Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Anikónak mi baja van megint?

VV Anikónak mi baja van megint?

Figyelt kérdés
Annyira átlátszó a csaj! Most ismét a másik csapathoz húz, mert azokat hiszi erősebbnek. Tényleg van, akinek ez még szinpatikus? Múltkor még olyan jóban volt Alekosszal, órákig dumáltak, most meg? Meg Évával is. Annyira nyílvánvaló.
2011. febr. 23. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Szeirntem nem a másik csapathoz. Most Szandika meg Anikó együtt van...

DE remélem Anikó visszatér Alekoszhoz, mert úgy nagyon szimpatikus volt.

2011. febr. 23. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Anikónak van baja? Akkor te vagy átlátszó... én értem miről beszélsz, de az Évát aki kibírja maga mellett azzal sincs már valami rendben!
2011. febr. 23. 23:39
 3/6 A kérdező kommentje:

csak a hülye nem látja. anikó kijelentette hogy tönkre akarja vágni a 4est. ezen mesterkedett eddig most úgy tűnik sikerült. hisz oli kint van szandi meg most utálja évát és alekot.

anikó meg igenis kétszínű vagy te minek nevezed azt aki egyik nap egyiket imádja másik nap másikat, harmadik nap előről kezdi és közben akit nem kedvel éppen azt elmondja minden szrnak?

2011. febr. 23. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

Én is nagyot csalódtam bennük, tiszta szégyen már amit csinálnak

Teljesen igaza volt Évának hogy kiakadt, befekszik a helyére aztán meg kiröhögik.

Szandikától nem vártam hogy élő adásban fogja buzdítani az embereket hogy Alekosz ellen szavazzanak.

Ezek után én már Évát és Alekoszt sokkal többre tartom ezeknél, ők még ha veszekednek is tényleg kiállnak egymást mellett, nem csapódnak ide-oda hétről hétre.

2011. febr. 24. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem védeni szeretném Anikót, de napról napra változnak ott a viszonyok. Ez nem jelenti azt, hogy ő kétszínű lenne vagy valami. Egyszer nem vettem észre, hogy csapatokhoz húzott volna. Most sincs egyik csapatban sem..mondjuk már nincsenek is csapatok.

Egy kérdés: Anikó mikor jelentette ki, hogy szétszedi a négyest??

2011. febr. 24. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mertegy hisztis,tüzelő fekete szuka,alapból nem kilós a csaj.
2011. febr. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!