan játékos akivel végig szimpatizáltam volna. Tehát most Anikóban bízok, sajnos Jerzyben csalódtam, hogy ennyire hagyja magát befolyásolni. Kevesen vannak, így nem baj ha beszélget velük, de ez a bolond bedől az ál barátságnak és teljesen kiadja magát nekik. Kíváncsi leszek, hogy amit Évának és ALeknak mondott Gigiről,azokat elmondja-e most neki is, hogy bemehetett hozzá.
Jó éjt!
Oké,akkor itt folytassuk tovább.
De nem igazán értem, hogy mi alapján törlik a kérdéseket. Mert én már jelentettem olyanokat, akik tényleg csak provokálnak, és nem törölték. Szóval érdekes, hogy azt törlik csak amivel ők sem értenek egyet vagy mi a fene?
Szia!
írtam a másikhoz!
akkor sztem maradjunk itt,majd mindjárt leírom a másikhoz is:)biztos úgy van,ahogy írod,miszerint azt törlik ami nekik nem tetszik!bundaaa:)Jó éjt!
:) Politika rovat az érdekes. Ott megy leginkább az ész nélküli pontozgatás.
Még volt egy olyan cikk, amiben a telivér arról beszél, hogy mindenki eltűnik a süllyesztőben, kivéve ő és sosetosz. Meg azt mondta, hogy neki nincs szüksége se Szandira se Gombira,mert neki nem kellenek villából barátok. Elég neki Alekosz.
Alek tudja, hogy telivér már a villában tervezte, hogy mennyi lóvét szed majd le róla? Mert mindig úgy beszél róla, mintha igaz barátja lenne. Ha jól emlékszem míg a villában volt, egyik barátja nyilatkozta, hogy a kinti életben pont l.eszarná ezt a bolond ürgét.
Na most volt a belevaló, és mutatták a tegnapi üzeneteket amiket kaptak. Valaki írta baleknak, hogy ne igyon sokat,mert az nem szimpatikus. Erre gondolkozott egy darabig,aztán ezt mondja, hogy őőő ez igaz, figyelek a karakterre vagy valami ilyesmi. Magyarán visszafogom magam. Talán mégsem olyan őszinte ő se. Tiszte ideg vagyok attól, hogy milyen boldog az a vörös pofájú olivér. Attól tartok, hogy most megint meghülyül Ani, aztán már nem tudom, hogy kinek szurkoljak. Olvastam az index fórumon, hogy van aki szerint Laci meleg ,mert nincs családja. Már nincs is bent, de azon a fórumon még mindig őt csesztetik.
Jó nézni a vv-t, de nekem sose jutna eszembe szavazni. Főleg úgy, hogy tudni lehet azt, hogy nem teljesen tiszta a játék, mert az megy vissza,akit az rtl akar.
Biztos lesz sok minden, amit majd elmondanak telivérék a bentieknek, csak az nem lesz benne az összefoglalóban. Attól, hogy a pruducer azt nyilatkozta, hogy szerződést is alá írtak, hogy befogják a szájukat, mert az csak duma. Bár már igazán nincs nekünk tétje, mert ugye tudjuk, hogy nem nyerhet a balek. Most, hogy kiesett Béci szerintem még jobb fej, mint amikor bent volt.
Jaja, ez bunda:) Tényleg láttam már, hogy más is jelentett provokálókat,mert olyankor eltűnik az az opció ahol lehet jelenteni, aztán mégse törölték. Az én kérdésemre azt írta a kedves moderátor, hogy nem derült ki mit is akarok kérdezni, és ha nem veszem figyelembe a szabályzatot törölnek és bla bla:) Na majd holnap folytatjuk:)
Jó éjt:)
Szia!
Lemaradtam a mai öf.-ról.Volt vmi érdekes?Remélem nem hagytam ki,h oli ki.sapja aleknak:)!!
Ilyet nyilatkozott?Ez a beképzeltség jele!Nem a Béci b.képzelt.Ma a nekedvalóban ott volt a vén lu.nya h.táncosnő,és amikor Béci bement,ő kezetcsókolt neki,ez a szatyor meg letörölte.Még egy ilyen bunkó nőt!Ja,meg adott neki egy banánt,mondván,h ez az eledele.Alias majom.Hát ezek az éva fanok.
Laci tuti nem meleg,látszik rajta,h szereti a csajokat:)kb.1hónapja volt a volt b.nője a n.valóban,úgyh nem az.Ott is csak dicsérte a csaj!Szoktam néha olvasni az indexet,hät van egy-két elvetemült:)
Amit oli mondott azt alek nem hallotta!Pedig,ha tudná!!!Ha Ani behódol,én már nemtudom kinek szurkolok?!
A modikra meg no comment:)!
Jó éjt!!!
Szia!
Megtaláltam azt a cikket ahol az a patkány okoskodik.
A mai összefoglalóban Éva gusztustalan stílusban közölte telivérrel, hogy 2 hét alatt kihúzott a villából az a 3 játékos, akiket ő a legjobban utált. Tudja, hogy Laci betegen ment ki, azt se tudja mi van most vele, de undorítóan gúnyolódik rajta. Persze a szokásos undorító röhögést produkálták az iszákosék.
Jerzy elmondta Giginek, hogy régen szerelmes volt belé, de ez már csak szeretet. Ő megerősödött és teljesen másként látja a dolgokat. Nem tetszett neki, ahogy Gigi viselkedett vele a párbajon, aztán abban maradtak, hogy Jerzy még átgondolja, hogy mi legyen, de közben szokásosan bújtak egymáshoz. Olivér, AlkeszÉVa behálózta Jerzyt. Mondták neki, hogy menjen bármikor oda hozzájuk ,ha fejlemény van, mert rájuk számíthat. Jerzy kérdezte AlkeszÉvától, hogy neki örültek annyira vagy annak, hogy kiesett Béci. Erre ÉVa természetesen neked...hát persze. Erre Alek mondta, hogy is-is, aztán Éva is, hogy hát igen ,annak is örülünk, hogy Béci kiesett, de annak jobban, hogy te visszajöttél. ÉVa még lovagolt telivérnek azon, hogy kiesett a nagyképű paprikajancsi, vagyis Béci.
Anikó kérte Gigit, hogy beszéljen a Jerzyvel, mert nagyon spanol Éváékkal. Anikó bocsánatot kért azért, hogy részegen osztotta a többieket, de elmondta Giginek és Zsófinak, hogy most van az Éva ,Alek, Jerzy féle klikk, ő pedig egyedül van. Zsófi kérdezte Anitól, hogy nem bánja -e az Olivér féle dolgot? Erre Anikó mondta, hogy nem. Kicsit gúnyolódott, hogy gondolom eljegyzés meg happy van közte és az Enikő között. Meg azt is mondta, hogy mit fog kapni tőle Olivér ha kimennek. A nézők megszavaztak 1 órát a nyugiban Anikónak a vörös képű rozmárral. Meglepő volt, de Olivért alig mutatták. Hála a jó Istennek:)
Az indexen írta valaki, hogy neki megfordult a fejében az, hogy Jerzy eddig taktikázott. Mert ilyen nincs, hogy valaki hirtelen így megvilágosodik és okos lesz mint ő. Ennyire tisztán látja a Gigivel való kapcsolatát és mindent ami körülötte történt eddig. Ráadásul pont a legjobbkor világosult meg,közel a fináléhoz. Az eddigi bent léte alatt nem láttuk, hogy bármit is tudna főzni, erre a vacsoracsata héten kiderült, hogy szinte profi szakács. Meg ez a hirtelen vallásosság a lánccal a kezében. Mert a kiesett játékosok már elmondták ,hogy azt lehet hallani ha a kamera rájuk fókuszál, így J. is pontosan tudta, hogy veszik mikor játssza a megtért szegéyn fiú szerepét. Tehát lehet, hogy ő a legnagyobb taktikus. Most elgondolkoztam ezen, hogy talán van benne valami:)
Gigi meg úgy ment oda Anikóhoz mintha micsoda barinők lennének. Azon csodálkozom, hogy hogy tudja ennyire játszani Gigi, hogy ő micsoda jó barát, miközben már róla is nyilatkozott egy "szépet".
Anikó még mindig utálja Éváékat, csak azért kért bocsánatot, hogy ne legyen feszkó. Elmondta Zsófiéknak, hogy őt most megmentették azzal, hogy bementek, mert neki mér felkelni sincs kedve ezek közé. Alekosz pedig mondta, hogy most, hogy kiesett BÉci, végre felhőtlenül élvezi a bent létet, mert BÉci csak egy góc volt neki a villában. Már nem tudom, hogy fogalmazott,de dumált Jerzyvel és Évával. Az volt a lényeg, hogy már minden szuper, mert nincs akadálya az ő győzelmének. CSak a két süsü nem értette, mert megint körülírta, és csak helyeseltek neki. Jerzy meg bocsánatot kért Olivértől és a másik két piástól, hogy ne haragudjanak rá azért ,mert eddig elfogult volt a Béci és Gigi miatt.
A nekedvalóban annak a hastáncos ribinek a lánya meg folyton bekiabált Bécinek, hogy te beképzelt majom. Azt hallottad? Ezek a sötét népek ezt is Alkesztól szedték, hogy beképzelt majom, tehát banán jár neki.
Bírtam a hétfőiben, hogy Béci beszólt annak a dagi pasinak, hogy mikor tapsolsz úgy nézel ki mit egy pingvin.
Kár, hogy telivér most a villában van és nem volt szembesítés Bécivel. De nekem az is fura, hogy a LAci nevű haverja se ment beolvasni Bécinek. Még mindig idegesít, hogy bejött a nyomorult akciója.
Remélem nem csak egylemezes előadó lesz, mert akkor a rozmárnak lesz igaza.
Kíváncsi leszek rá, hogy valaki lesz-e olyan kedves, hogy ALknak elmondja, hogy Olviér miért van mellette. Vagy ez nem lesz fontos, mert a telivér mondta.. Biztos várna Alektól némi juttatást a sok kampányért cserébe.
Megértem Anikót, hogy kiakadt Alekra, mert ő napraforgózta le folyton, pedig most ő viselkedik napraforgóként. Eddig Jerzy csak gyagyás volt neki, most meg puszi pajtások. Aztán ÉVa és ALkesz könnyen napraforgóznak,mikor ők ott vannak egymásnak, Anikó mellől meg mindig kiestek a barátok .Sajnos Zsófi kiesése után rossz oldalon állt le barátkozni. Ha Aleknak nem lenne Éva vagy fordítva, akkor ők is keresték volna más társaságát, de az nem napraforgó eset, mert róluk van szó:)
El ne felejtsem megírni, hogy Jerzy mesélgetett a párbajról, hogy még nem fogta fel az ott történteket, erre Éva: miért beszólogatott a Béci családja? Ez még bentről is Béci családját próbálja lehúzni, mi lesz majd ha kijön? Főleg ha a bolond apja előadja a sztorit, hogy ő felakarja jelenteni a Rácz anyukát.
Meg volt lehetőségük gyónni is. Mindenki élt a lehetőséggel, kiéve Alkesz. Ebből is látszik, hogy szerepet játszik ,mert véletlenül sem akarja kiadni magát a nézőknek. Évike meggyónta Jerzy leköpését. Erre a mai belevalóban Jerzy nővére azt mondta, hogy meg van bocsájtva Évikének az eset.
Anikó meggyónta, hogy bepróbálkozott Bécinél. Mert ő szereti azt érezni ha valaki viszont szereti, és ezért képes lett volna tönkre tenni Béci kapcsolatát, és ezt nagyon szégyelli. Erre már itt írt valaki, hogy Olivért nem sajnálja? Hát még szép hogy nem ,mivel Olivér bátorította Béci meg nem. Ráadásul Olivér ilyeneket mondott neki, hogy ő még sosem mondta egy nőnek sem, hogy gyönyörű ,de te az vagy.(mondta ezt úgy, hogy van barátnője, kicsit sem gáz)
Jerzy pedig Gigit gyónta meg, hogy biztos azért távolodtak el egymástól, mert ő megfolytotta Gigt a szeretetével.
Balázs úgy konferálta fel a gyónást, hogy szerinte valaki a nézőknek játszik csak, találjuk ki, hogy melyik lakó az . Tuti Anikóra gondolt.
Meg amikor felsorolta a párosokat, hogy kikből lehet választani, hogy kapjanak a nyugiban 1 órát, Anikó-Olivér párosát olyan nyomatékosan mondta. Szépen lassan hangsúlyozva, a többiekét meg elhadarta. ÚGy utálom, hogy nekünk mindig tudni, hogy ő mire lenne kíváncsi. Engem mondjuk érdekelne egy Éva-Gigi féle 1 óra is.
Megint regény szokásosan:)
Jó éjt!
Szia!
Köszi szépen,hogy leírtad!
Az olirat nem tudom elolvasni.Mindent kiad,de ezt a cikket nem.
Igaza lehet,annak aki azt mondja,h J.eddig taktikázott.Elsunyogott Béciék hátán idáig,és most,h nincsennek bent,taktikát váltott.Most hírtelen megvilágosodott,tud beszélni,méghozzá elég választékosan.Megjegyzem,ehhez alkesznak semmi köze.Egy óra bohockodástól még senki nem tanult meg komunikálni!Szóval alekéva és rezes becserkészték J.-it?!Én úgy meg.tném ezeket!Ha jobban belegondolunk,lehet J. valójában is őket kedvelte,csak Béciék segítségével könnyebben eljutott idáig,és könnyebb volt a h..ét játszani!!Eddig 1mp erejéig sem vallásoskodott,és a főzést sem nagyon firtatta.Azt mondjuk,mondták már a bentiek,h J. szakácsnak tanult.
Ez a bozótfejű a legnagyobb nagraforgó!olyan sunyi,mint az á..at!Igaz,h alekkel volt,de kb. ez is másfél hónapja van,miután rájött,h erős,de másokhoz,csak haszonból húzott!!
Jönnek azzal,h őszinte.Ki!éva?olyan u.dormány ez a ...r,h rossz nézni.
Mindenki Anit szidja,h ő tehet arról,h oli kiesett.Jól mondod,oli húzta ki belőle a dolgokat,adta alá a lovat.Ezt a nagy proli fanok is tudják,csak sose fogják beismerni:)
Aztt már írtam,h bazsi mindíg befolyásolja a nézőket.
Alek azért sem ment gyónni,mert arra kellett vna neki 2nap felkészülés:)
Sztem Bécinek sikerülni fog mindaz,amit eltervezett.Ő az új majka:)!
Most abban bízok,h éva kiesik.Érdekes lenne alek képe:)
Ja,J. tesója is azért bocsájtott meg,h ha pl. most Ani-J párbaj lenne,akkor éva fanjai is szavazzanak rá!Tudja ő is J. megjátsza magát.
A nekedvalóban láttam,h ott a lánya,de nem hallottam:)az is iq bajnok:)
Szép napot!
Szia
Szívesen:) Most már biztos vagyok abban, hogy Jerzy eddig szerepet játszott a jó fiú szerepében. Ilyen a világon nincs, hogy valaki hirtelen ilyen folyékonyan kezd csacsogni, belemegy vitákba, rákontrázik azokra amiket a Gigi mond neki. Eddig inkább k.ussolt az okos taktikája miatt. Most meg nagyon jól jött ki a dologból, mert a sok AlekszÉva fan csak annyit lát, hogy de jó, végre jóban van a piás brigáddal, ezért most már nem csak hajrá alkeszéva van, hanem odabiggyesztik ezt a kis kukit is. Jaj de nagyon megutáltam. Alek többször is mondta, hogy milyen jót tett neki a beszéd óra, meg Balázsék is ezt mondták. Ilyenkor én is mindig ara gondoltam, hogy ne essenek már túlzásba, mert az a fél óra, amit bohóckodott egyik szerencsétlen a másiknak, az semmit nem használna egy olyan embernek, aki valóban csak gügyög beszéd helyett. Végre a Gigi is rájön, hogy a Béci mellett kellett volna kampányolnia, nem pedig azt mondani, hogy ő középen áll. Pláne úgy, hogy szerintem ahogy kiment, ő már tudta, hogy nem kell neki az a bolond gyerek. Csak ezt nem akarta vállalni, hogy ne érje még több támadás. Gondolom az volt a terve, hogy kimegy Jerzy, aztán szépen leépítik egymást, de azért egy darabig látszat kapcsolatban lettek volna. Most viszont cseszheti, mert tényleg ő alázkodik meg. Jerzy pedig nem volt elnyomva Gigi mellett, csak egyszerűen nem volt képes őszintén játszani a játékot. Azon a bulin ahogy táncolt..már kezd olyan szinten irritálni mint Alekosz.
Amúgy ki az az Olivér, hogy ő tart bulit a villában, és ő dönti el, hogy kik vegyenek részt ? Tegnap azon a hatalmas bulin azt mondta Évának, hogy addig állj te fél lábon, amíg a cigány gyerek megél a zenéjéből..aztán gyors megszakították az online közvetítést.
Azon jót röhögtem, hogy a 3 lány nem engedte be Évát, mikor ott toporzékolt:) Muszáj volt beletenni az összefoglalóba, hogy a vadnyugat zenéjére verseny piál a két b.arom.
Ahogy Alkesz beszélt Béciről, én a Gigi helyében elküldtem volna a sunyi p.icsába. Erről írtam neked múltkor, hogy ez a szánalmas fazon, senkinek a szemébe nem mondja el a véleményét, csak Évikével a sarokban. Mégis őt olyan őszintének tartják. Egyszerűen nem mert vitába szállni a Bécivel, mert tudja (többször is mondta Bécinek) hogy B. nagyon jól bele lát, és esetleg olyan dolgokkal vágott volna vissza B., amin a nézők is elgondolkoznak, hogy jéé tényleg...de kimagyarázta ezt is, hogy ő miért nem mondta el ezt Bécinek..mert nagyon nagy világ lett volna, ez a kemény magyarázata. Persze ebből mindenki azt veszi le, hogy BÉci kiütötte volna , én meg azt amit előbb írtam. Mikor BÉci ment a párbajra,akkor a búcsúbeszédében mondta Aleksznak, hogy az utolsó nap megint felvetted az álarcot. Na akkor ALkesz csak vigyorgott a "bajsza" alatt ,olyan sunyisan, hogy ez már megint belém lát.
Azért remélem, hogy lesz aki kiüti ezt a két alkoholistát miután kijönnek:)
EGyébként igen, Jerzy eddig is a piás bandát kedvelte, mert amíg nem jött össze a Gigivel, addig folyton Olivérrel volt ő is. Nagyon jóban voltak. De azért ha visszagondolok,azért voltak arra utaló jelek, hogy ez a gyerek taktikázik. Mikor 2 táborra oszlott a csapat, és Béciék Zsófi mellett kampányoltak, akkor azzal az indokkal lépet ki mellőlük, hogy ő Anikóval nem fog egy csapatba tartozni. Mert belehalt volna, ha a párbajig ő is kiáll Zs. mellett.
A kis kócos, meg lassan szerelmet vall Jerzynek. Ma is mondta, hogy már egyáltalán nem idegesítesz. PErsze, hogy nem ,mivel már magát adja, és hozzájuk húz. Szerintem mikor meglátta, hogy bement hozzá a Gigi (mármint Jerzyhez),akkor azt gondolta, hogy ez meg mi a f.szt keres itt. Belerondít a játékomba. Olivér meg gusztustalanul célozgat arra, hogy Éva, Anikótól félti az Alkeszt. Valami olyasmit mondott, hogy tudom, hogy nem azért vagy féltékeny,mert szerelmes vagy belé, hanem mert attól tartasz, hogy valaki elveszi mellőled a barátod. Na vajon kire gondolt.. ÉVa meg Anikóra mondja, hogy semmit nem ér...
Mikkel próbálkozott Anikó ÉVa ellen? Mert ennyit mondott ,hogy sze.mét húzásai voltak vele, de nem mondta, hogy mi. Én meg nem emlékszem olyanra, hogy Anikó támadta volna be az Évikét(olyan szépen olivéresen hívom én is) Okádék banda:)
Attól tartok, hogy Anikót kiszavazzák ÉVa ellen, mert úgy látszik több h.ülye van az országban, mint azt eddig gondoltam. Illetve több h.ülye nézi a vv-t:)
Az epizód nevű újságnak kitálalt Zsuzsi a vörös képű rozmárról. Azt nyilatkozta, hogy Olivér kikezdett vele is, csókolózott Szandival is, és a barátnőjét nagyon átveri a palánkon. Érdekes ez a Zsuzsi is, mert egy műsorban azt láttam, hogy nyalizik Olivérnek, hogy ő már nem haragszik rá, meg már jóban vannak:)
Ezért is tartom Bécit sokkal többre, mert amikor neki szerelmet vallott Anikó, ő nem bátorította, csak vigasztalta, hogy majd túl lesznek ezen. Olivér meg egyfolytában duruzsolt a fülébe, kikönyörögte a szerelmi vallomást, aztán most még ő utálja Anikót. Nem hiába mondta ma Anikó, hogy ő még az Enikő szemébe is bele tud nézni. Állítólag mondott Anikónak dolgokat úgy az a b.arom, hogy lefogta a mikrofont. Így mi egy csomó mindenről nem is tudunk. De a barátnőjében sincs túl sok tartás, ha képes együtt élni ezzel a majommal azok után, hogy egy másik nőnek mondja, hogy gyönyörű vagy, és nem is az a legnagyobb baj, hogy ilyet mond egy másik lánynak, hanem az, hogy hozzá teszi, hogy ő még életébe nem mondott ilyet nőnek.
Igen, szegény Alkesz nem tudta hirtelen megírni az okos kis fejecskéjében a gyónás c. előadását:)
Már csak azért is remélem, hogy Béci lesz az új Majka, hogy a vörös pofát meg egye az irigység.
Láttad a mai nekedvalót? Megint volt Olivér LAci barátja, és most már azt mondta, hogy Évát hamarosan ki kell lökni a csónakból. Vagyis eddig tartott, hogy az Alkesz fanok kiálltak mellette. Kíváncsi leszek Évike, hogy fogja bírni amikor műsorban beolvasnak neki,akik utálják. Bár az rtl-t ismerve, olyan fazonokat küldenek a műsorba, akik nyuszik Évához képest ,mert nehogy már kiboruljon a drága:)
Még tegnap azt böfögte Alkesz, hogy neki nincs arra szüksége, hogy Béci a jelenlétével megkeserítse az ő villa életét. Meg azzal, hogy néha-néha oda mond neki és oltogatja. Erre ma azt mondja, hogy nem érti, hogy Évike miért nem veszi a lapot, hogy ő csak oltogatja, és viccelődik. Béci is ezt mondta Jerzynek, ő meg le lett hurrogva ,hogy persze beképzelt majom. Tehát Alkesz más szemében a szálkát a sajátjában a gerendát sem tipikus esete.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!