Gombi végre megmondta évának, mit gondol róla, nektek is tetszett?
Figyelt kérdés
Elegem van ebből e buta tapló évából :D2011. febr. 25. 19:22
1/49 anonim válasza:
Nekem ez a szandika egyre ellenszenves , pedig elöször ö volt a kedvencem.
2/49 anonim válasza:
nekem az a mondat tetszett, hogy azért nem téged viszlek ki, mert féltem, hogy megőrülsz, megbolondulsz a stúdióban (vagy valami ilyesmi)
3/49 anonim válasza:
Nem tetszett,mivel Gombi 1 kis f*szfej nagypofáju csira,majd ha Alek 90-10re veri akkor járjon így a pofája.
4/49 anonim válasza:
buta? hát már nem azért de Éve kicsit sem buta csak kicsit idegbeteg a kettő nem ugyan az :D
5/49 anonim válasza:
Az elöttem szólóval , teljesen egyet értek .
6/49 A kérdező kommentje:
Az is nagy volt :D gombi kár hogy elég passzív játékos volt,én kedvelem... már bosszant hogy egyfolytába butázza meg ostobázza jerzy-t már engem is zavar... Bezzeg mikor neki mondják hogy idegbajos akkor egyből ordibál,pedig inkább igaz rá mint jerzyre a buta jelző
2011. febr. 25. 19:26
7/49 A kérdező kommentje:
Szerintem éva buta :D az intelligenciaszint nem feltétlen azonos az emberi butasággal,taj,ta.ó paraszt... éva egy buta ember
2011. febr. 25. 19:28
8/49 anonim válasza:
Igen, tetszett:D
Egyébként hogy van az, hogy ha Béci azt mondja,hogy ő jön vissza egy párbajról, akkor már beképzelt, de ha Éva mondja ugyan ezt, akkor ő nem az?:D Ő már 4-5 emberről elmondta ezt, hogy vissza jönne velük szemben.
Egyébként meg az miért baj egyeseknek, hogy vannak csendes emberek, és csak akkor állnak vitába, ha már elég volt mindenből? Én is ilyen vagyok, ez sokkal normálisabb dolog mint az, hogy állandóan visít valaki, mert őszinte...
9/49 A kérdező kommentje:
19:24-es mibajod gombival? te is biztos olyan tapló vagy mint éva azért véded :D:D
2011. febr. 25. 19:29
10/49 A kérdező kommentje:
19:29 igazad van!
2011. febr. 25. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!