Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted mi lesz Alekosszal...

Szerinted mi lesz Alekosszal ha Eva kiesik?

Figyelt kérdés
vajon kihez fog atpartolni?
2011. febr. 26. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ott lesz a döntőben

vagy ha ki is esik akkor már 5-6an lesznek akkor meg majd teljesen más hangulat lesz a villában

Fel fogja találni magát akkor is az biztos

2011. febr. 26. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Feltalálja magát. Szerintem most is azért olyan ellenségesek vele is, mert Évával barátkozik. Jó biztos a viselkedése is hagy kivetnivalót számukra, de az Éva csak rátesz.
2011. febr. 26. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Azert kerdezem mert volt ugye a 4es,ott lathatoan jol erezte magat,most maradt a 2es mostmar anyira nem jo mint regen.

Mondjuk egyedul talan Anikoval tudnam elkepzelni hogy jol kijonne.

2011. febr. 26. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Alekosz énekel a villalakóknak :

http://www.youtube.com/watch?v=V3Cci9DXw_E

Szerintem Éva még bent marad sokáig, és amikor Éva kiesik akkor már a vége felé fog járni a ValóVilág. És kifogja birni Alek.

2011. febr. 26. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem nem sokaig marad bent Eva.

Talan jobb is lenen Eva nelkul,szerintem nincs jo hatasal Alekra,ha nem akarna klikkesedni egesz jol ellenne a tobbiekkel,mert alapbol a tobbieknek nem vele van bajuk hanem Evaval.

2011. febr. 26. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Alekoszt nem kell félteni! :)
2011. febr. 26. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen problémája nem lesz mostanában,Éva szerintem benn lesz a top 3 -ban.Hajrá Alek és Éva! :P
2011. febr. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!