hát igen..állítólag Anikó is beteg ,mégis kibírta a tornát és éjjeli őrködést is..
2011. márc. 22. 20:20
2/11 anonim válasza:
A jótékonysági gála óta betegnek mondja magát, tehát ezt nem most találta ki, hogy kibújjon a feladatok alól.
Amúgy ha nem vetted volna észre, László ajánlotta fel, hogy leváltja (Alek még mondta is, hogy nem kell). Ennyit erről.
2011. márc. 22. 20:26
3/11 anonim válasza:
pedig pont neki kéne ez a kiképzés, mert ő a legpuhányabb, még a lányok is jobbak nála. Elég szégyen.
2011. márc. 22. 20:30
4/11 anonim válasza:
Ki kivételezik vele? Ha nem láttad volna, csinálta a feladatokat egy zokszó nélkül, rászólni sem kellett, meg semmi. Laci ajánlotta fel, hogy megcsinálja helyette, és még akkor is mondta, hogy nem kell. Azért mert utálod, nem kéne ennyire támadnod, egyszer lehet ő is beteg. Látszott is rajta, ellenben Anikón nem látszott, szóval nem tudom, ő mennyire az.
2011. márc. 22. 21:21
5/11 anonim válasza:
Alekosszal kivételeznek mi? Amikor a Bécike szabályszegést szabályszegésre halmoz, és bűntetést nem kap.
Alekosz beteg szombat óta. Láza is volt mikor utoljára néztem online-t azót anem tudom jobban van-e vagy sem.
Te kis rosszindulatú köcsög paraszt, remélem megbolondulsz a méregtől amiért Alekosznak nem kellett ugrálnia. pf..
2011. márc. 22. 21:24
6/11 anonim válasza:
na jöttek a kis alekosz-mániások xD
2011. márc. 22. 23:35
7/11 anonim válasza:
Miért Alekosz-mániás az aki meg meri védeni? Azért mert vannak elfogult utálok, akik úgy is mindenbe belekötnek, minden mozdulatába? Nem vagyok kifejezetten Alekosz-fan, bár Bécivel szemben neki drukkolok, mert őt nagyon nem csípem. De mikor hasonló kaliberü baromsággal támadták Bécit, akkor őt is védtem.
Miért olyan furcsa, hogy valaki lebetegszik? Veled sosem történt még ilyen? Komolyan nevetséges, hogy egyesek mindent megragadnak csakhogy utálkozhassanak.
2011. márc. 22. 23:52
8/11 anonim válasza:
én nem mondtam, hogy baj, csak írtam, hogy vicces, hogy ha egy ilyen kérdés van, akkor egyből az ilyen meg olyan pártiak megrohamozzák a kérdést. S jelen esetben alekoszé jöttek:)
2011. márc. 23. 00:32
9/11 anonim válasza:
De én meg pont azt írtam, hogy nem kell ehhez fannak lenni, csupán objektívnek. Úgy látom az üzenet lényege nem érkezett el hozzád.
2011. márc. 23. 09:28
10/11 anonim válasza:
Hát én is nagyon sajnálom, hogy a villa renyhe királya pont erre a hétre betegedett meg. Talán ha eddig is igyekezett volna kicsit egészségesebben, kevesebb alkoholt fogyasztva, és többet mozogva élni legalább a villaélete során, akkor a nyavalya is nehezebben érte volna utol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!