Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gombi végre megmondta évának,...

Gombi végre megmondta évának, mit gondol róla, nektek is tetszett?

Figyelt kérdés
Elegem van ebből e buta tapló évából :D
2011. febr. 25. 19:22
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
50%

Senki nem mondta, hogy bűn ha valaki elmegy tusolni (csak Éva)

Ha azt a műsort nézted amelyiket én, akkor látnod kellett volna, hogy Jerzy szépen megkérte rá, hogy nem mehetne elöbb a Gigi, mert szarul van, erre a Éva mondta, hogy nem elöbb ő megy, és remélem tudtok várni 2 percet. Erre mondta neki Jerzy hogy oké. Másnap Évike kezdett el ezen is pattogni, hogy hogy meri neki bárki azt mondani, hogy had menjen be elötte, aztán meg azon lovagolt, hogy szegény én,miért baj, hogy 20 percet voltam bent. Nem ez a baj, hanem hogy nincs tekintettel senkire, és ha már nem parádázott Jerzy, akkor nehogy már ő legyen kiakadva, mert kértek tőle egy szivességet. Ellenkező esetben már este örjöngött meg bőgött volna, hogy vele mindenki milyen gosnosz hüp-hüp, mert nem engedik zuhanyozni mikor szarul van, Egyébként mikor volt ő szarul? Esetleg a piától, azt meg nem tudom sajnálni.

Ezt a miért baj, hogy 20 percet bent voltam is ő fújta fel. Miért nem látja ezt az aki szereti Évát? Jerzy fel sem hozta a témát. Amúgy meg ha tudom, hogy valaki szarul van, és vagyok olyan kedves, hogy nem engedem magam elé, akkor legalább igyekszem minél előbb végezni. Tusolás max. 10 perc alatt megvan, de gondolom még 10 percig baszkurálta is a haját ahogy szokta...

2011. febr. 25. 21:45
 32/49 anonim ***** válasza:
46%
A fene bánja,h elmondja,de ne így!a másij meg,monj példát,amikor Évát le.arták,ha beteg volt!mindenki ott termet,még az is,aki nem kedveli.Ha ő(meg ti is)annyira okosnak tartjátok,akkor ez mi?Egy inteligens ember nem abból indul,ki h esetleg neki nem segítettek kellőkép,hanem h ha valaki megkéri valamire szépen,akkor ahhoz tartja magát!amúgy meg ezt is ő hozta fel,hazudozott!ezt ti is tudjátok,h nincs igaza,csak magatokat hazutolnátok meg,ha bevallanátok!
2011. febr. 25. 21:48
 33/49 anonim ***** válasza:
0%
Jav.:intelligens
2011. febr. 25. 21:50
 34/49 anonim ***** válasza:
46%
A másik meg,h amikor be.baszik,akár 2napig se megy zuhanyozni(ezt a kiesett villalakók is mondták,meg a riportban is többször).akkor nem siet tusolni?ugyan már!nemlátjátok mit csinál?
2011. febr. 25. 21:54
 35/49 anonim ***** válasza:
56%
de látják, csak ahogy te is írtad, nem akarják belátni. Pont úgy van, mint amit LAci mondott Alekosznak, hogy te is látod mit művel ez a nő, csak sose mondanád ki, ezek után a nagy szószátyár Alekosz nagyokat hallgatott.
2011. febr. 25. 22:02
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
belátni helyett: bevallani
2011. febr. 25. 22:14
 37/49 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg!Az a baj,h csak az Éva fajták ilyenek.Ők a királyak,mindenre,és mindenkire sz.rnak,ha tévednek,inkább veszekednek,minth. belátnák,h hibáztak.Ja,Éva beszokta:sír,ri,jaj őt csak utálják-mégh Gigi a színésznő!
2011. febr. 25. 22:14
 38/49 anonim ***** válasza:
46%
Aki szereti Évát az mindig azzal jön, hogy de milyen őszinte, jó barát. Felőlem aztán felsorolhatnak bármit, akkor se lesz szimpatikus, ennyi rossz tulajdonság mellett.Meg hát azért őszinteség és bunkóság között van némi különbség. Ja már olyat is olvastam, hogy ő senkit nem dumál ki, na hát nem tudom aki így látja, az milyen műsort nézhet a vv helyett.
2011. febr. 25. 22:20
 39/49 anonim ***** válasza:
45%
Azon én is jókat nevetek-nem dumál ki mást.Még csodálkodik,h kinnt 1b.nője sincs.Ugyan miért?mert olyan okos,őszinte,stb.ha-ha!hogyne!Épp az ismerőse mondják(akik látták szórakozóhelyeken-nevüket,arcukat vállalták),h kinnt is ilyen.Magyarán HÓT RÉSZEG,AGRESSZÍV,VISÍT MINDÍG,MÁS PALIJÁRA RENDSZERESEN RÁMÁSZIK.Na ez a valóvilág.Mégh Gigi a k.rva.Évike meg m.sztit imitál a pucér fotóján.
2011. febr. 25. 22:29
 40/49 anonim ***** válasza:
29%
Nem tetszett. Eddig bírtam, Gombit, aranyos kedves gyereknek gondoltam, de most hányok tőle, hog yilyen gusztustalanul pofázik, Éva ideggyengesége egyfajta betegség, és ezt nem illik gúnyolni, nem tudom mit szólna Gombika, ha a rákban elhúnyt édesapjából kiindulva a rákos betegeket venném a számra.
2011. febr. 25. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!