Szandika haza akar menni?
Múltkor megengedték, hogy maradjon, most meg nyavajog, hogy tegyék rá a jeleket, mert haza akar menni, elege van.
Eddig bírtam őt, de ez már nevetséges. Kapott egy esélyt basszus, erre megint csinálja.
meg van makkanva
már én is kezdem unni hogy mást se hallani tőle hogy hisztizik valami miatt
Kétszínű pitsa, jól mondta Alekosz, hogy olyan, mint a napraforgó.
Haza akar menni, mert nem bírja a lelkiismerete, hogy képtelen elkötelezni magát az egyik csoport mellett, így sehol sem bíznak már benne.
De tényleg, most komolyan, nem mindenki kap egy második lehetőséget, hogy maradjon. Ő a múltkor megkapta, erre tessék, tegnap este már olyan hisztit levágott, hogy nem is igaz. Igaza volt Alekosznak és Olinak semmit nem tud megbecsülni.
Tényleg soha szinte egy rossz sms-t sem kap, odabent is mindenkivel jóban van, erre pont ő akar kimenni?
Komolyan nem értem.
most azért leszóljátok mert kiborult az este?
persze h örül h kapott második lehetőséget, csak kibukott egy kicsit
persze az nem baj ha a gombi nyivákol egyik nap, szarik a barátaira akik mellette vannak, másik nap jó kedvű
ő sokkal jobban kibukik és többször is
lefogadom h a párbajig lesz még mélyponton
aztán meg az lesz h én már kiakarok menni...
14:36-os voltam
vissza vonom, a Szandika nem csak egy kicsit borult ki
sztem ez már ragályos h magukra rakatják a jeleket
kialakult valamiféle "rám a jeleket" betegség a villában, amit már mindenki kezd elkapni
Most már az Éva is haza akar menni, szóval...
Esélyes, hogy hamarosan új szabályt hoznak, miszerint tilos magukra rakatni a jelet, és erről beszélgetni.
Már a második szavazás szól arról, hogy etikus -e magukra rakatni a jelet, és az eredmény magáért beszél, az embereknek nem tetszik ez a fajta manipuláció.
Rakják arra, akivel tényleg nem akarnak együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!