Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szandika haza akar menni?

Szandika haza akar menni?

Figyelt kérdés

Múltkor megengedték, hogy maradjon, most meg nyavajog, hogy tegyék rá a jeleket, mert haza akar menni, elege van.

Eddig bírtam őt, de ez már nevetséges. Kapott egy esélyt basszus, erre megint csinálja.

2011. febr. 21. 00:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

meg van makkanva

már én is kezdem unni hogy mást se hallani tőle hogy hisztizik valami miatt

2011. febr. 21. 01:44
 2/11 anonim válasza:
50%
Nekem o volét a kedvencem,de ahogy az utobbi idoben viselkedik,lecsuszott az elso helyrol...:(
2011. febr. 21. 02:49
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Ki az a Szandika, az unokád?
2011. febr. 21. 06:07
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Kétszínű pitsa, jól mondta Alekosz, hogy olyan, mint a napraforgó.

Haza akar menni, mert nem bírja a lelkiismerete, hogy képtelen elkötelezni magát az egyik csoport mellett, így sehol sem bíznak már benne.

2011. febr. 21. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is az elején top kategória volt Szandika, de mostmár az sem érdekelne, ha kiesne. Csak nyafogni tud szinte. Az még nem baj, ha nem tudja, vagy nem is akarja elkötelezni magát, a baj az, hogy korábban már megtette, és elvárják tőle, mostmár egyik fél sem akarja "befogadni", nem veszik komolyan. Hiába puncsol Bécinek, ő is az első adandó alkalommal hátba támadta, mikor azt tanácsolta Gombinak, hogy vigye ki őt. Lehet tényleg jobb lenne, valószínű visszamenne, és kicsit feltöltődne, nagyobb kedve lenne az egészhez. Tényleg nevetséges már. Mikor múltkor kapott még egy utolsó esélyt, és maradhatott, annyit nem tudott kipréselni magából, hogy köszönöm a lehetőséget. Az egész olyan volt, mintha még ő tenne szívességet.
2011. febr. 21. 08:38
 6/11 A kérdező kommentje:

De tényleg, most komolyan, nem mindenki kap egy második lehetőséget, hogy maradjon. Ő a múltkor megkapta, erre tessék, tegnap este már olyan hisztit levágott, hogy nem is igaz. Igaza volt Alekosznak és Olinak semmit nem tud megbecsülni.

Tényleg soha szinte egy rossz sms-t sem kap, odabent is mindenkivel jóban van, erre pont ő akar kimenni?

Komolyan nem értem.

2011. febr. 21. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

most azért leszóljátok mert kiborult az este?

persze h örül h kapott második lehetőséget, csak kibukott egy kicsit

persze az nem baj ha a gombi nyivákol egyik nap, szarik a barátaira akik mellette vannak, másik nap jó kedvű

ő sokkal jobban kibukik és többször is

lefogadom h a párbajig lesz még mélyponton

aztán meg az lesz h én már kiakarok menni...

2011. febr. 21. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Szandikát én is nagyon bírtam. De most már sok! Ő és a Gombi állandóan hisztiznek! Ha ki akarnak menni menjenek! De ne párbajozni, mert tényleg elveszik a lehetőséget másoktól, akik valóban ott akarnak lenni.
2011. febr. 21. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:

14:36-os voltam

vissza vonom, a Szandika nem csak egy kicsit borult ki

sztem ez már ragályos h magukra rakatják a jeleket

kialakult valamiféle "rám a jeleket" betegség a villában, amit már mindenki kezd elkapni

2011. febr. 21. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Most már az Éva is haza akar menni, szóval...

Esélyes, hogy hamarosan új szabályt hoznak, miszerint tilos magukra rakatni a jelet, és erről beszélgetni.

Már a második szavazás szól arról, hogy etikus -e magukra rakatni a jelet, és az eredmény magáért beszél, az embereknek nem tetszik ez a fajta manipuláció.

Rakják arra, akivel tényleg nem akarnak együtt élni.

2011. febr. 22. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!