Az RTL KLUB miért kivételezik Alekosszal, a katonai héten? Miért nem kellett neki csinálni az erőléti feladatokat?
Figyelt kérdés
Miért mondják azt hogy beteg ? Milyen betegséget kapott már el ?2011. márc. 22. 20:19
11/11 anonim válasza:
Itt egy idióta az előző válaszoló képében.
Szerinted az immunrendszered nem mondhatja be az unalmast, ha valami van? Mellesleg bármilyen oka lehet, hogy megbetegedett, speciel az alkoholtól én még beteg embert nem láttam, csak másnapost. Az embernek meg lehet betegsége akármilyen sportember is. És ennek most semmi köze ahhoz, hogy kiről van szó, mert lényegtelen, én láttam már beteg aikidost is. Na akkor most hova sz@rjak? Biztos 12 évesen berúgott, és nem mozgott eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!