Gombi végre megmondta évának, mit gondol róla, nektek is tetszett?
Éva ideggyenge, és ez igenis betegség, ami magyarázza a viselkedését, és a vedelést. És egyáltalán nem agresszív, csak idegbeteg. Ne keverjük össze a fogalmakat. Lacira teljesen más viselkedés miatt használták ezt a szót. Az a baj, hogy ez egy ördögi kör. Éva könnyen kiakad és kiabálni kezd, ami amitt sokakban ellenszenvet ébresztett, mostanra egyenesen utálja mindenki, és ezt érzi ő is, és emiatt méginkább kikel magától. Szóval az, hogy utálják, csak ront a helyzeten. Persze az érthető, hogy többiek így éreznek, de akkor is ez a helyzet. És nem védem Évát, mert látom én is, hogy miket művel, de tényleg sokan is bántják azért. Az ok, hogy a Jerzy szépen megkérte, de akkor sem értem, hogy mit változtat azon, hogy a Jerzy akkor vagy 20 perccel később fürdik le. Gigi akkor is rosszul volt, meg utána is az lesz. És Éva se érezte jól magát, de azt mindenki letojta. És amikor másnap Jerzy kereste a cigijét, akkor ugyan nem mondta, hogy Éván keresi, de az a hangsúly ahogy megszólalt, az tényleg furcsa volt, nem csodálom, hogy vádlónak érezte az Éva, az ő idegállapotában.
És ha azt nézzük szerintem Szandika se sokkal különb Évánál, ő nagyon labilis, ahogy kap egy negatív kritikát egyből bepöccen utálokozik, ő is kiabál, balhézik, osztja a másikat, őt mégsem utálják. Pedig ha Szandikát bántanák annyit mint Évát, akkor ő már biztos feladta volna a játékot.
Éva miért is olyan okos, intelligens? Azért mert jó volt egy tárgyból (történelem) és a sulis héten tudta a 7. osztályos feladványokat? Ennyit minden átlag embernek tudnia kellene, az a szégyen, hogy valakinek felnőttként fogalma sincs arról, mik azok a prímszámok vagy nem tud két törtet összeszorozni.
Egy intelligens nő nem beszél ilyen primitív, közönséges módon, nem aláz meg folyamatosan másokat és nem játssza folyton a sértődött, ártatlan kislányt. Úgyhogy Éva minden, csak nem intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!