Hol az igazság? Mr. Joe kiesik a Csillag születik 3-ból, erre ez az Alekosz megnyeri a VV4-et. Ez kell a népnek?
számomra ép ésszel felfoghatatlan h hogy eshetett ki az egyetléen ember akinek valamit érő hangja van. nevetséges az egész, ez már megint pofára megy, sajnáljuk a vak kislánytg akinek amúgy nulla hangja van, istenítsük a kisgyereket aki majd az új máté péter lesz.... nevetséges... csodálatos.
alekosz.. hát a kettőnek nem sok köze van egymáshoz... itt már nem tudta az rtl kipaterolni a nép kedvencét, későn kapcsoltak... lehet mr joe-t azért tűntették el onnan gyorsan mert másnak szánják az 1. helyet és mr joe később kiiktathatatlan lett volna
Mr Joe kiesésén én is kiakadtam, az ő produkciója volt a legerősebb szombaton. Nem is értem, hogy juthatott tovább Timi Chen, akinek már a második fellépése is balul sült el, pláne ez a szombati, fájt az ember füle tőle.
Alekosszal meg úgy vagyok, hogy én is inkább Jerzynek adtam volna a nyereményt, mert hiába chippandale, hiába "tükörelőttrejszoló", mégis ő volt a legnormálisabb, legemberibb a villában. De sebaj, végül is azt se bánom, hogy Alek nyert. Nekem szinte mindegy volt, csak ne Éva nyerjen, meg hogy lehetőleg ő essen ki elsőnek hármójuk közül.
Talán jobb is így, ha Jerzy nyert volna, most bundát kiáltana az egész ország.
Mr Joe kicsoda?
Amúgy mi köze a 2 műsornak egymáshoz? Szerinted kinek kellett volna megnyerni a VV-t?
Basszus, veletek mi van? Szellemi fogyatékosok vagytok, hogy nem értitek meg a kérdést? A két műsornak semmi köze egymáshoz, a kérdező csak felhozott két példát arra, hogy milyen rossz a felfogásuk az embereknek, ha kiejtenek egy Mr. Joe-t, és úgy érzik, egy Alekosz-féle unintelligens majom megérdemli a VV fődíját.
Nem tudom, ezen a kérdésen mit nem lehetett megérteni. De ahogy elnézem, az a réteg, aki nem képes értelmezni három mondatot, mind Alekosz rajongótáborából kerül ki... Nem is értem, miért nem lepődöm meg.
Én nem voltam rajongója Mr. Joe-nak, de tényleg nem ő érdemelte volna meg a kiesést. Teca most nagyon mellényúlt, amit énekelt, annak köze nem volt az eredeti számhoz.
Timi-channek kellett volna kiesnie. Mondjuk én már a válogatóktól kezdve rühellem, amikor volt képe bemenni egy magyar tehetségkutatóba, és az egyik leggyönyörűbb magyar számot kínaiul elénekelni... Rájátszik arra, hogy sárga. Nem tudom, hogy ezt mások miért nem látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!