Miért ilyen tahó Sebestyén Balázs?
Nem értem miért választják be egy ilyen műsorba mint a vv. Annyira nem tud pártatlan maradni. Most is irónikusan muszáj volt megjegyeznie Jerzy nem túl jó beszédére, hogy húú micsoda beszéd volt ez. X faktoban is nagyon idegesítő volt, hogy próbált poénkodni, de nagyon gyatrán ment neki. Annyira utálom, tök irritáló. Lássa már be végre az rtl, hogy neki csak a széf jellegű műsor való. Arra én is azt mondom (aki nagyon utálja), hogy jól vezeti.
Annak örültem, hogy a Csillag születikben nem ő lesz.
Amúgy Liluról is ez a véleményem mint Balázsról. Megbolondul annyira oda van Alekoszért, és nem az a baj, hogy szereti, hanem hogy ezt nem tudja palástolni,ergo neki sem nagyon való egy efféle műsor. Ebben a műsorban a Stohl- Nóci féle felállás volt csak jó még az 1. szériában.
'Hát..én Balázs 1000x jobban szeretem,mint Stohl-t.'
ennél a válaszolónál a pont
Egyet értek veled. Stohl a legjobb, ő minden műsorban első osztályú. Nem hiába akarta a tv2 magához csábítani pár éve.
Rajta sosem lehetett látni, hogy kit favorizál bármelyik műsorban is.
Most ne az alapján írjatok Stohlról véleményt, hogy hogyan él, mert amíg nem derültek ki róla ezek a dolgai, addig nagyon sokan szerették.
Most a munkásságukat nézzük!
Stohl a műsorvezetői képességein kívül remek színész és szinkron hang is.
A VV4-ben direkt minden műsorvezető állást foglal mindennel kapcsolatban.
Az, hogy a Lilunak már a mozdulatai is (mappa jobb kéz, lefele nézve beszél) hasonlítanak a Balázséra, azt még én sem tudom hová tenni.
De ez most ilyenre van megcsinálva. Nem egy szigorú licensz alapján megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!