Gombi végre megmondta évának, mit gondol róla, nektek is
tetszett?
Nem örülök, mert Gombi eddig teljesen más volt, és nekem nem szinpatikus ha valaki csak 3 hónap elteltével tudja megmuttni az igazi önmagát, bár kitudja melyik az igazi. És Gombi elég sok hülyeséget beszél. Éva meg nem buta. Az egy dolog, hogy idegbeteg, iszákos, meg sok negatív jelzőt lehet rá mondani, de buta, azt nem.
És te milyen jogon taplózol le másokat? Azzal igazából csak saját magad járatod le, és bizonyítod be, hogy te bizony az vagy.
2011. febr. 25. 19:49
22/49 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő jól írja! Nem ez a logikus és értelmes meglátás kedves kötekedő???
Azt értsétek már meg, hogy azért mert valaki 3 hónapig nem ordibált senkivel, az nem azt jelenti, hogy megjátszotta magát. Ezt a hülyeséget Éva+Alekosz mondja,mert nekik az a természetes, hogy minden áldott nap legyen valami balhé. Vannak emberek, akik nem ugranak minden apróságra, csak ha már betelik a pohár. Ez nem megjátszás+kétszinűség, egyszerűen ilyen emberi természet is van, ami nekem szimpatikusabb, mint az ami mondjuk Évának van.
2011. febr. 25. 20:01
Gombi egy kislány.Miért? Jó legyen hősszerelmes, ezzel semmi baj, de maradjon már férfi könyörgöm! Éva meg tényleg idegbeteg, de messze a legokosabb ember odabent. A jó beszélőkészséghez pedig igen is kell intelligencia. Szóval Alek se hülye, sőt ő az, aki a legalkalmasabb a villalétre, mert ő nem ordibál, nem hisztizik...iszik és kacarászik.ennyi
2011. febr. 25. 20:02
25/49 A kérdező kommentje:
De egész nap csak fekszik... a nőkkel hogy bánik? minden barátja kapcsolatát át akarja értékelni,nekem ez nem vall túlzott intelligenciára. Laci az aki a legtisztábban látja a dolgokat,Béci is kezdi az egykoron feszínre tört nagyképűségét levedleni,és nagyon szimpatikus... Évának nemhiába nincs kint barátnője. Mit szerettek ebben a nőben?
A megváltozást nem csak az ordibálására értem, hanem az egész viselkedésére. Szerintem igenis megváltozott, arcosabb lett. Én így látom, és kész. Nem azért, mert Alek meg Éva azt mondja, hanem mert én így látom. És az, hogy csak most borult ki nála bili, nem megjátszotta magát, ez ugyanúgy lehet belebeszélés. Ki mit akar látni. Aki szereti, annak biztos tetszik, és megmagyarázza, hogy most telt be a pohár. Nekem sem volt semmi bajom Gombival, de nekem nem szimpatikus ez az új viselkedése.
2011. febr. 25. 20:19
Én nem azért írtam Gombiról, hogy ez nem megjátszott viselkedés mert szeretem, hanem azért, mert mint írtam, én is olyan vagyok, hogy csak akkor állok le vitázni, ha már nagyon elegem van. Tehát vannak ilyen emberek.
Egyébként ha valaki olyan ordibálós őrült lenne mint Éva, az nem tudná 3 hónapig játszani, hogy mennyire visszafogott.
Tényleg most jut eszembe, hogy Lacit tartják agresszívnak, de szerintem ezért a címért Éva is versenybe szállhatna.
2011. febr. 25. 20:46
Hát ez az!Sokszor megvédtem én is a Lacit!Agresszívozzák,meg a kinézetét kritizálták,h ő nem is küzdősportozik stb.Ezek még nem láttak 5-7danos mestereket.Igen nagy a hasa,de ettől ő még igenis elismert a küzdősportolók közt(nem a mezei kung-fu sokra gondolok).Még jó h felhúzza magát,hisz ő nem a kocsmából való.A tisztelet kijárna neki.Ő már vmit letett az asztalra.Most szerzi,ha minden okés vele az 5.danját!ezt meg nem osztogatják mindenkinek.Utánna kéne járni,nem f.kázni,h nem is ez meg nem is az.Ő egy tiszteletre méltó ember.Ő az egyedüli,akiről negatív dolog nincs a magánéletében!ha van igazság ő nyeri meg!Bocsi,az OFF-ért,de felháborít,h sokan ezt a ....Évát istenítik.Lehet,h Laci nem csinál bennt sokmindent,de neki kell nyernie!És igen,Éva agresszív!aki csak visítani tud mindíg,az nem ideggyenge,hanem agresszív ember.
2011. febr. 25. 21:05
a lényeg a lényeg...mióta nézem a VV4-et Oli fan voltam. Ő kiesett és mindennek vége volt csak Alekosz Éva és Szandika tartotta ezt az egészet egybe, és miután Szandika átpártolt a másik csapathoz azóta gyűlölöm árulónak tartom egy hónappal ezelőtt a suli záró buliján nyalták egymást Alek-kal meg Évával is, Évával összeakartak költözni most meg egy rohadt áruló. bár nem erre volt senki kíváncsi még is leírtam mit gondolok. Most őszintén mi van abba ha vki elmegy tusolni? mért bűn? amúgy meg Éva is párszor rosszul volt és leszarta mindenki. Most Gigi rosszul van akkor vigyázzba kell állni mindenkinek. Gombi és Jerzy meg egy köcsög parasztok nem tudom de nagyon nagy pofájú lettek mióta Oli kiment szóval az egészbe Alekosz meg Éva a legjobb és hogy Éva buta???az a buta aki ilyet állít Éva legalább elmondja a véleményét mindenkiről...köszönöm hogy elolvastad :)
2011. febr. 25. 21:32
Támogatom az utolsót!Jó,hogy vannak hozzám hasonló emberek,csak így tovább!:-)
2011. febr. 25. 21:37
Kapcsolódó kérdések: