Minek megint Csillag születik?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 21:17
2/5 anonim válasza:
Mert még nem volt elég tehetségkutató Magyarországon...
3/5 anonim válasza:
Hogy miért? ??
Mert a sok lökött marha szavaz ezekre a senkikre,válság van de azért kűldik a pénzt!Kérdem én,minek? Ki nekünk pl az a lil szí,hogy egy petákot is költsek arra hogy ő meggazdagodjon????????
Gondolom még egy ikszfaktort egyhuzamba cinkes lett volna indítani,valóvilág az megy,jöhet a csillagszületik,ennyi.Majd tavasszal jön megint a csillag születik,ősszel meg megint az ikszfaktor...és így tovább és így tovább,amíg a sok degenerált barom elesemesezi az összes pénzét. A sok ostoba csak nyomkodja a pénzt a sok senkire!
4/5 anonim válasza:
azért mert kell magyar műsor is a tévébe.
És a reggelit, fél 2-t, déli híreket nem néztük/néztétek, ezért ez lesz, hogy nézzük!
Ezt is megnyeri egy nem magyar és tök jó..
5/5 anonim válasza:
Durván ahogy leírták előttem! Azt nagyon sajnálom, hogy Pokorny Lia szerepel ebben a "műsorban" mert Ő egy kiváló Színésznő és szerintem nem kéne itt lennie, de ez az Ő döntése. Nagyon remélem nem fog "elcelebesedni" bár kijelentette, hogy mindent megtesz érte, hogy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!