Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen tahó Sebestyén...

Miért ilyen tahó Sebestyén Balázs?

Figyelt kérdés

Nem értem miért választják be egy ilyen műsorba mint a vv. Annyira nem tud pártatlan maradni. Most is irónikusan muszáj volt megjegyeznie Jerzy nem túl jó beszédére, hogy húú micsoda beszéd volt ez. X faktoban is nagyon idegesítő volt, hogy próbált poénkodni, de nagyon gyatrán ment neki. Annyira utálom, tök irritáló. Lássa már be végre az rtl, hogy neki csak a széf jellegű műsor való. Arra én is azt mondom (aki nagyon utálja), hogy jól vezeti.

Annak örültem, hogy a Csillag születikben nem ő lesz.

Amúgy Liluról is ez a véleményem mint Balázsról. Megbolondul annyira oda van Alekoszért, és nem az a baj, hogy szereti, hanem hogy ezt nem tudja palástolni,ergo neki sem nagyon való egy efféle műsor. Ebben a műsorban a Stohl- Nóci féle felállás volt csak jó még az 1. szériában.

2011. febr. 26. 21:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk én Müller Atillát is szívesebben látnám Balázsnál, ő is jó szerintem. Nem is értem, hogy miért csak a coolon van szerepe. Nekem nem az a bajom Balázzsal, hogy poénkodik, mert az nem zavaró, viszont az igen, hogy Balázsban sok rosszindulatot látok, és nem zavarja ha olyasmivel viccelődik, amivel a másikat kellemetlen helyzetbe hozza. Szóval szerintem neki mindegy hogy milyen áron, csak ő legyen a jó fej. Köszi a válaszokat mindenkinek.
2011. febr. 27. 18:12
 22/26 anonim ***** válasza:
balázs egy tapló fingós g.ci,azért tették be mert tud érzelmekket kiváltani emberekből,ha düh akkor düh,ha poén akkor nevetés. Csak azt nem értem hogy az a lilu mit keres ott???
2011. febr. 27. 18:13
 23/26 anonim válasza:
Ez jó kérdés...a kis buddhista egy szégyentelen hazug alak. A kis Lilukával együtt. És igazad van nem tud se ő se Lilu pártatlan maradni.... érdekes volt az utolsó párbaj vége... Gigi vezet 10% al, fantomképpel az Éva onnan tudta ezt szerintetek....és mire fel mutatták meg, hogy ki vezet képekkel.... csakis, hogy a kis köpködős K****a kerűljön vissza.... és persze az aki annyira hülye, hogy visszafele a villába Lilunak nagy pofával beugatja, hogy ,,úgy hallottam, hogy végig ő vezetett"... amúgy a valódi képek megmutatása után szerintetek Olivér hova tűnt el és, hogy jött fel az Éva?!
2011. ápr. 3. 22:13
 24/26 A kérdező kommentje:

Eddig nem hittem ebben a bunda dologban, de ma bebizonyította a csatorna, hogy igenis van bunda, csak nem úgy ahogy eddig gondolták az emberek. Szóval nem a %-okat cserélgetik, hanem pl. ma megmutatták képekkel az állást azért, mert Évát akarták vissza. Mikor Lilu nyavalygott, hogy szegény Alkesz milyen szomorú lesz ha ÉVa hazamegy, ott biztos voltam benne, hogy ezt azért teszi, mert Gigi vezet, és befolyásolni akarja a nézőket, hogy aki szereti Alekot az szavazzon Évára. Már csak ki nem mondják ezt így egyértelműen, de minden szavuk erről árulkodott ma este Balázsal együtt. Pl. Balázs felhánytorgatta Gigi múltját, Éváét meg nem pedig, aztán neki is van ilyen-olyan dolga.

Ez a mai húzás gusztustalan volt a többi kiesett játékossal szemben is. Lehet, hogy a következő párbajon is megmutatják majd, csak azért, hogy ne érje őket az a vád, hogy Éva miatt tették ezt. A köv. párbaj Anikó és Jerzy között lesz, ez a két szereplő pedig nem oszt, nem szoroz az rtl-nek, ezért én az gondolom, hogy megmutatják ott is a képeket, így kimagyarázzák magukat. Olivér biztos kiment telefonálni, hogy mondják meg neki, hogy ki vezet, mert ők ott a stúdióba nem látták a képeket.

Az is sz.emét húzás volt, hogy folyamatosan olyan kérdéseket tettek fel Gignek, amire neki az őszinteség volt a válasza. Ezzel is leakarták járatni.

2011. ápr. 3. 22:34
 25/26 anonim ***** válasza:
minden VV végefelé mutogatták a képeket és százalékokat, einstein.
2011. ápr. 4. 09:18
 26/26 A kérdező kommentje:
De még r.ohadtul nem a vége felé járnak 7 emberrel. Taplókám te ne írj többet, mert a stílusodtól hányok!
2011. ápr. 4. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!